Ingredienser:
Pris: kr. 25
til ca. 50 stk
1 ps. kikærter (400 gr)
2 spsk. sesamfrø
1 grøntsagsbouillon-terning
1 æg
1 løg
4 fed hvidløg
1-2 tsk. stødt chili
2 tsk. salt
1 tsk. spidskommen (kan udelades)
Peber
Persille
2-3 spsk. grahamsmel el. hvedemel
Rapsolie til stegning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time
til ca 6-8 pers
400 g kikærter
rigeligt vand
1 hakket løg
2 fed hvidløg
100 g brød uden skorpe
1 tsk. bagepulver
2 små friske røde chili
1 tsk. Stødt spidskommen
½ tsk. Gurkemeje
2 spsk. Hakket persille
3 spsk. sesamfrø
1 pisket æg
2 spsk. Tahin
2 spsk. Garam masala
salt og peber
olie til stegning
chilitomat pesto:
2 friske røde chili
2 faste tomater, udkernet
3 spsk. Mørk sirup
1 dl olivenolie
1 dl pinjekerner
1 spsk. Balsamisk eddike, salt + peber
Ingredienser:
til 6 pers.
10 plader lasagne
-
1/2 kg hakket oksekød
1 stk løg i terninger
1 fed hvidløg
5 stk gulerødder, revet
1/2 dl olie
3 spsk koncentreret tomatpure
1 tsk merian
salt,peber
2 dl bouillon
40 gram margarine
5 spsk hvedemel
6 dl mælk
10 skiver reven, mild ost
muskatnød
parmesanost
Ingredienser:
til 11 - 12
LEVERMASSE:
1000 g. Svinelever
500 g. Svinespæk
3 Æg
1 mellemstort finthakket løg
3 fed knust Hvidløg
6 tsk. salt
3 tsk. peber
1 pose Frikalet (frikadellekrydderi) m. Dansk smag.
OPBAGNING:
150 g. margarine
3 spsk. mel
1½ liter Sødmælk
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 2 t.
Pris: 50 kr.
til 10 pers.
2,5 dl. vand,
1 1/4 l. mælk,
200 g. grødris,
1 stang vanilie,
150 g. mandler,
3 spsk. sukker
7 dl. piskefløde,
4 cl. sherry
Ingredienser:
Pris: kr.Billig
til stor portion
3 l. økologisk sødmælk. 400 g Grødris. salt.1/2 l. Piskefløde. i stang Vanilie. Lidt sukker efter smag.Masser af mandler.Lidt portvin.
Kirsebærsauce
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
Majs kolber
Salt
Smør
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
til 2 pers.
1 pizza dej (købt pizzadej kan bruges, hvis det skal gå hurtigt, 1 pakke)
Tomatsauce (Kog op lidt hakket tomater, salt,peber, lidt olie, 1 hvidløg og oregano og blend)
ca. 150 gr. God skinke i strimler
ca. 150 gr. Ost med lidt smag, revet
Et lille løg i strimler
1 dl. Cremefraiche
Lidt ananas i små stykker
Lidt Iceberg salat i strimler
2 tomater i skiver
lidt Chili efter behag
salt/peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
til 4
250 gr. kylling inderfilet
2 avokado
1 pakke bacon
1 pakke mozzarella ost
1 pakke salat (vaskes)
1 mango
10 cherrytomater
salt/peber/olie
Ingredienser:
200 g marcipan
60 g kokosmel
4 spsk cognac eller portvin
1 spsk kakao
Pynt:
chokoladeknapper, kokosmel,
små konfektforme.
Ingredienser:
1 pk lever og spæk ca 500g
50 g margarine
50 g mel
4 dl væske /mælk eller fløde
2 hele æg
salt-peber og lidt stødt nellike og allehånde
1 lille revet løg
Ingredienser:
til ca. 30 stk
3 æg
3 spsk sukker
6 ½ dl kærnemælk
4 dl hvedemel
2 tsk bagepulver
smør eller olie til stegning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 min + 5 timer
til 10 pers.
