Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 12-24 stk.
12 store grønne jalapeno chile
0,6 dl. hakket løg
0,6 dl. hakket frisk koriander
1,8 dl. flødeost vælg selv, med champion, rejer, skinke, urter eller bare ren flødeost.
1 1/2 tsk. spidskommen
1 tsk. salt (mere eller mindre efter smag)
60 g. ost, Emmentaler, samsø eller anden ost der smelter.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30-45 +60
til 1-2
5 store jalapeño
Ca. 50 g. smøreost/smelteost, med rejer, skinke, urter eller bland din egen.
Ca. 50 g. emmentaler, cheddar, samsø eller anden smelt bar ost.
Panering:
1 lille pose knust cornflakes
2 spsk. mælk
1 æg
¼. tsk. salt
¼. tsk. peber
½ kg. palmin, kokosolie eller anden friture olie
Ingredienser:
Boller:
500 g fars (svin el. kalv/flæsk)
1 æg
1 dl mel
1½ spsk medium sennep
1-1½ tsk salt
Peber
1 løg - blendet
Sauce:
1 løg - grove stykker
1-2 spsk karry
2-4 æbler - udkernet i tern
5 dl grønsagsbouillon
2 spsk vineddike/æblecidereddike
salt og peber
evt. lidt sukker
Ingredienser:
til 1 kage
Mørdej:
150 g smør
250 g hvedemel
125 g sukker
1 tsk. vanillesukker
½ tsk. ingefær
evt. lidt vand
Fyld
1 dåse pærer eller 4 friske
4 spsk. Honning
el ahornsirup
50 g havregryn
evt. lidt revet marcipan
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
Pris: kr.Billig
300 g Mel. 300 g Sukker. 3 Æg. 50 g Kakao. 100 g Smeltet Magarine. 2 dl Mælk. 1 tsk. Vanilie. 1 tsk. Natron. 1 tsk. Bagepulver.
Glasur : Flourmelis med vand eller appelsinsaft..
Ingredienser:
3 æg
4½ dl mælk
3-4 dl mel
1 spsk. vand / øl
1 tsk. sukker
½ tsk.
kardemomme
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 2
8 friske jumfruhummere
1 bundt dild
2 citros frugter
4 fed røde hvidløg ( knust ) let hakket
2 spise ske smør Ca. 50 gram
Et lækkert madbrød el Flutes
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Rimelig
150 g mel. 100 g Smør. 3 spsk. Flourmelis. 1 Æg.
Kagecrem
Jorbær
Ribsgele
Piskefløde
Ingredienser:
200 gram sukker
150 ml. vand
200 gram jordbær eller andet bær fx. hindbær
100 ml. citron eller lime saft
1,4 liter vand
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
Pris: ca. 90 kr.
til 2 pers.
1 bakke friske jordbær
200 gr. Hvid eller mørk chokolade
1 flaske champagne (iskold)
Ingredienser:
til 1 lagkage
Fyld:
½ liter piske fløde
500 g. friske jordbær
250 g. marcipan
Evt. Knuste Makroner
Lagkage creme:
2 æg
2 spsk sukker
1 spsk maizena
2½ dl mælk
½ tsk vanillesukker
Lagkagebunde:
100 g blød smør
100 g. mørkchokolade (20g. Til pynt)
250 g sukker
2 æg
2 dl mælk
225 g mel
1 tsk. bagepulver
2 spsk. kakao
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10
til 1 stk
200 g. frosne jordbær
4 dl. vaniljeis
4 dl. mælk
8 spsk. flormelis
3 spsk. frisk presset lime
1/4 liter fløde
Ingredienser:
til 4 pers.
3 æggehvider
½ dl sukker
100 g jordbær
1/4 lys sirup
1 tsk citronsaft
1 tsk maizena
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca 10 min.
til ca 4 pers.
350 g frosne ( friske) jordbær
4 spsk. sukker
1 tsk. vanillesukker--gerne lidt ægte vannilekorn
4 blade husblas
2 ½ dl cremefine pisket til skum.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
Pris: 50 kr.
til 4 personer
750 g Frosne jordbær
3 dl. Vand
150 g sukker. (smag og behag)
3 spsk. kartoffelmel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10
Pris: kr.
til 4
125 g. frosne jordbær
3 spsk. sukker
1 l. kærnemælk
1/4 l. piskefløde
1 pose makroner
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
Pris: kr.Billig
til ca.20 stk.
