Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 25 min.
til 3 pers.
5 dl. vand, 1 stk. hønsebouillon
500 g. kyllingebryst, 1 løg
4-5 dl. sherryeddike, 1 spsk. olivenolie
3 fed hvidløg, 2 tsk. spidskommen
1 rød og 1 gul peberfrugt
2 spsk. hakket jalapeno
1/2 pose frisk legro koriander
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
til 1
2 Kyllingbryst fileter.
Frisk Timian.
Frisk Rosmarin.
En blok frisk parmesan ost. (Ikke noget poseost, brug frisk)
En pakke parmaskinke.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
til 4
500 g kyllingebryst skåret i strimler.
Olie til stegning.
1 stort løg i skiver.
1 aubergine, i grove tern.
2 tomater, i både.
2 store forårsløg, groft skåret.
1 ds. hakkede flåede tomater.
2 fed hvidløg, grofthakket.
1 stor frisk chili, i skiver.
2 cm ingefær, grofthakket.
Sort chilipasta.
Lidt citronsaft.
1 hønsebouillonterning.
1½ dl fløde.
½ tsk. allehånde, stødt.
½ tsk kanel, stødt.
1 tsk koriander, stødt.
½ tsk. muskat, stødt.
½ tsk kardemomme, stødt.
Salt.
Peber.
Ingredienser:
til 6 pers.
6-8 store kyllingebryst filetter
2 pk. sliced bacon
1-2 bk. pikant ost fra Buko
2-3 pk. frisk båndpasta(spinat og/eller tomat)
3 flasker maizena madlavningsfløde 7 %
1 bundt friske porrer
1 broccoli
1 rød-1 gul-1 grøn peber
4 fed hvidløg
salt - peber - paprika
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til 2-3
1 kyllingebryst
8 tørrede figner i strimler
1 stort løg snittet
2 fed hvidløg finthakket
1 dl øl
salt og peber efter smag
Ingredienser:
til 4 prs
1 kylling eller kyllingbryster 3 stk peberfrugt (trafiklys) 2 stk løg ½ l piskefløde 3-4 spsk sød mango chutney (eller efter smag)
2-3 tsk madress karry 2-3 fed presset hvidløg (eller efter smag)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time
til 4 pers
4 kyllingebrystfileter uden skind
1 æg
lidt salt og peber
ca. 200 g cornflakes.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time
til 4 pers.
4 kyllingebryster uden skind og ben
et bundt grønne asparges - ca. 500 g.
1-2 dl fløde (9%)
et stort løg
½ l. hønseboillon
½ tsk sukker.
maizena jævning--eller anden jævning.
Ingredienser:
Pris: kr.Billig
Kyllingebryst i tynde Skiver. Træspyd.
Marinade : 2 Fed hvidløg.1 spsk Chillisauce.1/2 tsk.Salt. 1 Spsk Soya. 3 spsk Olie.
Ingredienser:
til 4 personer
2 spsk citronsaft
1 1/2 spsk olivenolie
2 spsk frisk hakket mynte el. 1 tsk tørret
2 fed hvidløg, finthakket.
salt og peber.
400g kyllingebryst uden skind, i 1 1/4 cm
tykke skiver på tværs af fibrene.
salatblade og tomater, ganiture.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 180
Pris: Billig
til 6 pers.
4 stk.kylling bryst
1 dåse hakket tomater
2 spsk. vegetabilsk olie
1 hakket hvidløg
1 knivspids stødt spidskommen
1 knivspids chili pulver
1 dl. vand
Ingredienser:
Kyllingebryst.
Mel, timian, paprika.
2-3 æg, citronsaft.
Margarine/olie.
Ingredienser:
til 2-3 pers.
