Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
Pris: kr.Rimelig
1 Odense Færdig marcipanbund. 300 g Frosne hindbær. Lidt sukker. 1 l Vanilieis.
Marengs : 6 Æggehvider. 9 spsk. Sukker.
Ingredienser:
Bund:
100 g margarine
75 g sukker
3 æggeblommer
100 g safir mel
½ tsk bagepulver
4 spsk vand
ca. 200 g frosne hindbær
1 spsk sukker
3 æggehvider
4 spsk sukker
½-3/4 l vanille is
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 3 timer
100 g smør (saltet)
150 g rugkiks-sød
7 stk. husblas/gelatine
1 tsk. kardemomme
2 tsk. ingefær
300 g ost,fløde,15%
2 stk. æg
1 dl yoghurt (naturel)
1 tsk. citron, skal (revet)
1 1/2 dl flormelis (sukker)
250 g hindbær,frost
2 1/2 dl saft,blandet,sød,1:4
lidt citronmelisse
Ingredienser:
2-3 dl. frosne hindbær
3-4 dl. mælk
2 stk. god mørk chokolade
vaniliesukker og sødemiddel efter behag
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca 15
Pris: ca 60-80kr.
til 1/10-12 per
1. pk lagkagebunde lys/chokolade.
1. bøtte græsk yoghurt ca 500gr.
1. dåse syltede pære el bakke friske jordbær/hindbær.
1.pose let frosne bær jordbær/hindbær/blandet bær...
Nogle dråber kunstig sød(flydende).
Nogle dråber vanilie essens..
(kan også bruges alm. sukker og vanilie)
flormerlis..
Pynt efter behag
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time 40 min
til 10 personer
100 g mandler, hakket
125 g smør (saltet)
150 g flormelis (sukker)
1 stk. æg
1 spk. citron, skal (revet)
175 g mel, hvede
2 dl hindbærmamelade
1 stk. æg,pensling
1 spk. perlesukker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45-60
Pris: kr.Billig
Mandelbunde : (3 stk) 100 g Smuttede Hakket mandler. 100 g Sukker. 100 g Smør. 2 spsk. Piskefløde. 1 spsk. Mel. Lidt mel til bagepapiret.
Fyld : 1/2 l Piskefløde. ca. 500 g Hindbær.
Pynt : Hindbær & et drys flourmelis.
Ingredienser:
Kage:
175 g Mandler
5 Æggehvider
1 nip Salt
75 g Sukker
1 spsk. Mandellikør
revet skal fra 1/2 Citron
Hindbærsauce:
200 g Hindbær evt. frosne
Saft af 1/2 Citron
5 spsk. Sukker
Desuden: 1/4 l. Piskefløde
1 spsk Florsukker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time
Dej :
200 g hvedemel
100 g smør
50 g flormelis
1 æggeblomme
evt. lidt vand
Fyld:
2 dl mosede hindbær med sukker eller hindbærmarmelade
50 g smør
50 g sukker
reven skal og saft af ½ citron
1 - 2 æg
150 g mandler
Ingredienser:
til ca. 6 portioner
10 fr. gær
1 spsk. mælk
150 gr. blødt smør
1 æg
3 spsk. sukker
2 tsk. revet citronskal
240 gr. hvedemel (ca. 4 dl.)
Fyld:
100 gr. revet marcipan
Pensling:
Sammenpisket æg
Pynt:
½ spsk. sukker
Tilbehør:
Hindbær og creme fraiche
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30-40
Pris: kr. 150
til 10 pers.
1-2 Lagkagebunde
5 cl Malibu rom
3 dl Hindbær
4 dl Piskefløde
200 g Marcipan
Kakao til pynt
Ingredienser:
Mørdej:
460g mel
2tsk bagepulver
250g margarine
250g sukker
4 æggeblommer
Hindbærmarmelade eller anden form for marmelade.