50 gram hasselnødder
50 gram sukker
1/2 liter piskefløde
150 gram flormelis
6 æggeblommer
Korn fra 1 stang vanille
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10
Skinke
Løg
Mayonnaise
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 90
Pris: kr.Billig
500 -700 g Hakket svinekød max.10% .1 Løg. 1-2 Æg, lidt Mælk. 3-4 Revet gulerødder.2dl. mel.1-2 pakker Bacon. Salt & peber.
Bagekartofler .Smør Til kartoflen. Salat . Tomater. Majs. Agurk. Peberfrugt. Hvidløgdressing -1/2 l Cremefraise .1-2 fed Hvidløg. Heinzketchup..Salt & peber.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 1 ½ time
til 4 prs.
Farsbrødet:
ca. 400 g. flæskefars
1-1½ tsk. salt
1 æg
3 spsk. rasp
½tsk. karry
½ tsk.tørret timian
peber
1 lille løg grovhakket
1 gulerod groftrevet
1 skive selleri groftrevet
ca. 1 dl. mælk eller vand
4-8 skiver bacon
Stuvet hvidkål:
½ hvidkål snittet
½ l. mælk
4 spsk. mel
ca. 15 g. margarine
salt, peber og lidt revet muskatnød
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca 1 time
til 6-8 stk
farserede porre:
500 g. hakket skinkekød- eller kalv og flæsk
et lille finthakket løg
ca. 1 tsk salt
lidt peber
et æg
1 dl rasp
1 dl væske (evt. kold porrevand)
--rasp- til panering-
olie-marg- til stegning.
3-4 porre
champignongsovs:
1 mellem stort løg snittet
1 tsk. olie
2 dl. piskefløde
3 dl. hønsefond (eller vand og terning)
1-2 tsk. citron saft
. maizena og lidt vand til jævning
salt-peber--evt knorr aromat.
1 bk. Champignong
--(eller et glas)
Ingredienser:
til 4 pers.
Ingredienser:
4-6 porrer
Fars:
500 g hakket flæskekød
1 æg
3 spsk. mel
1 løg
2 dl mælk
salt og peber
Ingredienser:
til 6 pers.
Farsen:
6-700 g. flæskefars
1 æg
1/2 dl mælk
lidt mel
salt - peber efter smag
ca. 5-6 porrer
kartofler
stegemagarine
hvedemel
saucekulør
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 2-3 timer
til 4-6 prs.
1 nakkefilet 1-1½ kg.
salt og peber
Til farsering:
250 g. flæskefars
1 spsk. rasp
1 lille æg
1 lille løg finthakket
1-2 fed hvidløg finthakket
1 stilk blegselleri i tynde skiver
½ rød chilli finthakket
ca. 8-10 tern fetaost
ca. ½ dl. mælk
½ tsk. tørret rosmarin
salt og peber
Til sovs:
meljævning
kulør
Ingredienser:
500g oksekød
1pakke hotdogpølser
2 store løg
2 dåser flåede tomater
½ L vand
1 dåse majs
salt
peber
2½ skefuld oregano
2-3 fed hvidløg
5-6 skiver jalapenos (røde eller grønne)
revet permasanost eller en 45 % mellemlagert havarti ost
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 100
Pris: billige penge.
til 10-15 stk
Til dejen:
2½ dl. mælk
50 g. margarine
25 g. gær
1 æg
3 spsk. sukker
1 knivspids salt
500 g. hvedemel
Creme:
2 æggeblommer
2 spsk. sukker
1½ spsk. maizena
2 dl. mælk
1 tsk. vanillesukker
Ingredienser:
til 18 stk
50 g gær
½ dl lunkent vand
2 dl skummet/minimælk
1 æg
2 spsk olie
500 g hvedemel
Fyld:
1 brev vanille kagecreme, rørt op med skummet/minimælk
Ingredienser:
- 50 g gær
- 4 dl mælk
- 75 g smeltet smør
- 1 stort nip salt
- 2 spsk. sukker
- 2 tsk. vanillesukker
- 1 drys kardemomme
- hvedemel (på slump)
*******************
- koldrørt creme
Ingredienser:
til ca. 10 stk.