2 spsk. olie
300g kyllingebryst i strimler
1 rød og 1 grøn peber
1 løg
2 fed hvidløg
2 tsk. fint revet frisk ingefær
1 spsk. mizena
3 spsk. soyasovs
3 dl hønsebouiææon
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 3-4 pers
4 stk. Store franske kyllingebryster
1 dl. Rasp
1 dl. Creme fraiche (38%)
1 spsk. Dijon sennep
1 tsk. Sød chili
1 knsp. Pulveriseret stærk chili
Vindruekerneolie
Smør
Salt & peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
250 gr. kyllingebryst
400 ml kokosmælk
4 dl vand
1 lille dåse bambusskud
1 løg
1 hønseboullion terning
1-2 tsk karry
salt
maizena til jævning
Ingredienser:
til 4 pers
4 kyllingebryster
2 dl yoghurt
1 løg
2 fed hvidløg
2 tsk garam masala
olie
citronsaft
salt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60 + 240
til 2-4
1 dl. tequila
2 lime, saft af dem
2 abol chile
3-5 kyllingebryst
6 plum tomater,
1 / 2 løg, skåret i kvarte
3 spsk olie
½ L. kylling bouillon
1 tsk oregano
1 / 2 tsk spidskommen
2-3 hvidløg, pillet og knust
10 g. Oacaxa chokolade/mørk chokolade 70 % eller 1 tsk usødet kakaopulver
1 spsk. rød chile pulver eller chile pasta
1spsk. majsmel/maizena til jævning
salt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 75
Puré
5 fed hvidløg
1 bundt koriander
1 grøn jalapenõ eller anden grøn chile
1 løg,
1 blomme tomat,
75 ml olivenolie
Sauce:
85 g hindbærsyltetøj
60 g Chipotle puré
3 blomme tomater
60 ml appelsinjuice
60 ml limesaft
120 ml mælk
15 ml mayonnaise
1 tsk. usødet kakaopulver
Kylling:
4 stk. á 200 g. kyllingebryst uden skind og ben
60 g forberedt guacamole
120 g. Queso quesadilla ost eller anden let smelte bar ost
100 g. chorizo pølse, skin fjernes og kødet fint hakkede
Ingredienser:
Cornflakes
Æg
Kyllingebryst
salt
peber
Ingredienser:
til 2
2 x kyllingebryst eller 1/4 kyllinger
nye kartofler skåret i kvarte
1 rød peber
1 rødløg
4-5 hvidløg
Ingredienser:
til 2
2 kyllingebrystfiletter
Fyld:
100g. helbladet spinat
2 fed hvidløg
Champignonsauce:
1 glas champignon
Mælk/fløde
Mel
Margarine
Ingredienser:
til 4 personer
1/4 L madlavningsfløde 18%
1 dl vand
1/4 fintrevet muskatnød
1 1/4 tsk grof salt
friskkværnet peber
2 spsk lys saucejævner
Grøntsager:
1-2 spidskål ( ca 550g )
2 L vand
2 tak groft salt
1 kg skrællede faste kartofler i kvarte
250g frosne fine ærter
1 dl frisk, hakket persille
400g kogt, røget kyllingebryst i skiver
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 t. 25 min
til 4 pers
4 kyllingebrystfileter (eller kylling med skind)
2 stilke frisk timian
2 æbler i tern
¼ græskar i strimler (eller brug indmaden af det græskar, du har lavet græskarlygte af )
1 fennikel i skiver
2 tomater i både
1 stang hel kanel
salt og peber
Persille til pynt
Ingredienser:
En dåse papajatern.
En dåse ananasringe.
To modne avocadoer.
Citronsaft.
To kyllingebryster.
8 skiver serranoskinke.
Salt.
Peber.
Paprika.
Lunt, sprødt brød.
Smør til stegning.
Dressing:
Saft fra papaja og ananas.
Salt.
Cayennepeber.