Marengsmassen:
4 æggehvider
400g flormelis
12 knuste makroner
50g kokosmel
2spsk kakao
2tsk mandelessens
Ingredienser:
400 gr hindbær
200 gr sukker.
5 dl piskefløde
50 gr hele hindbær
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30-40
Pris: kr. 150
til 6 pers.
2 dl Piskefløde
500 g Mascarponeost
300 g let optøede frosne hindbær
3 spsk Vodka
Ca. 2 spsk Flormelis
2 Håndfulde marengskys
Heibergs passion/ingefær sirup
Ingredienser:
til 4 portioner
5 dl hindbær ( 250g ) - frosne eller friske
70g sukker
2 blade husblast
½ spsk vanillesukker
2½ dl piskefløde
Ingredienser:
til ca. 15 styk
300 g hvedemel
2 tsk.bagepulver
150 g rørsukker
1 æg
1 tsk vaniliesukker
2 1/4 dl mælk
50 g smeltet margarine
100 g optøet hindbær
75 g hakket hvid chokolade
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
til 4-6 stk.
250 g frosne hindbær
1 spsk vand
5 æggeblommer
200 g marcipan
2 spsk majsolie
2 mosede bananer
3 stivpiskede æggehvider
2 spsk flormelis
Tilbehør: Hindbær eller kiwi
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 3 timer
til 8 personer
3 æg
125 g sukker
75 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
50 g smeltet smør
40 g hasselnøddeflager
Trøffelcreme:
½ liter piskefløde
150 g Lindenborg mørk chokolade 72% cacao
Hindbærcoulis:
300 g hindbær fra Luxsus Grønt
75 g flormelis
1 dl vand eller appelsinsaft
Tilbehør:
friskfrugt, f.eks. kiwi, carambole, mango eller ananas
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: eftermiddag eller aften.
Pris: kr.100-125
til 1 stk.
Ca 4-5 ltr. is
Forskellige frugter feks. jordbær, blåbær, hindbær og andre frugter som gir' farve (6 forskellige).
Ingredienser:
til 10 personer
Ostefromage:
200g digestive kiks
100g smør
350g buko friskost naturel
4 pasteuriserede æg
3 1/2 dl Cremefraiche 18%
7 blade husblas
75 g flormelis
Hindbærgele:
200 g friske eller
frosne hindbær
100g sukker
2 dl vand
3-4 blade husblas
Pynt:
100g sukker
2 dl vand
julienne af skallen fra 8 appelsiner
citronmelisse
Eller : Syltede valnødder og friske mynteblade.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ?
til 6
Hindbærgele:
100 gram hindbær
1 spsk sukker
1 dl. vand
2 blade husblas
Panacotta:
400 gram. hindbær (½ til panacotta, ½ til pynt)
1/4 l. piskefløde
1/4 l. mælk
Korn fra 1 stang vanilje
6 spsk sukker
5 blade husblas
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til ca. 15 stk
Fyld
1 brev lagkagecreme + 5 dl. mælk
1 pakke friske jordbær, eller hindbær
1 L. vanilie is
Chokoladesause
Pandekager
250 g. mel
4 æg
1 spsk. olie
½ tsk. salt
5 dl. mælk
1 tsk. vanilie
Ingredienser:
til 4 personer
Dej:
3 æg
6 dl mælk
150g mel
½ tsk salt
2 tsk sukker
2 spsk smeltet smør
smør til bagning
Fyld:
hindbærsyltetøj
Pynt:
2 æggehvider
4 spsk sukker
friske eller frosne hindbær
Ingredienser:
Pris: ca. 50 kr.
til 8
200 g ren rå marcipan
2 æggeblommer
1 helt æg
2 tsk. fintreven citronskal
100 g blødgjort smør
150 g sukker (melis)
2 stiftpiskede hvider
Mørk chokolade til overtræk
Hindbær
Sukker
Ingredienser:
1 L piskefløde
400g frosne røde bær som, hindbær, solbær, jordbær & rabarber.