1 dl. mælk
3 spsk. sukker
1 æg
85 g. smør
35 g. gær
250 g. hvedemel
creme:
2 æggeblommer
3 spsk. sukker
2 top tsk. mel
vanillesukker
2-2,5 dl. fløde
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 90
Pris: kr.Billig
til 16 stk.
200 g smør. 1 1/2 dl. mælk. 50 g gær. 1/4 tsk. salt. 2 spsk. sukker. 1 tsk. vaniljesukker. ca. 350 g mel. 1 æg til pensling.
crem : 1 æggeblomme. 1 spsk. sukker. 2 tsk. majsstivelse.ca. 2 1/2 dl. mælk. 1. tsk. vaniljesukker.
ca. 1 dl syltetøj efter smag.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 90
til 16 stk.
Dej:
50 g gær
4 dl mælk
100 g smør
½ tsk salt
2 spsk sukker
2 tsk vaniljesukker
Mel
----------
Creme:
1-2 æggeblommer
1 spsk sukker
2 spsk majsstivelse
2½ dl mælk
1 tsk vaniljesukker
Ingredienser:
til 16
350 g. mel
150 g. smør
50 g. gær
1½ dl. mælk
1 æg
½ tsk. salt
2 spsk. sukker
Creme:
1 æg
2½ dl. mælk
3 tsk. mel
2 spsk. sukker
1 spsk vanillesukker
Citronglasur:
Flormelis
Økocitron
Vand
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 45 min.
til 12 stk.
Boller:
2 plader optøet butterdej
1¼ dl vand
60 g smør
75 g hvedemel
2 æg
Fyld:
3 dl PiskeFløde
75 g marcipan
Pynt:
sigtet florsukker
IKKE FRYSEEGNET!
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 30
Vandbakkelser:
2 dl. Vand.
100 gr. Smør.
100 gr. Mel.
1/2 tsk Salt.
3 Æg.
Creme:
½ dl. mælk
2 æggeblommer
½ tsk. vanilje
1 spiseske sukker
lidt maizena (eller 2 æggeblommer)
2 dl. fløde
Glasur:
Flormelis
børn: (ribsgele, vand, farvet krymmel
voksne (mørk rom, baileys, kaffe)
Ingredienser:
Dej:
450 g. mel
200 g. smør
75 g. gær
50 g. sukker
1 tsk. salt
1 æg
2 dl mælk
Creme:
1 spsk. mel
1 æggeblomme
1 æg
1 1/2 spsk. sukker
3 dl mælk
2 tsk. vanillesukker
+ ½ liter fløde
Glasur:
Ca. 150 g. Mørk chokolade
Ingredienser:
til 9 stk.
dej:
1 dl lunken skummetmælk - max. ca. 32 grader (hvilket jo vil sige under håndtemperatur)
35 g gær
3 spiseskefuld lyst rørsukker, husk at bruge mål for spiseskefulde, det kan snyde..
1 æg
1 spsk. valnøddeolie, alternativt solsikkeolie eller macadamiaolie
250 g hvedemel
lidt kold kaffe til pensling, (vi bruger æggehvide i udsendelsen, men mormors forslag til kaffe er bedre)
cremefyld:
2 æg
3 spsk. lyst eller gyldent rørsukker
1 spsk. hvedemel
vanillekorn fra en stang vanille
2 dl skummetmælk
pynt:
ca. 30 g mørk chokolade
Alternativt lyst eller cacaoglasur (flormelis og dråber af kogende vand, det mørke er der yderligere cacao i)
Ingredienser:
til 20 stk
Dej
1 dl vand
1 dl ymer
50 g gær
500 g hvedemel (ca. 6¼ dl)
100 g blødt smør
1 tsk salt
1 spsk sukker
1 æg
Creme
2 æg
2 spsk sukker
2,5 dl mælk
1 spsk maizena
1/2 tsk vanillesukker eller korn fra ½ stang vanilje
Glasur
100 g florsukker (ca. 2 dl), kakao, vand
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca.40 min.
til ca. 2 prs.
