Ingredienser:
til 8
75 g. smør
200 g. digestive kiks
2 æg
400 g. flødeost naturel
150 g. sukker
3 tsk. vanillesukker
5 dl. cremefraiche
Brombær og/eller hindbær til pynt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15+ ovntid
til 12
200g fint malede mandler
4 æg
3 store spsk. kokosolie
1½ moset banan
6 blendede dadler
1 stort skrællet og revet æble
1 dl rosiner
1 spsk. kanel
1 tsk. vanilje pulver (ikke vanilje sukker)
1 tsk. bagepulver uden hvede
12 frosne hindbær til pynt.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
3 Æg. 175 Gram sukker175 Gram smør.. Revet skal af 3 usprøjtet citroner. 250 Gram Ricottaost.125 Gram mel.1tsk.Bagepulver.250 Gram Frosne Hindbær.
Tilbehør: Piskefløde Og evt. lidt friske hindbær.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 5
Friske hindbær (rene og pæne)
1 tsk sukker
Æble eddike eller anden god eddike
1 flaske med låg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 + olie frost 3 timer
100 g. frosne hindbær
50 g. sukker
2 spsk. vand
1 liter madolie uden smag
1 stk. sprøjte uden kanyle (købes his fx. apoteket)
Husblas
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15 min.
200 gr. frosne hindbær (200 gr. til is og 100 gr. til pynt), 80 gr.flormelis , 1 spsk citronsaft. 1 Æggeblommen, 1 3/4
dl mælk og ½ dl fløde.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1½ time(med hviletid)
til ca. 32 stk.
530 g. margarine
400 g. sukker
800 g. hvedemel
2 æg
2 tsk. vanillesukker
1 tsk. bagepulver
ca. 500 g. hindbærsyltetøj
flormelis
kagekrymmel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 90
til ca. 15
200 g. smør,
350 g. hvedemel
150 g. flormelis
1 spsk. vaniljesukker
1 æg
Glasur
200 g. flormelis (ca. 4 dl)
2 spsk. vand
1½dl hindbærmarmelade (ca. 175 g)
Pynt
friske hindbær eller krymmel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
Pris: 40kr.
til 30
1 pose frosne hindbær (250g)
1 dl vand
30 g sukrin+ eller 45g alm. sukrin
1 tsk melatin uden konserveringsmidler
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
til 6
Sprøde bund:
75 G. Smør
100 G. Havregryn
125 G. Sukker
1 Æg
7 G. Bagepulver
25 G. Hvedemel
Fyld:
Dybfrosne hindbær eller jordbær.
1 ltr. Flødeis
Marengs:
4 Æggehvider
1 dl. Sukker
1 spsk. eddike
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 90
Pris: kr.Billig
200 g Magarine. 250 g Mel. 1/2 dl. Kærnemælk.Æg til pensling.
Fyld : Hindbærsyltetøj
Pynt : Glasur. Flourmelis og vand.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time + ovntid
til 12
Bunde 3 stk. 100 g smuttede mandler 7 æggeblommer 1 dl sukker 125g mel 1 tsk bagepulver 7 æggehvider 25 g smør til at smøre bagepapiret med. ½ dl. Madeira til at dryppe på bundene.
Hindbærmakron fyld:
250 g frosne hindbær
100 g makroner
2,5 dl Piskefløde 38%
Citroncreme:
200g Cremefraiche 38%
25 g flormelis
kornene fra 1 vaniljestænger
2 spsk citronskal
½ dl Madeira
evt.Marcipanovertræk
400 g overtræksmarcipan
Citroncreme:
Ingredienser:
100 g flormelis
150 g margarine
250 g mel
1æg
1tsk vanillesukker
hindbærmarmelade
FYLD:
250 g rå marcipan
75 g sukker
4 æggehvider
Ingredienser:
til 6
Marengsreder:
3 æggehvider
200 gram sukker
Citronflødeskum:
½ liter piskefløde
fintrevet skal af en usprøjtet citron
lidt flormelis
Hindbær, blåbær, hakket usaltet pistaciekerner eller andet til toppen.