Sellerisalt.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
Pris: 80kr.
til 3-4
3-4 stk Kyllingebryst fillet
1 bk friske champingonger
1 ps revet mozerella ost
8 plader butterdej
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40 min
til 2
2 kyllingebryster
ca. 2 plader butterdej
250g. blandede svampe
lidt hakketpersille
2 dl. tyk opbagt becamel (med ost)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time 15 min
broccolifyld:
1 broccoli (500 g )
½ tsk salt
2 spsk majsstivelse
salt, peber
Dej:
25 g gær
½ tsk salt
1 æg
250 g hvedemel
lidt sammenpisket æg til pensling
Kyllingefyld:
2 - 3 kyllingebrystfileter ( 500 g )
Tilbehør:
Grøn salat og evt. ristet rugbrød i bjælker
Ingredienser:
til 2 pers
4 kyllingebrystfileter
200 g hakket kyllingekød
2 stk æg
4 spsk fløde
250 g butterdej
Kartofelkage
4 store kartofler
20 g smør
20 g mandler
salt
hvid peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 4
6 stk kyllingbryst m/ ben
mel, salt og peber
3 dl sherry
1 dl mørk farin
16 spsk kinesisk soya
4 spsk olivenolie
2 tsk sennepspulver
5 syltede ingefær
1 dåse ananas
175 g champignoner
Pynt: sesamfrø og ristede mandler
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ½ time
til 4 personer
1 tsk stødt koriander
1 tsk kardemomme
1 tsk gurkemeje
1 spsk spidskommen
1 spsk karry
2 spsk vindruekerneolie
4 kyllingebryster i stykker
1 lille revet løg
1 fed presset hvidløg
2 dl vand
lidt salt
2 dl yoghurt
500 g finthakket spinat
salt og friskkværnet peber
Ingredienser:
til 4 personer
4 kyllingebryster uden skind og ben
25 g. friske basilikumblade
15 g. hasselnødder
1 fed hvidløg, presset
250 g. fusilli
2 soltørrede eller friske tomater
1 spsk citronsaft
1 spsk olivenolie
1 spsk kapers
55 g. modne, sorte oliven
salt og peber
Ingredienser:
til 4-6 pers.
2 pk dybfrossent kyllingebryst
2 spsk. olie
2 porrer
3 stilke bladselleri
1 stort finhakket log
250 g kinesisk kaal eller hvidkaal
10 champignoner i skiver
1 lille ds bambusskud
1/4 - 1/2 kg ds bonnesirer
2 1/2 - 3 dl bouillon
1 spsk. smor
2 spsk. maizenamel
2-3 spsk. kinesisk soya
evt. salt
Tilbehor:
Lose ris, kinesisk soya
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 minutter
Pris: kr. 40
til 4 personer
currypasta, efter behov
500 gram kyllingebryst
1 fed hvidløg
1 løg
1 dåse flåede tomater
1 dl. græsk yoghurt
5 dl. ris
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 4
4-6 stk. kyllingebryst
Karry, salt og peper
En stor dåse kokosmælk
Knoldselleri
3 æbler
Ris
Kokosmel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
til 4
500 g kyllingebrystfilet
2 tomater
1 stort løg
2 stk rød peberfrugt
250 ml fløde
4-5 dl vand
1 spsk stødt paprika (edelsüss el. rosen)
1 spsk tomatpure (evt.)
Salt, peber
Olivenolie
Tilbeghør:
Kartofler, Paprika, basilikum, salt, peber, olivenolie
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 4-6
500 g kyllingbryst
2-3 røde peberfrugter
2 glas sur/sød sauce fra Uncle Bens
2 spsk. olie
Salt og peber
Ris eller bulgur som tilbehør
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time
til 4 pers
4 kyllingebrystfileter uden skind
100 g pikant ost
4 store blade savojkål, hele
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1½ time
til 4 personer
4 kyllingebryster
2 rødløg
1 hel chili, gerne tørret
1 dl rødvin
1 dl mørk balsamico
lidt havsalt og friskkværnet sort peber
4 gulerødder
2 pastinakker
2 persillerødder
2 rødløg i både
spray af god olivenolie
Saucen af:
4 dl rødvin
2 dl mørk balsamico
40 gram mørk chokolade med højt kakaoindhold
1 stang vanille
Ingredienser:
- 1 hel kylling bryst
- 1 glas fløde
- 1 skål champignon
- 1 løg
- Olie
- salt, peber (tilsættes efter smag)
- karry (tilsættes efter smag)
Ingredienser:
Et fersk stykke kyllingebryst, og løg efter smag i tern.
Hvidløg efter smag, knust eller i tern.
