Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min.
til 4 pers
400-500 gram pasta penne (eller andet pasta)
100 gram gorgonzola
1 dl fløde
500 gram champignon i skiver
100 gram tomater i tern
100 gram spinat (frisk eller frosen)
1 pakke bacon
lidt salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 4 pers
1 dåse hakket tomat eller tomater uden skind
2 spsk. olie
1 tsk. æbleeddike
1 tsk. sukker
1 stk. løg
2 fed hvidløg
1 knivspids chilipulver
1 knivspids timian
Lidt hakket basilikum
salt/peber
1 dl. fløde
400 gram laks
Pastapenne ud fra hvor meget spiser
Frisk revet parmesan ost
Frisk basilikum som pynt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20+20
Pris: 100kr.
til 6-8
500g hakket oksekød
1 ds. flåede hakkede tomater
1 stort hakket løg
2-3 fed hakket hvidløg
1-2 stk. peberfrugter i tern
200g champignoner
evt. 1 pakke bacon i tern
evt. 150 g cocktailpølser
1 spsk. oregano
1 tsk. barbecue
1 tsk. sukker
salt & peber
500g pasterør/penne
500ml mornaysauce
Ingredienser:
til 2 pers
150 gr. kogte fuldkornspenne
2 avocadoer i tern, tilsat lidt citronsaft
1-2 hakket forårsløg
1 håndfuld grønne salatblade, fx. rucola
Pesto:
2 fed presset hvidløg
30 gr. pinjekerner
1 håndfuld friskhakket basilikum
evt. revet parmesanost, kan udelades
5-6 spsk. olivenolie
groft salt og kværnet peber
Ingredienser:
400 gr. pasta penne,
1-2 solo hvidløg, halveret og presset
1 hel fennikel, skyllet og hakket
1 rød chili, finthakket
1 potte frisk kørvel, skyllet og hakket
evt. 1/2 bøtte minisalatern, "groftmoset" med en gaffel
olie til panden
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40 min.
til 4 pers.
1 stor rød peberfrugt
1 stor grøn peberfrugt
1 stor gul peberfrugt
500 g penne (pasta)
0,8 dl olivenolie
2 spsk. sød chilisauce
1 spsk. eddike
20 g koriander, friskhakket
250 g cherrytomater, skåret i halve
friskrevet parmesan til servering
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
til 4
300g Penne (må gerne være af god kvalitet, andet pasta kan bruges, men penne er at foretrække)
1 spsk olivenolie
2 pk bacon i skiver
1 stort rødløg
2 fed hvidløg
100g friskrevet parmasanost
ca. 200g græsk youghurt
friskkværnet peber
8-12 blade basilikum
friskhakket persille (ca. samme mængde)
basilikum og persille er ikke en nødvendighed, men jeg synes at det giver lige den tand ekstra ;)
evt. 150-200g frisk champignon (el. et glas)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15 min.
til 5 personer
5 fed hvidløg
Solsikkeolie
500 g pasta (alt kan bruges, penne anbefales)
1 glas rød pesto
(Evt 1 dåse flået tomat)
Oregano, tørret og frisk
Groft salt
Parmesanost evt friskrevet
Peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 minutter
til 2
250 g. pasta penne
En karton morneysovs (helst fedtfattig)
100 g. helbladet spinat
Olie
Salt
Ingredienser:
til 4 pers.
* 1 dåse artiskokhjerter (drænet vægt 240 g)
* 300 g pasta penne
* 6 fed hvidløg (snittet i skiver)
* 1 tsk. tørret knust chili
* 50 g ristede pinjekerner
* 4 friske tomater skåret i stykker
* salt og peber efter behag
* olivenolie til stegning
* frisk basilikum
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ~30min
til 2
olie til stegning - og noget til pastaen
1 løg
100g champignons
2 gulerødder
~100g rejer (frosne er fint)
~100g muslinger (frosne er fint)
1 dåse hakkede tomater
1 dåse tomatpuré
1-2 fed hvidløg
citronsaft
salt
peber
timian
paprika
cayennepeber
200 g pasta
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 25 min.
Pris: kr.40
til 4 pers.
200 g. bacon i terninger
1 spsk. olie
6 æggeblommer
1 dl. fløde 9%
150 g. revet grana padano (ost)
salt/peber
500 g. pasta-penne
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 50 min.
til 4 pers.
30 g smør
1 spsk. olivenolie
1 løg, i skiver
1 fed hvidløg, knust
250 g kyllingeoverlår, skåret i stykker
125 g champignoner, i skiver
1 tomat, flået, halveret, og i skiver
1 spsk. tomatpure
1,25 fl kyllingebouillon
2,5 dl fløde
500 g penne
Friskrevet parmesan til servering
Ingredienser:
Ingredienser
400 gr penne - med eller uden riller efter smag
2 dåser flåede hele tomater
200 gram frisk mozzarella (´men også en god revet smelteost kan anvendes)
Revet parmesanost
2 fed hvidløg
Origano, basilikum, salt og peber
Ingredienser:
til 4-6 pers
400 gr penne - med eller uden riller efter smag
2 dåser flåede hele tomater
200 gram frisk mozzarella (´men også en god revet smelteost kan anvendes)
Revet parmesanost
2 fed hvidløg
Origano, basilikum, salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 min.
til 4 pers.