Ingredienser:
til ca. 15 stk
pandekager:
375 g hvedemel
5 dl mælk
3 æg
1 tsk salt
40 g sukker
Lidt Vanilje
Smør til bagning
1 pose marshmallow
evt. lidt hindbærsyltetøj
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 2 timer
til 10
BUNDE
100 g pasteuriserede æggeblommer
70 g sukker
1 tsk. bagepulver
100 g mel
200 pasteuriserede æggehvider
50 g mandler
HINDBÆRFROMAGE
200 g hindbær vælg mellem friske bær eller optøede
50 g flormelis
5 dl piskefløde
1/2 stk. vaniljestang
5 blade husblas
Chokolademousse:
2 blade husblas
200 g mælkechokolade
2 pasteuriserede æggeblommer
3 dl piskefløde
¼ tsk. salt
Pynt:
50 stk mini Kitkat (2 ps med 18 stk dobbeltkitkat i hver, fås i Lidl og måske Føtex og Kvickly)
5 poser M&Ms chokolade pastiller eller kopi M&Ms pastiller lagt farvesorteret som en målskive i farverve: Brun, rød,gul, blå og grøn.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min + 4 timer
til 4-6 pers
250 g digestive kiks
90 g smør, smeltet
fyld:
12 blade husblas
kold vand
500 g flødeost (gerne light)
¾ dl citronsaft
1 ¼ dl sukker
3 dl piskefløde
250 g frosne hindbær
2 spsk. Sukker (ekstra)
Ingredienser:
til 5
1 kop saft (ribs eller hindbær)
1 kop sukker
1 æggehvide (pasteuriseret)
5 husblas
Varm Cremesauce:
1/2 liter mælk og et kvart vaniljebuddingpulver(18 g) og en fjerdedel sukker (25 g).
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time
Bund:
150 g hvedemel
50 g flormelis
50 g smør
lidt vanilje
Fyld:
500 g chololadekage eller sandkage eller halvt af hvert
100 g blendede nødder eller mandler
200 g syltetøj (solbær eller hindbær)
150 g smeltet mørk chokolade
100 g flormelis
2 spsk kakao
evt. ½ dl rom eller portvin
Overtræk:
150 g flormelis
2 spsk kakao
lidt kogende vand
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
til 15 stk.
2 dl. Vand. 100 g Smør. 100 g Mel. 1/2 tsk Salt. 3 Æg.
Fyld : Flødeskum med Hindbærsyltetøj og Chokolade på toppen.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 1 time
Pris: billig
500 g. mel
300 g. margarine
4 æggeblommer
4 spsk. sukker
3 tsk. bagepulver
til fyld:
4 æggehvider
250 g. sukker
ca. 2 dl. marmelade fx. hindbær
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10
Pris: kr. 20-25
til 1
1 1/4 dl friskpresset appelsinjuice
100 g hindbær
50 g græsk yoghurt
½ dl minimælk
5-8 isterninger
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Bund:
280 g smør
450 g mel
450 g sukker
6 æggeblommer
3½ tsk bagepulver
Hindbær marmelade
Top:
6 æggehvider
250 g sukker
1½ spsk kakao
200 g kokosmel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 5-10 + 2 - 2:30
til 1
2 store Brød:
900-1000g Hvedemel..6 dl vand eller mælk.. 50g gær..50g magerine..2 tsk salt..2 tsk sukker
pynt: marmelade helst hindbær... lidt mørk chokolade.. nogle bær/Hinbær
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 25
til 16
100g blødt smør (lurpak/kærgården osv),
4 dl sukker,
4 mellemstore æg,
5½ dl hvedemel,
3 tsk bagepulver,
3 tsk vanillesukker,
2 spsk kakao,
50g groft hakket chokolade,
100 g hindbær (frosne kan godt bruges, men skal tages op 30 min før brug),
ca. 20 stk hindbær ekstra.
Andet:
Muffinsforme (lad være med at købe de tynde medmindre du har nogle siliconeforme de kan stå i. De vælter)!
håndmixer, skåle, dejskraber, en saks og en frysepose!!
Ingredienser:
til 4-6 pers.