4 store kartofler
4 skiver letsaltet stribet flæsk
4 løg
2 dl. bouillon
peber(evt. salt)
Til pynt: klippet purløg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 1 ½ time
til 4 prs.
400-500 g. magert hakket kalv og flæsk.
1-1½ dl. kogte kolde ris.
1 dl. rasp.
1 æg.
½-1 tsk. merian.
½-1 tsk. rosmarin
2 tsk.groft salt.
Friskkværnet peber.
½-1 dl. vand evt. lidt mere( til passende konsistens)
Til pynt:
Græskarkærner
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
til 4
Råcreme:
250 ml creme fine 21% beregnet til piskning.
2 pasteuriserede æggeblommer
1 vaniljestang
30g sukrin sukker
40 g hakket 80% chokolade
Frugt:
1 banan
1 æble
100 g vindruer
1 pære
½ mango
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 1 ½ time
til 2-3 prs.
3 dl. skummetmælk
1½ dl. mel
15 g. margarine
4 æg
salt og peber
ca. 300 g. grøntsager, evten frossen mix.
ca. 200 g skinke(hamburgerryg eller røget mørbrad) i tern.
Lidt rasp til formen.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 1 ½ time
til 3-4 prs.
ca. 750 g.kartofler
½ rød peber
150 g.champignon
1 løg
2½ dl.mornaysauce(den lette)
2½ dl.skummetmælk
salt og peber
evt. revet ost.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca.30 min.
til 3-4 prs.
3oo g. magert oksefars
3 stilke bladselleri skåret i små stykker
1 dåse flåede tomater
3/4 l. bouillon (vand og terning)
300 g. frosne minniløg
1 spsk. soya
lidt olie til stegning
salt og peber
Pynt:
hakket persille
Ingredienser:
til 6-8 pers.
Til 6-8 pers.
1 kg flæskefars (gerne lav fedtprocent)
2 løg
1 1/2 dl. minimælk
2 æg
ca. 4 spsk. hvedemel
salt & peber ( jeg bruger ca. 4 tsk. m top salt :/ og et pænt drys peber.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 8 stk.
220 G hvedemel
80 G havreklid
1 spsk sødemiddel + evt 1 tsk flydende (man kan nøjes med en af delene)
1 tsk vanillesukker
1 tsk natron
1 1/2 tsk bagepulver
1/2 liter kærnemælk
1 dl minimælk
Flydende margarine til stegning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 25 min
2 løg
2 fed hvidløg
50 gr smør
3 spsk karry
1 ds flåede tomater
5 dl bouilion fx grøntsags eller høns
1/4 piskefløde
1 stor dåse ferskner
200 gr rejer - de billige fra frost er helt okay
salt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time 40 min
Dej:
250 g smør el. margarine
100 g sukker ( 1 dl )
1 æg
1 pk. gær
2 dl. mælk
½ dl. rosiner
ca. 550 g mel ( 11 dl )
Pynt:
1 sammenpisket æg
flormelis
1 pk. hakket pomeransskal (40 g)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
1 blomkål
Peberfrugt
Tomater
Agurk
1 ds. tun
1 pk. rejer
Dressing:
Fromage fraiche
Let mayonaise
citronsaft
sukker
salt
peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 2 timer
til 10 til 15
Fiberkost fra chrispyfood 200 gram
Hvedemel 300 gram
Sukker ½ spiseske
Mælk eller vand 2,5 dl
Æg 1
Gær 25 g
Olie eller magarine 50 g
Salt 1 teskefuld
Ingredienser:
til 1 kage
Bund:
200 g mel
150 g smør
1 spsk. Flormelis
1 æggeblomme
lidt koldt vand
smør til formen
Fyld:
300 g figner
200 g dadler
2 spsk. Råsukker
300 g flødeost
1 æg
2 spsk. Vanille
3 spsk. Pinjekerner
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 50
50 g. gær
½ del lunkent vand
125. Smeltet smør/margarine
1 ½ dl. Koldt vand
2 æg
1½ tsk. Salt
2 tsk. sukker
500g. Mel
Pensling: sammenpisket æg
Ingredienser:
til 6 pers.
