Ingredienser:
til 6 pers.
ca. 1 1/2 kg røget hamburgerryg
salt
2 glas kartofler
sukker
1 1/2 kg. kartofler
ca. 500 g. frossen grønkål
magarine
sukker
salt
hvedemel
mælk
Ingredienser:
til 6 personer
ca 1 kg hamburgerryg
Grønlangkål:
375g dybfrossen hakket grønkål
30g smør
3 spsk hvedemel
3-4 dl mælk
salt
sukker
Brunede kartofler:
750g små kogte pillede kartofler
50g sukker
50g smør
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
til 1
4 skiver Hamburgerryg (hjemmekogt, smager 10 gange bedre)
4 skiver ost med smag
4 cherry tomater eller 2 normale
1 halvt flute eller andet brød
Oregano
salt
smør
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 120-145
Pris: ca. kr. 120,00
til 5
ca. 1,3 kg hamburgerryg
Vand
2 spsk stærk sennep
3 spsk brun farin
2 spsk rasp
Frisk persille
Frisk løvstikke
Friske porreblade
Frisk selleritop
ca. 1 kg kartofler
75 g stegemargarine
2 spsk finhakket løg
Groft Salt
Friskkværnet peber
Mild paprika
3 dl grønsagsbouillon
7,5 dl piskefløde
3 fed knust hvidløg
Ingredienser:
til 4-6 pers
1 kg hamburryg eller skinke
150 g pikantost med kryderurter
2 spsk hakket persille
1 spsk vand
1 rulle butterdej 30x40 cm
1 stk æg
salt og peber
Ingredienser:
til 6 personer
ca 1 kg hamburgerryg
200g flødeost med urter
3 plader butterdej
æg til pensling
Rosenkålsalat:
500g rensede rosenkål
½ dl olivenolie
½ dl citronsaft
salt og peber
3-4 røde æbler
250g små stenfri vindruer
50g grofthakkede valnødder
Ingredienser:
til 6 personer
ca. 1 kg hamburgerryg
1 spsk dijonssennep
65g hakkede valnødder
100g revet dubliner, irsk ost
2 plader butterdej
æg til pensling
Sellerisalat med fennikel & æble:
300g groftrevet selleri
150g fintsnittet fennikel
2 små rødløg i både
2 røde æbler i tynde både
1/4 dl hvidvinseddike
½ dl olivenolie
1 tsk dijonsennep
salt og peber
1 bundt dild eller kørvel
Ingredienser:
til 6
Ca 1 kg Hamburgryg
200 g flødeost med urter
3 plader tærtedej
æg til pensling
Rosenkålssalat:
500 g rensede rosenkål (evt. ½ pose rosenkål fra Luxusgrønt)
½ dl olivenolie
½ dl citronsaft
salt, peber
3-4 røde æbler
250 g små, stenfri druer
50 g grofthakket valnødder
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 2 t 10 minutter
til afh. af str.
1 hamburgerryg
1 tsk. citronsaft
1 dl honning
1½ dl brun farin
revet skal af 1 stor appelsin, usprøjtet
Top 10 liste over udprintede opskrifter, i Hamburgerryg opskrifter
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 120-145
Pris: ca. kr. 120,00
til 5
ca. 1,3 kg hamburgerryg
Vand
2 spsk stærk sennep
3 spsk brun farin
2 spsk rasp
Frisk persille
Frisk løvstikke
Friske porreblade
Frisk selleritop
ca. 1 kg kartofler
75 g stegemargarine
2 spsk finhakket løg
Groft Salt
Friskkværnet peber
Mild paprika
3 dl grønsagsbouillon
7,5 dl piskefløde
3 fed knust hvidløg
Ingredienser:
til 6 personer
til 6 personer
Svinekød
ca 1 kg hamburgerryg
Grønlangkål:
375g dybfrossen hakket grønkål
30g smør
3 spsk hvedemel
3-4 dl mælk
salt
sukker
Brunede kartofler:
750g små kogte pillede kartofler
50g sukker
50g smør
Ingredienser:
til 6 pers.
ca. 1 1/2 kg røget hamburgerryg
salt
2 glas kartofler
sukker
1 1/2 kg. kartofler
ca. 500 g. frossen grønkål
magarine
sukker
salt
hvedemel
mælk
Ingredienser:
til 4-6 pers
1 kg hamburryg eller skinke
150 g pikantost med kryderurter
2 spsk hakket persille
1 spsk vand
1 rulle butterdej 30x40 cm
1 stk æg
salt og peber
Ingredienser:
til 6 personer
ca. 1 kg hamburgerryg
1 spsk dijonssennep
65g hakkede valnødder
100g revet dubliner, irsk ost
2 plader butterdej
æg til pensling
Sellerisalat med fennikel & æble:
300g groftrevet selleri
150g fintsnittet fennikel
2 små rødløg i både
2 røde æbler i tynde både
1/4 dl hvidvinseddike
½ dl olivenolie
1 tsk dijonsennep
salt og peber
1 bundt dild eller kørvel
Ingredienser:
til 6 personer
ca 1 kg hamburgerryg
200g flødeost med urter
3 plader butterdej
æg til pensling
Rosenkålsalat:
500g rensede rosenkål
½ dl olivenolie
½ dl citronsaft
salt og peber
3-4 røde æbler
250g små stenfri vindruer
50g grofthakkede valnødder
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 2 t 10 minutter
til afh. af str.
1 hamburgerryg
1 tsk. citronsaft
1 dl honning
1½ dl brun farin
revet skal af 1 stor appelsin, usprøjtet
Ingredienser:
til 6
Ca 1 kg Hamburgryg
200 g flødeost med urter
3 plader tærtedej
æg til pensling
Rosenkålssalat:
500 g rensede rosenkål (evt. ½ pose rosenkål fra Luxusgrønt)
½ dl olivenolie
½ dl citronsaft
salt, peber
3-4 røde æbler
250 g små, stenfri druer
50 g grofthakket valnødder
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
til 1
4 skiver Hamburgerryg (hjemmekogt, smager 10 gange bedre)
4 skiver ost med smag
4 cherry tomater eller 2 normale
1 halvt flute eller andet brød
Oregano
salt
smør
Alle madopskrifter i kategorien Hamburgerryg opskrifter er tilføjet af brugere, hvis du syntes der mangler en opskrift på Hamburgerryg i kategorien Hamburgerryg opskrifter, så kan du oprette en bruger og tilføje en eller flere opskrifter med Hamburgerryg.