Salt.
Peber.
Mel.
Økologisk sødmælk.
Smør.
Strimlet ost.
Ingredienser:
Ingredienser:
· 3 dl ris
· 500 g kyllingebryst
· 1 spsk. olie
· 3 forårsløg
· 1 galiamelon
· 1 spsk. friskrevet ingefær
· saft fra 1 lime
· 2 tsk. sukker
· 1 dl grofthakket jordnødder
Ingredienser:
4- 6 kyllingebryststykker
300 gr. frisk spinat. Grofthakket
1 bndt. forårsløg
madfløde
chilisauce (kraft)
1 lille bæger cremefraiche
olivenolie
Ingredienser:
til 8 port
8 kyllingebryster
1 fennikel, strimler
2 gulerødder, skiver
2 stængler blegselleri, skiver
¼ selleri, strimler
100 g flødeost
3 spsk. Mangochutney
salt, peber
lidt stødt fennikel
marinade:
2 spsk. Honning – gerne akaciehonning
saften af 2 lime
3 spsk. Frisk, hakket mynte
Pestosauce:
1,5 dl olivenolie
4 stilke persille
1 lille potte basilikum
½ dl ristede pinjekerner
salt
saft af ½ citron
3 fed hvidløg
½ dl parmesan ost
½ liter creme fraice eller fromage frais
Ingredienser:
til 4
4 kyllingebryster ståret i 2-3 stykker
6 fed hvidløg
et par cm frisk ingefær
2 røde chili
olie
1 spsk sennepsfrø
1 spsk paprika
2 tsk stødt spidskommen
2 spsk stødt koriander
3 spsk Garam Masala
2 dl yoghurt naturel
1 spsk olie
2 løg skåret i fine ringe
2 spsk tomatkoncentrat
1 håndfuld finthakkede mandler
½ dl piskefløde
1 dl vand
Frisk koriander
saften af en lime
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time
til 4
Kyllingbryst 4 stk.
Pesto, efter egen smag
Bacon sliced
Kartofter
Salt
Peber
Pynt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time
til 4 pers.
4 kyllingebryster - udeb skind og ben
Ingredienser:
til 4 personer
800g vaskede halverede baby kartofler
100g bacon i tern
100g grønne oliven uden sten
½ dl god olivenolie
salt og peber
4 stk kyllingebryst med skind
2 spsk smør
1 fed knust hvidløg
1 tsk frisk timian
havsalt og kværnet peber
Grøn salt:
frillice
raddichio
iceberg eller frisse salat
Drys med soltørrede tranebær, lidt hvis balasamico, oliveolie, salt og peber.
Ingredienser:
500 gr.ferske kyllingebryst filet
steges på panden.
Urtesauce:
1 potte kørvel
1 bndt. dild
ca. 2 spsk. æbleeddike
ca. 1 tsk. sød sennep
1 dl. olivenolie
groft salt og kværnet peber
Ingredienser:
4 kyllingebryster.
1/2 bundt basilikum.
4 skiver smelteost.
5 deciliter hvidvin.
3 rødbeder.
2 deciliter mørk balsamicoeddike.
2 teskefulde brun farin.
Olie.
Salt og peber.
Kødsnor.
Ingredienser:
Ingredienser:
· 200 g lasagneplader
· 3 røde peberfrugter
· 2 spsk. olie
· 350 g kyllingebryst i strimler
· 2 spsk. sojasauce
· 3 spsk. chilisauce
· 1 dl. hønsebouillon
· 2 fed hvidløg
· 1 spsk. brun farin
Bechamelsauce:
· 15 g margarine
· 2 1/2 spsk. hvedemel
· 6 dl. mælk
· 1/2-1 dl. revet ost
· salt og peber
· 2 spsk. rasp
Ingredienser:
Ingredienser:
· 200 g lasagneplader
· 3 røde peberfrugter
· 2 spsk. olie
· 350 g kyllingebryst i strimler
· 2 spsk. sojasauce
· 3 spsk. chilisauce
· 1 dl. hønsebouillon
· 2 fed hvidløg
· 1 spsk. brun farin
Bechamelsauce:
· 15 g margarine
· 2 1/2 spsk. hvedemel
· 6 dl. mælk
· 1/2-1 dl. revet ost
· salt og peber
· 2 spsk. rasp
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min
til 2 personer
2 kyllingebryster
paprika, salt, peber, cayennepeber, stødt koriander
6 skiver bacon (1pk)
2 gode store stykker ciabattabrød (det bliver best med et bredt brød så der er plads til fyldet)
lidt iceberg salat
2 friske tomater i skiver
1 rødløg i skiver
4 skiver mild ost
sød sennep
ketshup
mayonaise
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
Pris: kr.150
en pose nachos
en pose mozaralla
et kyllingebryst
2 advokadoer
et glas tacosauce
en spsk creme fraice
to fed hvidløg.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10 + 30
Pris: billig
til 4 pers.