1000 g torskfilet eller kullerfilet uden skind
½ liter mørkt øl eller vand
1½ tsk. bagepulver
1½ citron
225 g. hvedemel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60 min
til 4 personer
500 g. god lys fisk, evt. rødfisk
1 stk karolines mornaysauce
basilikum
1 stort løg i grove tern
10-15 cherrytomater
500g kartofler
salt, peber, cayennepeber
Ingredienser:
til 4
1 rød peperfrugt
2½ dl. creme fraiche (18%)
500 g. fiskefillet (torsk eller lyssej)
1 spsk. olie
salt, peper og persille
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 35
til 4
4 store Rødspættefiletter
1 æg
1 håndfuld rasp
salt og peber
1 lille pose små kartofler
1 bdt persille
4 dl mælk
1 bouillonterning
smør og mel
Citron
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
Pris: kr.Billig
Fiskefileter. citroner. Remolade.Oliemagarine til stegning.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 60
Pris: middel
til 3-4 pers.
Farsen:
500 gr. Hakket fisk (feks. torsk og kuller)
1 stort løg
Frisk chili efter smag
salt/pepper
en skvæt danskvand
ca. 5 spise ske fulde mel, rasp eller havregryn
Persille Sovs:
en halv Liter skummetmælk
almindelig mel eller maizena
en stor håndfuld frisk persille
Salt/pepper
Andet:
100 gr. kartoffel pr. person
200 gr. gulerod pr. person
1 - 2 grønne pepperfrugter
et bundt forårsløg
2 citroner
Ingredienser:
til 4
1 pk. færdig fiskefars a' 500 gr.
200 gr. krebsehaler
citronsaft
bagepulver
Evt. frysetørret dild
Ingredienser:
200 g torskekød
salt
hvid peber
50 g fersk spæk hakket 2 gange
50 g hakket løg
magarine til stegning
2½ dl mælk
evt. 1-2 spsk. hvedemel.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: 250kr.
til 4
2 store hakkede løg
3 dåser flåede hakkede tomater,
600g frisk el. frossen spinat
200g friske lasagneplader
200g feta i tern
400g laks
500g rødspættefileter uden skind og ben
½ l. mornaysauce
evt. 100 g rejer el. krebsehaler til pynt.
100g reven ost
2 fed hakket hvidløg
3 spsk oregano
1 spsk honning
½ tsk.muskatnød
1/4 bouillonterning
olie
20g smør
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30-40
til 5 pers.
Citroncremesauce:
1 dl creme fraice 18%
Saften af ½ citron
Salt og peber
Dej til havrekiks:
75 g fint malet havregryn
75 g havregryn
75 g svinefedt
4 g tørgær
Lidt salt
Vand
250 g havtaske skåret til medaljoner (som mørbradbøf)
10 tynde skiver bacon
Salt og peber
Pynt:
5 dildkviste
Lidt rød kaviar
birkes
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. ½ time
til 2 prs.
2-4 portionsstykker af torskefilet eller lign.
1 stort løg i grove tern
ca. 2 spsk. olie
ca. 1 dl. hvidvin
ca. 1 dl. vand
salt og peber
ca. ½ bundt broccoli i små buketter
ca. ½ rød peberfrugt i tern
ca. 2½ dl. madlavningsfløde
ca. 1 tsk. tørret estragon eller "Dragon" fra Knorr
lidt sennep og citronsaft
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: 250 kr.
til 4
500g rødspættefilet
225g fersk laks
Saft fra en appelsin
500g gulerødder,
1 squash
½ knoldselleri
peberfrugtcreme:
2 store røde peberfrugter
3 spsk. olivenolie
1 tsk honning
1 tsk. paprika
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 120
til 8
450 gr. laks skået i små tern (andet fisk eller skalddyr kan også bruges)
1 dl. koldpresset olie
75 gram (rigtig) smør
½ dl. Cognac
½ fl. tør hvidvin
1/4 l. piskefløde
1 liter god fiskefond (evt. fra terning)
1 liter grøntsagsfond (evt. fra terning)
2 gulerødder
Det hvide af 2 porrer
3 fed hvidløg
¼ knoldselleri
3 laurbærblade
1 tsk oregano, tørret
1 spsk. paprika
1 dåse hakket tomater
Hjemmerevet god ost
1 Fenikkeltop (tyndestrimler)
1 dl. Perlebyg
Top 10 liste over udprintede opskrifter, i opskrifter
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 4-6 personer
400 g. hakket oksekød
400 g. hakket kalv- og flæsk eller svinekød
1 håndfuld rasp eller 3 spsk.