125 g Blødt smør. 125 g Sukker. 1 Æg. 3 dl. Cremefraise. 250 g Mel. 2 1/2 tsk. Bagepulver. 1/2 tsk. Natron. Jordbær i skiver.Muffinsforme lidt flourmelis til drys.
Ingredienser:
til 4-6 pers.
8-10 jordbær
1 lille bk. små friske grønne asparges
1 bundt forårsløg
1 agurk
1/4 galia melon
1 håndfuld bl. salatblade
saft af 1/2 citron
2 spsk. olivenolie
lidt peber
Ingredienser:
til 4-6 pers.
1 pose frosne jordbær
2 1/2 dl. youghurt naturel ell. cremefraiche
2 1/2 dl. piskefløde
sukker efter smag
vanille
makroner
marsala eller anden dessertvin (portvin-sherry ell. lign.)
chokolade til pynt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: hurtigt
Pris: billigere en bagern
1 pk. færdig dessert tærtedej
500 gr. friske og røde jordbær
150 gr. mørk chokolade
1/2 ps. lagkagecreme som blandes med en halv ltr. mælk
1/4 dl. piskefløde
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 50
Pris: 100kr.
til 40 stk
1000 g hakket svine- og kalvekød
2-3 lille løg, finthakket
2-4 spsk mel
2-4 spsk havregryn
2 spsk rasp
3-4 æg
ca. 1 dl mælk
salt og peber
1½ tsk allehånde
1 tsk ingefær
1 tsk nellike
1-2 tsk reven muskat
Smør til stegning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
100 gr. marcipan
6 tørret abrikoser (hakket i småt)
Lidt rød farve
2 spsk. Whisky
Flormelis
Hvis chokolade
1 Øko. citron
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
til ca. 1 ltr.
1 ltr. Vodka
4 appelsiner
5 stk. Stjerneanis
300 g honning (blomsterhonning)
10 stk. mandler
1 stang kanel (delt i 3 stk.)
1 stang vanille
1 æble
Ingredienser:
til 4 pers
1 kg dyrekød med ben (dådyr m.m.)
smør
2 løg
150 g røget flæsk i små stykker
2 gulerødder
salt, peber
6 knuste enebær
4 dl bouillon
1 dl hvidvin
4 flåede tomater
1 dl piskefløde
evt jævning
ribsgele
evt 1 spsk rougefort ost
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
Pris: 50 kr.
til 80 stk.
300 g mel,
180 g smør,
120 g sukker,
1 æg,
1½ tsk. hjortetaksalt.
Æg til pensling
Pynt:
50 g sukker blandes med kanel,
50 g hakkede mandler
Ingredienser:
til 120
250 g. sukker
300 g. margarine
2 æg
500 g. mel
1 tsk. hjortetaksalt
80 gr mandler
kanel/sukker blanding til pynt
Ingredienser:
-4 spsk finthakket jalapeno-chilier (2-3 hele chilier)
- 125 g finthakket majsmel
-125 g hvedemel
- 2 tsk sukker
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk natron
- 1 tsk salt
- 3,5 dl kærnemælk
- 2 æg
- 90 g revet cheddarost
- 3 spsk smeltet fedtstof
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ?
¼ kop Hvidløgsfed (ca. 1 hoved)
1 kop parmesan ost
1-1/2 kopper pinjekerner
1/2 kop tørret cilantro
6-8 jalapenos hakkede ( der kan bruges røgede eller 'syltede' )
1 kop vegetabilsk olie (ikke oliven)
1/4 kop lime juice 1 tsk salt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1,5 time.
til 1- 2 stk.
50 g. gær
6 dl. lunkent vand
600 g. hvedemel
200 g. grahamsmel.
1 spsk. salt
1 spsk. sukker
1 tsk. raps- eller olivenolie
1/2-1 glas/dåse syltede grønne jalapenos (100 g.)
100 g. revet ost
Ingredienser:
1 finthakket løg.
½ dl. olie.
25 g. smør.
250 g. ris.
1 grøn peberfrugt i strimler.
½ kg. flåede hakkede tomater fra dåse.
2 dl. bouillon.
2 dl. halvtør hvidvin.
200 g. røget skinke i strimler.
300 g. pillede rejer (frosne).
Salt og friskkværnet peber.
1 fed hvidløg, knust.
1 tsk. merian eller oregano.