1 rulle butterdej
½ bk pikanost (med løg og urter)
200 g kyllingebrystfilet eller kalkun
½ - 1 peberfrugt
100-150 g champignon
3 æg
6 spsk mælk
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 25-30 min
til 6-8 personer
125 g glasnudler
3 spsk olie
100-150 g kyllingebryst (rent kød)strimlet
1 ds bambusskud skåret i strimler
100 g kogt skinke skåret i tern
4 blade strimlet kinakål
50-75 g rejer
1 l hønsebouillon
2 spsk sake el. tør sherry
3 spsk soyasauce
salt og peber
Ingredienser:
til 2 personer
4 varme madpandekager
250 g kyllingebryst
1-2 spsk olie
375 g frosne wokgrøntsager
2-3 spsk soya
1-2 tsk sukker
1 spsk citronsaft
Ingredienser:
til 4 pers.
2-3 pk. udbenet dybfrossent kyllingebryst
1-2 sammenpiskede aeg eller aeggehvide
ca. 1 dl rasp
3-4 spsk. reven parmesan
salt
paprika
ca. 100 g smor/margarine
1 citron
Tilbehor:
1 pk. baandnudler
1 pk helbladet dybfrossen spinat
25 g smor
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 150
til 8
8 stk. bananblade (30x40 cm.)
8 stk. kylling bryst/filet
8 stk. aluminiumfolie (30x50 cm.)
Evt. bomulds garn.
Salsa:
3 spsk. olie
5 guajillo chiles
3 ancho chiles
½ løg,
10 fed hvidløg
1 tsk. knustpeber korn
½ tsk. knust spids kommen
½ stang kanel eller 1 spsk.
2 laurbærblade
2½ dl. kylling bouillon
Salt og peber.
Fyld:
2 spsk. olie
2 rødløg i tynde skiver
8 blomme tomat eller 16 cherry
1 knivspids salt
8 avocado blade
Tilbehør:
1 limefrugter
½ bundt radiser
1/4 salathoved.
grøn chili f.eks. serrano eller jalapeño (evt. syltet hvis du ikke kan købe friske)
8 små tomater
2 avocado
1/2 bundt koriander
1 rødløg,
Ingredienser:
til 4
4 stk. kyllingebryst
200 gram revet mozarella
200 gram bacon i tern
150 gram champingon
800 gram kartofler
2-3 spsk olie
1 tsk paprika
½-3/4 tsk oregano
½-3/4 tsk fin hvidløgspulver
salt
peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30-40
Tærtedej:
180 g hvedemel
100 g smør eller margarine
3 spsk. vand
Fyld:
300 g kyllingekød, fx kyllingebryst
200 g spinat, frisk eller frossen
4 æg
150 g fetaost
1 dl mælk eller fløde
Salt og peber og evt. reven muskatnød
Top 10 liste over udprintede opskrifter, i Kyllingebryst opskrifter
Ingredienser:
til 6 pers.
til 6 pers.
