Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: Ca. 5 min.
til 1 stk.
½ skive groft rugbrød
evt. smør eller krydderfedt men det er ikke nødvendigt
en pæn skive god leverpostej
ca. 1 spsk. god karrysalat
2 små stykker kryddersild
løgringe
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
til 4-6
3 røgede sild
5 hårdkogte økologiske æg
1 bundt radiser
1 bundt purløg
Mayonnaise
Salt
Peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
til 6
1 glas hvide marinerede sild (ca. 5 stk. store sild)
1/4 creme fraiche 9%
1 spsk mayonaise
1 lille tsk sød fransk sennep (kan undlades)
½ rødt æble
2 tsk karry
lidt peber
Ingredienser:
til 8 personer
1 glas Glyngøre kryddersild
1-2 løg
400 g mayonaise
8-10 æg
karse
Ingredienser:
3 marinerede sildefileter
stykker af 2 hårdkogte æg
2 chalotteløg
Karrysauce:
1/2 dl pisket fløde
1 tsk karry
lidt citronsaft
salt og peber
Ingredienser:
til 8 stk.
8 sildefileter
rugmel
salt, peber
margarine til stegning
5 dl eddike
200 g sukker
10 hele peberkorn
1 løg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
Pris: 30 kr.
1 glas sild,
100 g Mayonaise,
½ dl piskefløde (pisket til flødeskum),
1 tsk Karry (efter smag)
smages til med:
lidt eddike,
lidt salt,
lidt sukker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Tærtebund:
300 g. Smør
300 g. Sukker
2 æg
300 g. Hvedemel
Fyld:
3-4 syrlige æbler
1-2 spsk. sukker
1 tsk. kanel
Til servering:
Creme fraiche blandet op med lidt sukker og vanilje
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15 min.
Marinerede sildefiletter, 1/1 pr. person. Sildelage, kogte små kartofler, hårdkogte æg, salt, hvid peber, karry, dild, mayonaise, creme fraiche eller fløde, capers.
Ingredienser:
*3-4 spegesildefileter (udvandede)
*2 små løg
*1 porre
MARINADEN:
*saft af 2 citroner
*1 dl. vand
*1 1/2 dl. sukker
*1 laurbærblad,
*1 tsk. hele hvide peberkorn,
*1 tsk. hel allehånde,
*3 hele nelliker.
Ingredienser:
3-4 spegesildefileter (udvandede)
2 små løg
1 ikke for tyk porre
MARINADEN:
saft af 2 citroner (ca.1 1/2 dl.)
1 dl. vand
1 1/2 dl. sukker
1 laurbærblad, 1 tsk. hele hvide peberkorn,
1 tsk. hel allehånde, 3 hele nelliker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
til 6-8 personer
1 glas hvide marinerede (5 store) sild
Dressing:
1-2 spsk. mayonnaise
1/4 creme fraiche 9%
2 tsk. citronsaft
Ca. ½ tsk. salt
Peber
½-1 lille tsk. sukker
Tørret dild
Pynt:
1 løg (evt. rødløg)
6 hårdkogte æg
Frisk dild
(Kan man lide kaper og rødbeder, kan dette også bruges som pynt).
Ingredienser:
½ dl salatolie
1 dl heinz tomatketchup
3 spsk eddike
5 spsk sukker
3 tsk karry
½ tsk peber
½ tsk sennep
6 stegte sild
Ingredienser:
til 4 personer
3 udvandede salte sildefileter, ca 225g
1 rødløg
2 dl Cremefraiche 18%
1 spsk. sennep
1/2 dl hakket dild
2 tsk. sukker
1/2 tsk. (knap) allehånde
1/4 tsk. peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 1 ½ time
Pris: billig
til 4 prs.
4 bagekartofler
1 æggeblome
1 spsk. blødgjort smør
1 lille finthakket løg
1 lille dåse benfri sild
½ finthakket grøn peberfrugt
1 spsk. hakket purløg
1 spsk. revet ost pr. kartoffel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca 30 min.
Pris: billig
til 8 stk.
4 store æg
1 lille dåse benfri sild eller gaffelbidder
1 spsk. blødt smør
karse
Ingredienser:
til 4 pers.