1 tsk. timian.
Ingredienser:
til 6-8 personer
3 -4 kyllingebryster (ell. 500 g skinketern)
500 g chorizo eller anden pølse
2 store løg
1 peberfrugt
2 fed hvidløg
3-4 forårsløg
3 ds flåede tomater
4 dl ris ukogt
1½ tsk salt
1 tsk cayennepeber
peber
2 spsk smør
4 dl vand
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time
til 4 personer
200 g rå røget skinke eller et stykke magert bacon
2 spsk majs- eller rapsolie
2 løg i grove tern
8 stængler bladselleri i tykke skiver
1 courgette i grove tern
1 grøn peberfrugt i grove tern
3 fed hvidløg, groft hakkede
1 1/2 tsk. stødt cayenne
3 dl parboiled ris
1 majskolbe i tykke mønter
1 ds drænede flåede tomater i store tern
chilisauce
4 dl hønsebouillon
2 kviste timian
2 laurbærblade
200 g jomfruhummerhaler eller hele rejer med skal
1 bdt. purløg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 6-8
200 gr. smør
200 gr. sukker
200 gr. mel
4 tsk. bagepulver
3 æg
Varmt vand (ca. ½ dl-3/4 dl)
3 spsk. kakao - gerne Valhrona
100 gr. 70 % Valhrona Chokolade
Chokoladesovs til toppen:
100 gr. smør
100 gr. chokolade
100 gr. flormelis
4 spsk. Mælk
Ingredienser:
225 g margarine
175 g sukker
5 æg
1½ tsk. bagepulver
225 g mel
1 dåse ananas i små stykker
50 g hakkede nødder
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time
til 4-6 pers
Syltet ingefær:
1 knold frisk ingefær, renset, i små tern
2 røde chili, renset, i tynde strimler
skal af 2 citroner, gerne i julienne
2½ dl vand
1 ¾ dl sukker
Marinade:
1 dl ingefær med lage
4 spsk. Olie – raps eller anden smagsneutral
4 spsk. Hvid balsamisk eddike
3 spsk. Vand
1 tsk. Salt
peber
2 spsk. Citronsaft
2 spsk. Hakket persille
800 g kartofler i skiver
2 røde peberfrugt i strimler.
Ingredienser:
6 ansjoser, evt. et glas rensede
6 middelstore kartofler
2 middelstore løg
2 spsk smør
1 spsk rasp
2-3 dl piskefløde
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15 min
til 3
½ savoy kål
100 g. valnødder
1 dl. rosiner
1 æble
1 bæger fetaost
2 spsk græskar kerner
Dressing:
3 spsk olivenolie
1 spsk balsamico eddike
1 spsk blød honning
½ citron
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15 min.
Pris: ?
til 4 personer
1 stor agurk
1-2 tsk salt
citronskal i tynde strimler
(økologisk el. usprøjtet)
Sanbaizu sauce:
1½ dl riseddike
1½ spsk sukker el. mirin
2 spsk japansk sojasauce
2 dl dashi-suppe el. vand
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
til 4 - 6
3 liter Hønsekødssuppe, gerne den frosne i pose.
4 stk. Chili.
6 cm. Ingefær
½ hvidløg
1 sp. Olie.
1 pak. Torskefars
1 stk. hvid fast fisk i 2 x 2 cm. (skrubbefile for eks.)
5 cm. Kina radise.
En dåse vandkastanjer.
En pak. Black tiger rejer.
En god håndfuld muslinger med skal.
En god håndfuld store rejer.
En pak. mini majs i halve
En dåse bambusskud i skiver.
To forårs løg i skiver.
En pak. friske bønnespire.
Ingredienser:
til 4 pers.
2 gulerødder, skrællet og fintsnittet
1 pastinak, skrællet og fintsnittet
evt. 1 ræddike, skrællet og fintsnittet, eller 2 forårsløg, skyllet og fintsnittet
1 mellemstor porre, skyllet og fintsnittet
5-6 dl. kalvebouillon
1 bndt frisk kørvel, skyllet og hakket
2 spsk. japansk soya
1 spsk. honning
1 spsk. friskrevet ingefær
2 spsk. fintstrimlet porre
groft salt og kværnet peber
Ingredienser:
1 Høne
1 Revet løg
50 g Smør
40 g Mel
1 tsk Carry
Suppe
1 dl Fløde
300 g Ris
3-4 Hårdkogte hakkede æg
Agurksalat
Chutney
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
500 G Svinefilet uden skærm. 4 Bladselleri. 1 Stor squarsh. 2 Store porre. 200 G Bambusskud ( fra dåse) Lidt madolie.
Marinade : 1 spsk Friskrevet ingefær. 1 dl Sojasauce. 2 spsk Farin. 2 Spsk tør Sherry.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ?