3 dl flormelis
kornene af 1 stang vanilje
1 hindbærroulade af god kvalitet
1 dl saft eller æblejuice
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time
Dej:
250 g mel
1 æg
100 g sukker
125 g margarine
Fyld:
1 æg
80 g sukker
½ tsk kanel
150 g mandler
6 æbler
ca. 4 spsk hindbærmrmelade
flormelis
Ingredienser:
3 æg
175 g sukker
125 g revet rugbrød
1 spsk hvedemel
1 spsk kartoffelmel
1 spsk mørk kakao
1 tsk bagepulver
75-100 g hakkede nødder
Fyld:
175 g dybfrosne bær, fx hindbær
eller 1 ds ananas i stykker
½ liter piskefløde
100 g reven mørk chokolade eller chokoladeknapper i forskellige farver
Ingredienser:
3 spsk sukker
1 stang kanel
30 g kartoffelmel
250 g jordbær
500 g ribs
125 g sure kirsebær
125 g hindbær
3 1/4 dl solbærsaft
Ingredienser:
1 1/2 kg røde bær (fx jordbær, solbær, hindbær og evt rabarber)
1 l kogende vand
1/2 kg sukker
1 brev jævner
1/2 l koldt vand
Ingredienser:
til 2 personer
300g sandart filet
1 spsk olivenolie
100g friske eller frosne hindbær
½ dl balsamico
1 tsk sukker
2 æbler skåret i små tern
Ingredienser:
til 4-6 personer
300g mascarpone
1 lagkagebund
2 cl. skovbærlikør eller Eua de Vie De Fraises
1 lille glas andet likør
2 tsk mandelekstrakt
300g jordbær
200g hindbær
120g flormelis
4 æggehvider
Ingredienser:
til 4 personer
250g skovhindbær
8 makroner
1 glas portvin
1 dl piskefløde
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: Ca1½time
til 8-10 pers
Bunde: 125 g sukker,(2½ dl) 3 æg, 50 g hvedemel, 1 tsk bagepulver, 50 g kartoffelmel.
Marengs : 3 æggehvider, 120 g sukker.
Creme : 3 dl mælk, 3 æggeblommer, 5 spsk sukker, 1 spsk maizenamel, 2 tsk vanillesukker.
Abrikosmasse : 200 g tørrede abrikoser sukker og vand 3 dl fløde.
Pynt : brun glasur eller smeltet chokolade flødeskum banan, kiwifrugter , hindbær, chokoladepinde.
Ingredienser:
til 6
½ salat hoved
1 bakke rucolasalat
½ agurk
250 gr. champignon
1 dl. blåbær
2 dl. hindbær
1½ dl. smuttede mandler (eller græskarkerner)
1 tsk. olie
salt
olie
citronsaft
hvidvinsedikke
evt. hakket krydderurter (persille, dild, purløg...)
Ingredienser:
til 2 voksne og 2 børn
1 tærteform 24 cm i diameter
Dej:
100g kold smør
150g hvedemel
2 spsk sukker
1 æggeblomme
smeltet chokolade til at pensle bunden med.
Vaniljecreme:
5 dl mælk
125g sukker
½ stang flækket vanilje
6 pasteuriseret æggeblommer
40g maizena
1½ dl letpisket piskefløde
250g helt jordbær uden stilk eller hindbær.
Ingredienser:
200 g. margarine
300 g. mel
100 g. sukker
1 æg
hindbærmarmelade
Glasur:
Flourmelis
vand
Krymmel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1½ time
til 4 personer
1 usprøjtet økologisk citron
30 g sukker
1 dl vand
50 g friske solbær
50 g friske hindbær
50 g sukker
½ dl vand
4 skiver toastbrød
2 dl Harmonie økologisk piskefløde
½ liter Harmonie økologisk tykmælk
1 spsk vaniljesukker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 8
Sød nøddemix:
75 g hasselnød uden skind
75 g valnød uden skind
2-3 spsk akaciehonning
Chokolademousse:
250 g chokolade (minimum 70 %)
2 dl stuetempererede past. æggeblommer
125 g perfekt fit
2,5 dl stuetemperede past. æggehvider
2 tsk flydende sød
Saft af 1 appelsin
8 glas ca. 12 cl.