150 g. smør
250 g. knuste Digestive-kiks
25 g. sukker
175 g. mørk chokolade
250 g. Tolko-ananas-ost
75 g. sukker
2 æg
2,5 dl. piskefløde samt hakket skal af 2 appelsiner
Hindbær puré:
200 g. hindbær og flormelis
Ingredienser:
til 8- 10 personer
Bunde:
75 g Valrhona Guanaja 70%
75 g god marcipan
25 g smør
4 æggeblommer
3 + 1 æggehvider
25 g hvedemel
50 g rørsukker
Hindbærsirup :
300 g frosne hindbær
100 g rørsukker
Polynesisk vanille(¼ stor eller ½ lille)
Te-trøffelcreme:
200 g Valrhona Manjari 64%
3 spsk earl grey te
ca. 3 dl mælk
3 æggeblommer
80 g rørsukker
¼ l piskefløde
Chokoladeglasur:
125 g mørk chokolade
50 g smør
100 g flormelis
Ca. 3 spsk vand
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 min.
200 g. mørk chokolade
4 æggeblommer (past.)
4 æggehvider (past.)
2 spsk. rom
2 dl. piskefløde
Pynt:
flødeskum og hindbær
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 75
Puré
5 fed hvidløg
1 bundt koriander
1 grøn jalapenõ eller anden grøn chile
1 løg,
1 blomme tomat,
75 ml olivenolie
Sauce:
85 g hindbærsyltetøj
60 g Chipotle puré
3 blomme tomater
60 ml appelsinjuice
60 ml limesaft
120 ml mælk
15 ml mayonnaise
1 tsk. usødet kakaopulver
Kylling:
4 stk. á 200 g. kyllingebryst uden skind og ben
60 g forberedt guacamole
120 g. Queso quesadilla ost eller anden let smelte bar ost
100 g. chorizo pølse, skin fjernes og kødet fint hakkede
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 5-10 min.
3 lagkagebunde
½ l. fløde
Frosne hindbær, som tøes op inden brug!
Sukker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 5
Pris: kr.ca.0,50
Olie
Eddikke
Hindbærsyltetøj
Sennep (helst sød sennnep)
salt
pebber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 6 timer
til 20 skiver
90 g hele cocktailbær
100 g svesker u/ sten
100 g kandiseret papaja eller anden tørret frugt
150 g rosiner
I alt ca. 450 g tørret frugt
125 g frosne hindbær eller solbær
120 g mørk farin
2 dl kold te (ikke parfumeret, f.eks. Ceylon)
250 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
2 æg
2 spsk. whisky
sandkageform 1 1/2 l
Ingredienser:
til 4 pers.
300 g hindbær
4 spsk. citronsaft
1 dl flormelis ( 50 g )
2 æggehvider
Ingredienser:
til 4-6 pers.
Dej
120 g mel ( 2 dl )
75 g margarine
Evt. 1 spsk. sukker
Ca. 3 spsk. vand
Ca. 300 g frisk frugt, fx. kiwi, jorbær eller hindbær
Kagecreme
1 æg
2 spsk. sukker
1-2 spsk. maizenamel
1 tsk. vanillesukker
2½ dl mælk eller fløde
Ingredienser:
10 blase husblas
1 liter frugtyoghurt (peach melba)
1 dl ferskensaft (fra dåse)
4 spsk. Sukker
¼ liter piskefløde
Tilbehør
Ferskner fra dåse eller hindbær
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 90
til 15
-85 g Havregryn
-50 g Flormelis
-2 spsk Cacaopulver
-25 g Lurpaksmør, (helst uden salt)
-½ dl Hindbærmarmelade
-1 dl Kokosflager
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time
til 14 stk
3 stk. æg
150 g sukker
45 g kartoffelmel
2 spk. mel, hvede
1 tsk. bagepulver
150 g æblemos
100 g hindbærmamelade
3 dl fløde, piske (38%)
250 g marcipan
15 g flormelis (sukker)
lidt frugtfarve,rød
Ingredienser:
500 gr. hindbær friske eller frosne
100 gr. flormelis
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
Pris: Omkring 20 kr.
til 8 personer
Du skal bruge:
250 g frostne hindbær.
1 liter vaniljeis.
Og en blender.