Kylling
6-8 store kyllingebryst filetter
2 pk. sliced bacon
1-2 bk. pikant ost fra Buko
2-3 pk. frisk båndpasta(spinat og/eller tomat)
3 flasker maizena madlavningsfløde 7 %
1 bundt friske porrer
1 broccoli
1 rød-1 gul-1 grøn peber
4 fed hvidløg
salt - peber - paprika
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
til 4
500 g kyllingebrystfilet
2 tomater
1 stort løg
2 stk rød peberfrugt
250 ml fløde
4-5 dl vand
1 spsk stødt paprika (edelsüss el. rosen)
1 spsk tomatpure (evt.)
Salt, peber
Olivenolie
Tilbeghør:
Kartofler, Paprika, basilikum, salt, peber, olivenolie
Ingredienser:
til 4-6 pers.
2 pk dybfrossent kyllingebryst
2 spsk. olie
2 porrer
3 stilke bladselleri
1 stort finhakket log
250 g kinesisk kaal eller hvidkaal
10 champignoner i skiver
1 lille ds bambusskud
1/4 - 1/2 kg ds bonnesirer
2 1/2 - 3 dl bouillon
1 spsk. smor
2 spsk. maizenamel
2-3 spsk. kinesisk soya
evt. salt
Tilbehor:
Lose ris, kinesisk soya
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
til 4
500 g kyllingebryst skåret i strimler.
Olie til stegning.
1 stort løg i skiver.
1 aubergine, i grove tern.
2 tomater, i både.
2 store forårsløg, groft skåret.
1 ds. hakkede flåede tomater.
2 fed hvidløg, grofthakket.
1 stor frisk chili, i skiver.
2 cm ingefær, grofthakket.
Sort chilipasta.
Lidt citronsaft.
1 hønsebouillonterning.
1½ dl fløde.
½ tsk. allehånde, stødt.
½ tsk kanel, stødt.
1 tsk koriander, stødt.
½ tsk. muskat, stødt.
½ tsk kardemomme, stødt.
Salt.
Peber.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
250 gr. kyllingebryst
400 ml kokosmælk
4 dl vand
1 lille dåse bambusskud
1 løg
1 hønseboullion terning
1-2 tsk karry
salt
maizena til jævning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30-40
Tærtedej:
180 g hvedemel
100 g smør eller margarine
3 spsk. vand
Fyld:
300 g kyllingekød, fx kyllingebryst
200 g spinat, frisk eller frossen
4 æg
150 g fetaost
1 dl mælk eller fløde
Salt og peber og evt. reven muskatnød
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 25 min.
til 3 pers.
5 dl. vand, 1 stk. hønsebouillon
500 g. kyllingebryst, 1 løg
4-5 dl. sherryeddike, 1 spsk. olivenolie
3 fed hvidløg, 2 tsk. spidskommen
1 rød og 1 gul peberfrugt
2 spsk. hakket jalapeno
1/2 pose frisk legro koriander
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 3-4 pers
4 stk. Store franske kyllingebryster
1 dl. Rasp
1 dl. Creme fraiche (38%)
1 spsk. Dijon sennep
1 tsk. Sød chili
1 knsp. Pulveriseret stærk chili
Vindruekerneolie
Smør
Salt & peber
Ingredienser:
til 2-3 pers.
2 spsk. olie
300g kyllingebryst i strimler
1 rød og 1 grøn peber
1 løg
2 fed hvidløg
2 tsk. fint revet frisk ingefær
1 spsk. mizena
3 spsk. soyasovs
3 dl hønsebouiææon
Ingredienser:
til 4 personer
800g vaskede halverede baby kartofler
100g bacon i tern
100g grønne oliven uden sten
½ dl god olivenolie
salt og peber
4 stk kyllingebryst med skind
2 spsk smør
1 fed knust hvidløg
1 tsk frisk timian
havsalt og kværnet peber
Grøn salt:
frillice
raddichio
iceberg eller frisse salat
Drys med soltørrede tranebær, lidt hvis balasamico, oliveolie, salt og peber.
Alle madopskrifter i kategorien Kyllingebryst opskrifter er tilføjet af brugere, hvis du syntes der mangler en opskrift på Kyllingebryst i kategorien Kyllingebryst opskrifter, så kan du oprette en bruger og tilføje en eller flere opskrifter med Kyllingebryst.