til ?
dej :
½-1 dl lunkent vand
1x1x1 cm gær
2 spsk. olivenolie
1 spske smør
½ tske. salt
½ tske. sukker
mel ( billigeste mel )
fyld :
sovs : 1 dåse hakked tomater
2 fede hvidløg
2 løg oregano
topfyld :
oksekød
bacon
peberfrugter
champignon
løg
pizza ost
fyldet kan varieres fra person til
person . brug fantasi :o)
Ingredienser:
til 4
3 dl. jasminris
5 dl. bouillon, høns eller kylling
2 spsk. ingefær, finthakket eller revet
3-4 fed hakket hvidløg
salt
grofthakkede friske krydderurter efter smag, fx. koriander
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min
Pris: billig
til 4/6 portioner
500 g hakket oksekød
50 g margarine
2 dl vand
250 g spaghetti
1 kg grøntsager ( fryseblanding)
1 tsk salt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30-45
til 4
300 g. kartofler
1-2 fed hvidløg
Basilikum
Salt
1 spsk. olie
*****
2 spsk. mal
1½ dl. mælk
3 tsk. bagepulver
6 æg
Salt/peber
Ingredienser:
Pris: kr. 70,-
til 8-10
1 kylling,
1 dåse Ananas,
500 g Fromase frais,
400 g Mayonnaise,
1 citron,
evt lidt salatblade og cherrytomater,
lidt groft brød,
salt og peber
Ingredienser:
til mange
175 g sukker
½ dl kaffefløde
½ dl lys sirup
125 g smeltet margarine
75 g havregryn
100 g mel
½ tsk. bagepulver
evt. 50 g mandelsplitter
Ingredienser:
til 8
Dej:
2 store æg
1 dl hvedemel
25 g smeltet smør
2,5 dl mælk
½ bundt persille
½ dl yoghurt
1 knivspids sukker
salt og peber
Fyld:
400 g varmrøget ørred (evt. halvt ørred og halvt laks, som giver lidt kraftigere smag)
100 g creme fraiche 8%
100 g cornichoner (små drueagurker)
citronsaft
salt og peber
Ingredienser:
4 æg
600 g sukker
600 g mel
4 tsk bagepulver
4 tsk vanilliesukker
3 spsk cacao
3 dl mælk
300 g smeltet afkølet smør eller margarine
1 dl kold stærk kaffe.
Glasur: 200 g flourmelis
4 spsk smeltet smør eller margarine
4 spsk kold kaffe
1 spsk cacao
2 spsk vanilliesukker
Pynt: Kokosmel
Ingredienser:
Dej
75 g smør eller margarine
2 dl. mælk
35 g gær
1 æg
½ tsk. salt
2 spsk. sukker
450 g mel ( 9 dl )
Fyld
150 g smør
150 g sukker ( 1½ dl )
2 spsk. kanel
-------
75 g rosiner
50 g sukat
--------
1 æg til pensling
Ingredienser:
jomfruhummere
tørret oregano
salt
peber
frisk rød chili
olivenolie
citronsaft
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
til 4 pers.
1 kg jomfruhummer
2 ps. ris
1 ds. asparges
4 æggehvider
200 g mayonnaise
1 tsk. sennep
eddike
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1½
til 6
18 friske jomfruhummere
1 bakke crerrytomater
75 g. store sorte oliven ( Græske )
1 bundt basilikum ( håndfuld )
1 dl. trøffelolie
saften af 1 lime frugt
salt - peber - sukker
Blandet salat ( frise - brøndkarse - dild )
1 dl. hvidvin
Ingredienser:
250 g smeltet margarine
800 g sukker
800 g mel
4 tsk natron
1 liter kærnemælk
kakao så dejen er godt brun
Ingredienser:
200 g smeltet margarine lidt afkølet
200 g sukker piskes med 2 hele æg
275 g mel
2 tsk bagepulver
1 tsk vannillesukker
1 tsk natron
½ tsk salt
2 tsk kanel
1 kop rosiner
35 g hakkede nødder
375 g revne gulerødder
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
Pris: kr.10
til 5
300 gram jorbær , ½ ltr is , ½ ltr fløde , 1/4 ltr mælk
Ingredienser:
200 g marcipan
200 g øggehvide
300 g florsukker
100 g hasselnødeflager
Fyld:
1/4 l. piskefløde
550 g friske jordbær
Ingredienser:
Pris: kr.Rimelig
til 5-6 Pers.