Ingredienser:
til 8 stk
3 hvide lagkagebunde
Fyld:
250 g frosne hindbær eller jordbær
2,50 dl piskefløde
2 spsk flormelis
lidt vaniljesukker
evt. knuste makroner
evt. friske bær
Pynt:
Lidt af fyldet, evt. friske bær
Glasur:
ca 250 g flormelis evt. med jordbærsmag
saft fra bærrene og evt. lidt vand
Ingredienser:
til 4 personer
100g frisk hinbær
4 spsk sukker
1 dl piskefløde
200g hytteost 3%
Tilbehør:
425g melonbåde & hindbær
Ingredienser:
til 4 personer
150 g hindbær (frosne)
1 dl ylette
lidt sødstof
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 2 min
Pris: -500,-
til til 5 pers.
en portion dip
hindbær
Ingredienser:
2 spsk. hindbæreddike
1/2 tsk salt
1 tsk. dijon sennep
4 spsk. mager creme fraiche eller youhurt natural
friskkværnet hvid peber
115 gr. friske hindbær
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time.
til 30 stk.
250 g smør, ved stuetemperatur
100 g flormelis, sigtet
1 tsk. fintrevet citronskal
2 æggeblommer
300 g hvedemel
2 spsk. hindbærmarmelade, omrørt
flormelis, til drys
SMORCREME:
80 g flormelis
1 aeggehvide
80 g smor, ved stuetemperatur
Ingredienser:
250 gr. friske hindbær
3 spsk. sukker
1 dl. piskefløde pisket til skum
1 dl. græsk youghurt
Ingredienser:
til 4 prs.
300 g. friske eller frosne hindbær
100 g. sukker
1 tsk. vanillesukker
4 blade husblas
2½ dl piskefløde pisket til skum
Ingredienser:
til 4 pers
300 g frosne hindbær
2 æg
125 g flormelis
1 dl cremefraiche á 18%
1 dl fløde
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
1/2 L Piskefløde
2 små bk. Hindbær
2 spsk. Flourmelis
1 Bæger pas. Æggeblomme.
1 Plade mørk Chokolade.
Ingredienser:
Nøddebund:
175 g hasselnødder
50 g smør
50 g flormelis
Hindbæris:
2 æggeblommer
75 g flormelis
250 g hindbær
4 dl piskefløde
Pynt:
friske hindbær
Ingredienser:
til 6 personer
200g hindbær
20 makroner
200g smør
200g smør
180g mel
½ tsk bagepulver
2 æg
1 tsk vanillesukker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
til 4
3 blade husblads
400 g optøet hindbær
100 g sukker
1 1/2 dl fløde 9%
1 bæger pasteurserede æggehvider
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 50
Pris: kr.ca20
til 5-6
DEJ:
300g hvedemel
200g blødt smør
90g flormelis
1 æggeblomme
1spsk vand
"FYLD":
hindbærmarmelade
glasur
Ingredienser:
200g margarine
300g mel
100g sukker
1 æg
hindbærmarmelade
glasur:flourmelis vand krymmel
Ingredienser:
til 16 små
250 g mel
75 g florsukker
3 spk flydene fedtstof
1 æg
2-4 spsk skummet mælk
1 dl hindbærsyltetøj
GLASUR
100 g flormelis
2 spsk kogende vand
2-3 spsk krymmel
Ingredienser:
700 g makroner
750 g frosne hindbær
3 dl piskefløde
evt. vanillesukker
Ingredienser:
til 6 pers.
300 g frosne hindbær
2 æg
160 g sukker
100 g mel
smør
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1½ time
til 6-8 personer
125 g mel
125 g sukker
125 g hakkede mandler
65 g margarine/smør
½ æg
Creme:1 æg
2 tsk maizena
1 1/4 dl fløde
2 spsk sukker
1 tsk vanillesukker
250 g hindbær eller andre bær
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 5-10
til 4
150 gram hindbær
4 spiseskeer yoghurt naturel
1 spiseske flormelis
4 isvafler
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10
200 frosne ptøet hindbær
60-90 g flormeis
2 pasteuriserede æggeblommer
3 dl piskefløde
150 g friske el. frosne blåbær