Ingredienser:
til 1
blå muslinger
3 finthakkede skalotteløg
2 fed hvidløg
en sjat hvidvin
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 70
Pris: kr.200
til 8
400 gr. grove ris
200 gr. frosne rejer
200 gr. muslinger
4 fed hvidløg
persille
olie
salt
peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til 8
1 kg blåmuslinger
6 stk tomater
1½ stk fennikel
4 stk porre
2-3 fed hvidløg
2-3 spsk olivenolie
½ tsk safran
4 dl hvidvin
2 liter vand
2 torskehoveder el. fiskebouillonterning
8-10 hele jomfruhummer
800-1000g hvid fisk og gerne flere slags ( fx havtaske, torsk rødspætte, skrubbe osv.)
salt efter smag
Ingredienser:
til 7 pers.
5 stk. butterdej
½ Løg
400 g. muslinger i lage.
1 dl. Hvidvin
2 dl. Piskefløde
2 tomater
lidt hakket purløg
hakket persille
hakket dild
½ citron
Maisena
Ingredienser:
til 8 pers.
40 friske blåmuslinger
hvidvin
frisk timian
salt
1 dl. olivenolie
2 spsk. citronsaft
2 spsk. koldt vand
1/2 dl. finthk. persille
2 finthk. hvidløg
1/2 dl. finthk. valnødder
salt og friskkværnet peber
Ingredienser:
til 4
1 kg blåmuslinger
1 skalotteløg (hakket fint)
2 fed hvidløg (hakket fint)
1 stk. lille fennikel (skåret i mellem store stykker)
Olie til stegning
2 dl. hvidvin
1 dl. vand
1. håndfuld bredbladet persille (hakket)
Man kan evt. bruge en fed creme fraiche, hvor man til sidste kan fjerne muslingerne og blande creme fraiche med væden. Dette hældes over muslingerne igen.
Tilbehør: (se opskrifter på Maduniverset)
pomfritter
Aioli
Top 10 liste over udprintede opskrifter, i Blåmusling opskrifter
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til 8
til 8
Skaldyr
1 kg blåmuslinger
6 stk tomater
1½ stk fennikel
4 stk porre
2-3 fed hvidløg
2-3 spsk olivenolie
½ tsk safran
4 dl hvidvin
2 liter vand
2 torskehoveder el. fiskebouillonterning
8-10 hele jomfruhummer
800-1000g hvid fisk og gerne flere slags ( fx havtaske, torsk rødspætte, skrubbe osv.)
salt efter smag
Ingredienser:
til 7 pers.
5 stk. butterdej
½ Løg
400 g. muslinger i lage.
1 dl. Hvidvin
2 dl. Piskefløde
2 tomater
lidt hakket purløg
hakket persille
hakket dild
½ citron
Maisena
Ingredienser:
til 1
blå muslinger
3 finthakkede skalotteløg
2 fed hvidløg
en sjat hvidvin
Ingredienser:
til 8 pers.
40 friske blåmuslinger
hvidvin
frisk timian
salt
1 dl. olivenolie
2 spsk. citronsaft
2 spsk. koldt vand
1/2 dl. finthk. persille
2 finthk. hvidløg
1/2 dl. finthk. valnødder
salt og friskkværnet peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 70
Pris: kr.200
til 8
400 gr. grove ris
200 gr. frosne rejer
200 gr. muslinger
4 fed hvidløg
persille
olie
salt
peber
Ingredienser:
til 4
1 kg blåmuslinger
1 skalotteløg (hakket fint)
2 fed hvidløg (hakket fint)
1 stk. lille fennikel (skåret i mellem store stykker)
Olie til stegning
2 dl. hvidvin
1 dl. vand
1. håndfuld bredbladet persille (hakket)
Man kan evt. bruge en fed creme fraiche, hvor man til sidste kan fjerne muslingerne og blande creme fraiche med væden. Dette hældes over muslingerne igen.
Tilbehør: (se opskrifter på Maduniverset)
pomfritter
Aioli
Alle madopskrifter i kategorien Blåmusling opskrifter er tilføjet af brugere, hvis du syntes der mangler en opskrift på Blåmusling i kategorien Blåmusling opskrifter, så kan du oprette en bruger og tilføje en eller flere opskrifter med Blåmusling.