8 sild ( a 75 g ) renset evt. udbenet
25 g smeltet margarine
4 spsk. rasp
1 tsk. salt
½ tsk. peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10
Hvide sild
Creme frach
hvidløg
Ingredienser:
1 dl cremefraiche
100 g mayonaise
1 fed hvidløg
1 porre
1 glas marinerede sild
Ingredienser:
til 4 personer
1 1/4 kg kartofler
4 persillerødder
4 porre
4 rødbeder
1 spsk didlfrø
1 spsk olivenolie
½ dl eddike
½ kg sildefileter
Purløgsdressing:
200g kvark 5%
1 spsk olivenolie
1 spsk dijonsennep
saft af en citron
1 bundt finthakket purløg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 6 døgn
til 10
6 kryddersild
1/4 l. vindruekerneolie
1/4 l. rødvinseddike
1/4 l. sødmælk
1/4 l. kærnemælk
250 g. sukker
3 løg i tynde ringe
5 laubærblade
1 tsk. paprika el. cayennepeber
1 tsk stødt sort peberkorn
1 tsk. tomatpure.
1 tsk. engelsk sauce
1 grøn peber groft hakket
1 bundt dild groft hakket
1 bundt persille groft hakket
Fileter sildene , udvand fileterne natten over , og skær dem i pæne stykker.
Bland alle ingredienserne til marinaden i en stor krukke , kom sildene i og stil dem i køleskab med låg på en 6 dage , så er de spiseklar.
NB : Sildene kan holde sig på køl i ca 10 dage.
Ingredienser:
til 4 personer
600 g små sildefileter
1 tube mild røget kaviar
Smør til formen
2 dl fløde
1 bdt hakket dild
salt og peber
Ingredienser:
5 mellemstore sild
4-5 kviste timian
4-5 røde stærk chili peber
20 hel stort peber
1-2 løg
4 hele nelliker
4 laurbærblade
1 dl eddike
6 dl vand
salt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 min. + hviletid 1 døgn
til 6 prs.
4 spsk. creme frâíche
4 spsk. ægte mayonnaise
1 stort rødløg
1½ røde æbler i små tern
3 tsk. karry
1 bøtte røde islandske kryddersild (jeg synes Netto´s er den bedste til dette formål)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: til alle gode frokoster
1 glag kryddersild el.2 kydder
sild.
1 madæble
1/4 l vindruekerneolie
5 spskf, eddike
1 " melis
2 mellem str. løg
Ingredienser:
til 3-4 person
3 marinerede sildefileter
1½ dl creme fraiche 18%
½ dl creme fraiche 38%
1-1½ tsk karry
1 spsk finthakket løg
½-1 tsk sukker
½ tsk groft salt
Ingredienser:
5-7 sildefiletter
Panering:
Rugmel
salt
peber
Marinade:
90g olie
120g ketchup
1/2 hakket løg
45g eddike
120g sukker
1 spsk karry
1 knivspids fransk sennep
1 knivspids peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 min. + hviletid
til 8 sk. rugbrød
1 mellemstort rødløg
1 rødt æble
1 tsk. madraskarry
3 spsk. med top ægte mayonnaise
3 spsk. med top crème fraîche 18 %
1 bt. islandske kryddersild i rød spand fra Netto
(og nej, der skal bestemt ikke dild i!)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min
4 spegesilde-fileter udvandet i 24 timer i koldt vand
Marinade:
1/2 stor rød peberfrugt
2 dl tør hvidvin
1 dl tør vermouth(fx Noilly Prat)
1 dl æblecider-eddike (5%) eller lager-eddike
1 dl sukker
1 tsk rød sandel
1 spsk hele enebær
1-2 rødløg i tynde skiver
1 gulerod i papirtynde skiver
4 laurbærblade
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
til 2 pers
4-6 udbenede sild.
hvedemel
salt/peber
smør til stegning
500 g. nye kartofler
1 håndfuld persille
smør (lurpak)
saltflager (gerne læsø-salt)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min
6 sild
Marinade:
3 spsk. Tomatpure
3 spsk. Eddike
5-6 spsk. Sukker
3 tsk. Karry
½ tsk. Peber
½ tsk. Sennep
Olivenolie efter behag.
Ingredienser:
til 1
1½ dl ylette
salt
peber
sød sennep
2 tsk mayonaise
100 g syltet rødbede
30 g fintrevet løg
80 g marineret sild
Ingredienser:
til 6
6 stk. marinerede sild,
1 dl mayonnaise,
1 dl creme fraiche 18%,
2 spsk sød sennep,
1 spsk dijonsennep,
1 spsk sukker,
1 spsk vineddike,
5 spsk friskrevet peberrod,
1 bdt. purløg,
1 bdt. dild
salt og peber.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ½ time + hviletid 12 timer
til En skål
4 spegesildefileter
2 små æbler
3 kolde kogte, finthakkede kartofler
1 rødløg
1 dl finthakket syltet agurk
3 dl finthakkede syltede rødbeder
½ dl rødbedesaft
175 g mayonnaise
½ dl sennep efter smag, men ikke den helt stærke
salt og peber
4-6 kogte æg
Ingredienser:
2-3 marinerede sildefileter
1 æble, skåret i fine tern
2 små, kogte kartofler, skåret i fine tern
1 syltet rødbede, mellemstørrelse, skåret i tern
1 tsk. finthakket løg
½ tsk. gul sennep
75 g mayonnaise
2 spsk. salatolie
½ dl rødbedeeddike
salt, peber og sukker
1-2 hårdkogte æg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45 min. + hviletid minimum 2 timer
til 4 pers.
