opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Gylden rejepande

Gylden rejepande

Gylden rejepande
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(182)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.458
Visninger
161
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
1 stort finthakket løg
1 fed presset hvidløg
1 rød peberfrugt i strimler
250 g champignon
1½ spsk. olie
1 tsk. stærk karry
1 ds flåede tomater
1 dl creme fraiche 18%
250 g pillede rejer
salt, peber


SÅDAN GØR DU
1: Løg og hvidløg hakkes og presses
2. Peberfrugten skæres i fine strimler
3. champignonerne vaskes og skæres i kvarte
4. Alle grøntsagerne svitses i olie og karry på en varm pande i ca 3 minutter.
5. Flåede tomater med væde tilsættes og varmes igennem.
6. Creme fraiche røres i og saucen smages til med salt og peber.
7. Rejerne varmes hurtigt op i saucen lige inden serveringen
SERVERING
Serveres med ris og groft brød til.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Gylden rejepande fra Maduniverset.dk i kategorien Skaldyr opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Gylden rejepande, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: indbagte pølser     Fersken suppe (den er genial)     Luxsus kalkungryde     Pølsetærte     Lækkert franskbrød med æg og skinke     Varm ostemad     Omelet m. skinke og ost     Den Nemmeste Gourmet Spaghetti Bolognese Nogensinde     Den bedste ungarske gullasch     Mormors Stegte sild i eddike     Kogning af majs     Marineret svinefilet med grøntsager og ris     Frisk myntete     Hjemmelavet varmrøget laks     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Grydestegte Hjerter     Vildtragout med champignon og rosmarin     Hvidløgssuppe     Lækre kanelsnegle.     Glaserede løg.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]