opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Gylden rejepande

Gylden rejepande

Gylden rejepande
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(182)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.995
Visninger
143
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 stort finthakket løg
1 fed presset hvidløg
1 rød peberfrugt i strimler
250 g champignon
1½ spsk. olie
1 tsk. stærk karry
1 ds flåede tomater
1 dl creme fraiche 18%
250 g pillede rejer
salt, peber


SÅDAN GØR DU
1: Løg og hvidløg hakkes og presses
2. Peberfrugten skæres i fine strimler
3. champignonerne vaskes og skæres i kvarte
4. Alle grøntsagerne svitses i olie og karry på en varm pande i ca 3 minutter.
5. Flåede tomater med væde tilsættes og varmes igennem.
6. Creme fraiche røres i og saucen smages til med salt og peber.
7. Rejerne varmes hurtigt op i saucen lige inden serveringen
SERVERING
Serveres med ris og groft brød til.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Gylden rejepande opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Gylden rejepande fra Maduniverset.dk i kategorien Skaldyr opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Gylden rejepande, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: pommes anna     Svampet kanelkage     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Nemme pølsehorn     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grov go'e boller     Tunmousse      Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Varm kartoffelsalat.     Fersken suppe (den er genial)     Kanelsnegle kagemand     Karbonader i fløde/porre sauce     Den bedste Kylling i Karry!     Hakket kylling med frisk pasta i ovnen     Mexicansk kyllingelasagne     Den bedste ungarske gullasch     Omelet m. skinke og ost     Hakket Oksekød med Hvidkål     Raclette med det hele     Gulerodskage (Rå)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]