Friske hindbær til pynt.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10-15
til 4 glas
1 pose frosne jordbær
(andre frosne bær er ligeså gode, men hvis der bruges hindbær bliver smagen meget derefter)
8 stk æble, pærer gerne blandet
1 l. juice
(multifrugt, appelsin bliver bedst, æblejuice kan dog bruges)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. ½ time
250 g. sukker
3 æg
125 g. mel
1 strøget teskefuld bagepulver
1-2 teskefulde vaniliesukker
50-1oo g. groft hakkede hasselnødder
Fyld:
250 g. hindbærmarmelade (Tove anbefaler Den gamle fabrik, hvis man ikke sylter selv)
1/4 l. piskefløde
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 2 timer
Tærtedej:
15 smuldrede digestivekiks
125 g smeltet smør eller margarine
1/2 dl Lys Sirup
Fyld:
1/2 l hindbær
1 dl ufortyndet hindbærsaft
1 dl Flormelis
3 æggeblommer (pasteuriserede)
250 g kvark
2 dl piskefløde
Pynt:
1/2 l hindbær
citronmelisse
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 - 30
Smørdej:
75 g Hvedemel
15 g Flormelis
75 g Koldt smør
Kransekagemasse:
100 g Marcipan
30 g Sukker
20 g Past. æggehvider
Hindbær/Jordbær creme:
15 dl Fløde
50 g Hindbær eller jordbær (eget valg)
50 g Makroner
Friske hindbær eller jordbær til pynt på toppen af kagen.
En hjerteform på ca. 15 - 20 cm i diameter
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
Smørdej:
75g. hvedemel.
15 g. flormelis.
75g. koldt smør.
Kransekagemasse:
100 g. marcipan.
30 g. sukke.
20 g. æggehvider
Hindbærcrem:
1 1/2 dl. piskefløde.
50 g. hindbær. ( andre bær kan også bruges)
50 g. makroner
Friske hindbær til pynt.
Hjerteform på 15-20 cm. i diameter.
En sprøjtepose.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40 min
Dej:
150 g.hvedemel
120 g.blødt smør
85 g.sukker
1æggeblomme
1 spsk.vand
Fyld:
200 g.marcipan
1 dl.piskefløde
2æg
50 g.sukker
150 g.valnøddekerner
Puré:
1 1/2 dl.vand
50 g.sukker
250 g.frosne eller friske hindbær
Ingredienser:
til ca. 15 små
Dej:
1½ dl vand,
100 g smør,
100 g hvedemel,
ca. 3 æg ( 2 dl)
Pynt / fyld:
1 ps. hindbær (frosne kan sagtens bruges)
½ l piskefløde,
1 stk vanillesukker,
flormelis + lidt vand eller æggehvide.
Ingredienser:
* Billige lagkagebunde, endelig ikke bagerens eller egne hjemmelavede.
* Appelsinsaft
* Knuste makroner
* Friske jordbær eller frosne hindbær (tøes op med sukker).
* 1 portion Kagecreme vendt med flødeskum af 1/4 liter piskefløde
* Glasur, rørt af æggehvide og flormelis.
* Flødeskum til pynt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10
Pris: kr.
til 4-6 portioner
1 liter kærnemælk
½ liter tykmælk 1,5%
Vaniljekorn
Sødemiddel
Tilbehør:
Frisk frugt ex. Jordbær, Banan, Hindbær
Ingredienser:
til 4 personer
4 dl yoghurt naturel
2 dl piskefløde
200 g hindbær, solbær eller jordbær
1-2 spsk sukker eller 3-4 spsk syltetøj
Tilbehør:
8 små makroner