450 G Friske jorbær. 4 1/2 dl Fløde 18 %. Ca 120 G Sukker. Kornne fra en stang vanilie. 5 Blade husblas. 1 1/2 dl Piskefløde.
Tilbehør : Friske jorbær evt. dyppet i chokolade.Pyntes med citronmelisse og chokolade stykker.
Ingredienser:
4 pers.
250 gr frosne jorbær
2½ spsk sukker
1/4 l piskefløde
Top 10 liste over udprintede opskrifter, i opskrifter
Ingredienser:
til 4-6 pers.
8-10 jordbær
1 lille bk. små friske grønne asparges
1 bundt forårsløg
1 agurk
1/4 galia melon
1 håndfuld bl. salatblade
saft af 1/2 citron
2 spsk. olivenolie
lidt peber
Ingredienser:
til 1 lagkage
Fyld:
½ liter piske fløde
500 g. friske jordbær
250 g. marcipan
Evt. Knuste Makroner
Lagkage creme:
2 æg
2 spsk sukker
1 spsk maizena
2½ dl mælk
½ tsk vanillesukker
Lagkagebunde:
100 g blød smør
100 g. mørkchokolade (20g. Til pynt)
250 g sukker
2 æg
2 dl mælk
225 g mel
1 tsk. bagepulver
2 spsk. kakao
Ingredienser:
til 4 pers
1 kg dyrekød med ben (dådyr m.m.)
smør
2 løg
150 g røget flæsk i små stykker
2 gulerødder
salt, peber
6 knuste enebær
4 dl bouillon
1 dl hvidvin
4 flåede tomater
1 dl piskefløde
evt jævning
ribsgele
evt 1 spsk rougefort ost
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 50 min.
til 4 personer
½ kg jordskokker
2 store bagekartofler
7 dl. liter mælk
½ liter hønsefond (eller terning)
salt, peber, muskat, cognac
evt en dl. fløde
1 bundt purløg
½ dl. olivenolie
4 store friske kammuslinger
8 tynde skiver parmaskinke (eller anden røget skinke)
Ingredienser:
til 4-6 pers.
1 pose frosne jordbær
2 1/2 dl. youghurt naturel ell. cremefraiche
2 1/2 dl. piskefløde
sukker efter smag
vanille
makroner
marsala eller anden dessertvin (portvin-sherry ell. lign.)
chokolade til pynt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: hurtigt
Pris: billigere en bagern
1 pk. færdig dessert tærtedej
500 gr. friske og røde jordbær
150 gr. mørk chokolade
1/2 ps. lagkagecreme som blandes med en halv ltr. mælk
1/4 dl. piskefløde
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
Pris: 50 kr.
til 80 stk.
300 g mel,
180 g smør,
120 g sukker,
1 æg,
1½ tsk. hjortetaksalt.
Æg til pensling
Pynt:
50 g sukker blandes med kanel,
50 g hakkede mandler
Ingredienser:
til 6-8 personer
3 -4 kyllingebryster (ell. 500 g skinketern)
500 g chorizo eller anden pølse
2 store løg
1 peberfrugt
2 fed hvidløg
3-4 forårsløg
3 ds flåede tomater
4 dl ris ukogt
1½ tsk salt
1 tsk cayennepeber
peber
2 spsk smør
4 dl vand
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca 10 min.
til ca 4 pers.
350 g frosne ( friske) jordbær
4 spsk. sukker
1 tsk. vanillesukker--gerne lidt ægte vannilekorn
4 blade husblas
2 ½ dl cremefine pisket til skum.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ??
til 30 stk
500 g ren rå marcipan
300 g sukker
1 dl vand
150 g past æggehvider
250 g mørk overtræk chokolade
Alle opskrifter i denne kategori er tilføjet af brugere, hvis du syntes der mangler en opskrft i kategorien opskrifter, så kan du oprette en bruger og tilføje opskriften der.