opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Pescado a la diabla. (fiske filet i HOT sovs) Guadalajara

Pescado a la diabla. (fiske filet i HOT sovs) Guadalajara

Pescado a la diabla. (fiske filet i HOT sovs) Guadalajara
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(32)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
706
Visninger
35
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
4 rødspætte filet eller anden fladfisk.
Arbol chile salsa med olie ( se opskrift i Dip & dressing)
2 porrer
1 løg
1 grøn peber
6 fed Hvidløg
Cilantro (koriender) efter smag
Salt Peber
2 ½ dl. hvidvin
Mel
Olie
2½ dl. fiske fon
Paprika


SÅDAN GØR DU
Skær porrerne, løg, hvidløg & grøn peber i skiver, sauter dem, bland paprika med hvidvin & fiske fon (evt. terning) tilføjes og koges ind til ca.halvdelen, stil det til side i en skål, efter afkøling gnides gennem en sigte eller blend.

Vend fiske fileterne i mel steg dem i olie eller smør til de er gylden brune, hæld hvidvins blandingen over fisken og kog ind til ingen ting dæk filerne med arbol salsa, efter eget valg for HOT smag, sluk for varmen, smag til med salt & peber.
(for ekstra HOT smag tilføj serrano eller jalapenõ renset for frø og skåret i strimler sammen med grøntsagerne)
SERVERING
Serveres med ris og salat, evt. majs tortilla eller brød. Velbekomme.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Pescado a la diabla. (fiske filet i HOT sovs) Guadalajara fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Pescado a la diabla. (fiske filet i HOT sovs) Guadalajara, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Frikadeller med havregryn     Banankage -uden fedt     Mexicansk kyllingelasagne     Mors gulerodssalat med rosiner     Ørred på grill     Fyldte løg     Indbagte rejer     Farmors æbleskiver     Flødestuvet spinat     Kartofler i dampovn     Pasta med skinke og bacon i flødesovs     paprikakylling II     Rejeroulade med spinat.     Fiskeret med broccoli og rød peber.     Paprikakylling     langtidsstegt grillet vildsvinekølle     Pita m. krydret oksekød     God gammeldags pasta med kødsovs     Kold avocadosuppe med fløde     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]