Skødstrup sild:
3 ferske sild = 6 fileter
smør eller margarine til stegning
mel, salt og peber
Marinade:
½ dl salatolie
1 dl tomatketchup
3 spsk. eddike
5 spsk. sukker
3 tsk. karry
½ tsk. peber
½ tsk. sennepspulver
Pynt:
6 løg
1 bundt purløg
Ingredienser:
til 4 personer
2 fileter af spegesild
1 syrligt æble
2 tomater
1 kop kogt ris
100 g mayonnaise
1 dl ymer
citronsaft
salt og hvid peber
karry
1 bdt. purløg
2 hårdkogte æg
1 bdt. grøn dild
Ingredienser:
*8 sildefileter
*rugmel
*salt, peber
*smør til stegning
Eddikelagen:
*500 ml eddike (5dl)
*200-250 g sukker
*8 peberkorn
*1 løg
Ingredienser:
3 sildefileter
sauce af 200 g mayonnaise
2 spsk ketchup
4 spsk piskefløde
3 hakkede rødløg
hakket purløg
persille
Ingredienser:
2 røgede sild (200 g)
10 - 20 g smør/margarine
2 dl mælk
2 spsk mel
3-4 æg
salt, peber
3 spsk purløg
Top 10 liste over udprintede opskrifter, i Sild opskrifter
Ingredienser:
til 8 stk.
til 8 stk.
Billig mad
8 sildefileter
rugmel
salt, peber
margarine til stegning
5 dl eddike
200 g sukker
10 hele peberkorn
1 løg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
til 6
1 glas hvide marinerede sild (ca. 5 stk. store sild)
1/4 creme fraiche 9%
1 spsk mayonaise
1 lille tsk sød fransk sennep (kan undlades)
½ rødt æble
2 tsk karry
lidt peber
Ingredienser:
3 marinerede sildefileter
stykker af 2 hårdkogte æg
2 chalotteløg
Karrysauce:
1/2 dl pisket fløde
1 tsk karry
lidt citronsaft
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
Pris: 30 kr.
1 glas sild,
100 g Mayonaise,
½ dl piskefløde (pisket til flødeskum),
1 tsk Karry (efter smag)
smages til med:
lidt eddike,
lidt salt,
lidt sukker
Ingredienser:
5-7 sildefiletter
Panering:
Rugmel
salt
peber
Marinade:
90g olie
120g ketchup
1/2 hakket løg
45g eddike
120g sukker
1 spsk karry
1 knivspids fransk sennep
1 knivspids peber
Ingredienser:
til 6
6 stk. marinerede sild,
1 dl mayonnaise,
1 dl creme fraiche 18%,
2 spsk sød sennep,
1 spsk dijonsennep,
1 spsk sukker,
1 spsk vineddike,
5 spsk friskrevet peberrod,
1 bdt. purløg,
1 bdt. dild
salt og peber.
Ingredienser:
til 8 personer
1 glas Glyngøre kryddersild
1-2 løg
400 g mayonaise
8-10 æg
karse
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca 30 min.
Pris: billig
til 8 stk.
4 store æg
1 lille dåse benfri sild eller gaffelbidder
1 spsk. blødt smør
karse
Ingredienser:
til 3-4 person
3 marinerede sildefileter
1½ dl creme fraiche 18%
½ dl creme fraiche 38%
1-1½ tsk karry
1 spsk finthakket løg
½-1 tsk sukker
½ tsk groft salt
Ingredienser:
*8 sildefileter
*rugmel
*salt, peber
*smør til stegning
Eddikelagen:
*500 ml eddike (5dl)
*200-250 g sukker
*8 peberkorn
*1 løg
Alle madopskrifter i kategorien Sild opskrifter er tilføjet af brugere, hvis du syntes der mangler en opskrift på Sild i kategorien Sild opskrifter, så kan du oprette en bruger og tilføje en eller flere opskrifter med Sild.