2 spsk. mel
2 æg
2 løg
salt, peber og paprika
2 dl. Mælk eller til farsen har rette konsistens. Lidt fastere end til frikadeller
6 stk. slised bacon
Sovs:
1 spsk ribsgelé
1 flaske madlavningsfløde fra Maizena
1 boulionterning
3 dl. vand
Kulør
salt, peber og lidt chilipulver
Ingredienser:
til 4 personer
500 g magert, hakket svinekød (10-12%)1 1/2 tsk. groft salt
1 dl havregryn eller hvedemel
1 æg
1 revet zittauerløg
2½ dl skummetmælk
friskkværnet peber
15 g margarine til stegning
Tips: Frikadellerne kan smages til med forskellige krydderier og finthakkede grøntsager.
Stuvet hvidkål:
½ hvidkålshoved (ca. 750 g)
2 dl vand ½ tsk. salt
3 spsk. hvedemel
5 dl letmælk
1 knsp. stødt muskat
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min.
Pris: 50-85 kr.
til 2-3 pers
250g frisk pasta
225-260g laks
Sovs:
1 forårsløg
Citronpeper
Salt og peper efter smag
½ tsk oregano
1/4 del fløde
1-1½ spsk parmasan ost
Evt. spinat hvis man har lyst.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 25 min
2 løg
2 fed hvidløg
50 gr smør
3 spsk karry
1 ds flåede tomater
5 dl bouilion fx grøntsags eller høns
1/4 piskefløde
1 stor dåse ferskner
200 gr rejer - de billige fra frost er helt okay
salt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 2 timer
til 6-8 person
1 3/4 -2 kg mellemkam m/ svær
(nakkekam, bov ell. skinkesteg)
groft salt evt. friskkværnet
peber - et par laurbærblade
4-5 dl. vand
1 gulerod
1 løg
evt. 1 kvist timian
Sovs:
ca. 4 dl. stegsky
1 dl. vand
2 spsk. maizenamel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 1 ½ time
til 2-3 prs.
3 dl. skummetmælk
1½ dl. mel
15 g. margarine
4 æg
salt og peber
ca. 300 g. grøntsager, evten frossen mix.
ca. 200 g skinke(hamburgerryg eller røget mørbrad) i tern.
Lidt rasp til formen.
Ingredienser:
til 2 brød
1000 g mel
6 dl vand eller mælk
50 g gær
2 tsk. Salt
80 gr. magarine
2 tsk. Sukker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 90
Pris: kr.ca.100
Gullash kød . Champinon. 1/2 l madlavningsfløde.1 Løg. 3-4 Gulerødder. 1 bk. Cockailpølser. 3-4 Laurbærblade.Salt & peber. Meljævning.
Kulør.
Kartofler. Smør. mælk. Salt.
Ingredienser:
1 pk lever og spæk ca 500g
50 g margarine
50 g mel
4 dl væske /mælk eller fløde
2 hele æg
salt-peber og lidt stødt nellike og allehånde
1 lille revet løg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15 min + stegetid
til 6 pers
1 helt kalkunbryst
1 bundt kruspersille
150-200 g bacon i tern
100 g soltørrede tomater – semidried
100 g revet ost
½ tsk. Cayennepeber
1 tsk. Groft salt
½ tsk. Knust peber
2 kviste frisk timian (kan undlades)
1 pakke butterdej (helst i en hel rulle) optøet
æg til pensling
Alle opskrifter i denne kategori er tilføjet af brugere, hvis du syntes der mangler en opskrft i kategorien opskrifter, så kan du oprette en bruger og tilføje opskriften der.