500 g penne (pasta)
100 g smør
200 g rucola, grofthakket
3 tomater, finthakkede
45 g pecorino ost
friskrevet parmesan til servering.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
til 2
400 g Pasta Penne
1 dåse hakkede tomater (400g)
1/2 løg (gerne rødløg)
1 dåse tun
lille bundt frisk basilikum
1 chili
Top 10 liste over udprintede opskrifter, i Penne opskrifter
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20+20
Pris: 100kr.
til 6-8
til 6-8
Pasta
500g hakket oksekød
1 ds. flåede hakkede tomater
1 stort hakket løg
2-3 fed hakket hvidløg
1-2 stk. peberfrugter i tern
200g champignoner
evt. 1 pakke bacon i tern
evt. 150 g cocktailpølser
1 spsk. oregano
1 tsk. barbecue
1 tsk. sukker
salt & peber
500g pasterør/penne
500ml mornaysauce
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 50 min.
til 4 pers.
30 g smør
1 spsk. olivenolie
1 løg, i skiver
1 fed hvidløg, knust
250 g kyllingeoverlår, skåret i stykker
125 g champignoner, i skiver
1 tomat, flået, halveret, og i skiver
1 spsk. tomatpure
1,25 fl kyllingebouillon
2,5 dl fløde
500 g penne
Friskrevet parmesan til servering
Ingredienser:
til 4 pers.
* 1 dåse artiskokhjerter (drænet vægt 240 g)
* 300 g pasta penne
* 6 fed hvidløg (snittet i skiver)
* 1 tsk. tørret knust chili
* 50 g ristede pinjekerner
* 4 friske tomater skåret i stykker
* salt og peber efter behag
* olivenolie til stegning
* frisk basilikum
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 25 min.
Pris: kr.40
til 4 pers.
200 g. bacon i terninger
1 spsk. olie
6 æggeblommer
1 dl. fløde 9%
150 g. revet grana padano (ost)
salt/peber
500 g. pasta-penne
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
til 4
300g Penne (må gerne være af god kvalitet, andet pasta kan bruges, men penne er at foretrække)
1 spsk olivenolie
2 pk bacon i skiver
1 stort rødløg
2 fed hvidløg
100g friskrevet parmasanost
ca. 200g græsk youghurt
friskkværnet peber
8-12 blade basilikum
friskhakket persille (ca. samme mængde)
basilikum og persille er ikke en nødvendighed, men jeg synes at det giver lige den tand ekstra ;)
evt. 150-200g frisk champignon (el. et glas)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15 min.
til 5 personer
5 fed hvidløg
Solsikkeolie
500 g pasta (alt kan bruges, penne anbefales)
1 glas rød pesto
(Evt 1 dåse flået tomat)
Oregano, tørret og frisk
Groft salt
Parmesanost evt friskrevet
Peber
Ingredienser:
til 2 pers
150 gr. kogte fuldkornspenne
2 avocadoer i tern, tilsat lidt citronsaft
1-2 hakket forårsløg
1 håndfuld grønne salatblade, fx. rucola
Pesto:
2 fed presset hvidløg
30 gr. pinjekerner
1 håndfuld friskhakket basilikum
evt. revet parmesanost, kan udelades
5-6 spsk. olivenolie
groft salt og kværnet peber
Ingredienser:
Ingredienser
400 gr penne - med eller uden riller efter smag
2 dåser flåede hele tomater
200 gram frisk mozzarella (´men også en god revet smelteost kan anvendes)
Revet parmesanost
2 fed hvidløg
Origano, basilikum, salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40 min.
til 4 pers.
1 stor rød peberfrugt
1 stor grøn peberfrugt
1 stor gul peberfrugt
500 g penne (pasta)
0,8 dl olivenolie
2 spsk. sød chilisauce
1 spsk. eddike
20 g koriander, friskhakket
250 g cherrytomater, skåret i halve
friskrevet parmesan til servering
Ingredienser:
400 gr. pasta penne,
1-2 solo hvidløg, halveret og presset
1 hel fennikel, skyllet og hakket
1 rød chili, finthakket
1 potte frisk kørvel, skyllet og hakket
evt. 1/2 bøtte minisalatern, "groftmoset" med en gaffel
olie til panden
Alle madopskrifter i kategorien Penne opskrifter er tilføjet af brugere, hvis du syntes der mangler en opskrift på Penne i kategorien Penne opskrifter, så kan du oprette en bruger og tilføje en eller flere opskrifter med Penne.