Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10
til 5
Friske Brombær 50gr.
1 æble øko
2 stk. Hjertesalat
1 tsk. Honning
2 spsk. Raps olie koldpresset
1 spsk. Hyldeblomst eddike
1 knsp. Læsø salt
Lidt Peber
Hasselnødder 50 gr.
Ingredienser:
til 1 liter
15 stk. hyldeblomst "skærme"
4 dl. vand
700 gr. sukker
½ stk. citron
20 g. citronsyre
Atamon til at skylle flaskerne med
Ingredienser:
20-40 store hyldeblomstskærme
500 g brun farin (kan erstattes af alm. sukker)
500 g sukker
2 tsk citronsyre
4 citroner
1 tsk atamon
2 l kogende vand
Ingredienser:
Essencen:
1 appelsin (skæres i skiver)
1 vaniliestang (halveres og korn frigøres)
2 kanelstænger (halveres)
10 stk. tørrede nelliker
3 dl. sukker
2 dl. vand
1 liter Hyldeblomstsaft
1 appelsin til appelsin stykker
Ingredienser:
Nogle friske hyldeblomst klaser
Lagereddike
Skoldet glasflaske som må bruges til saft m.m.
Ingredienser:
til 4 pers.
4 past. æggeblommer
1 dl. sukker ( ca. )
1 dl. konc. hyldeblomstsaft
5 dl. piskefløde
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr. 50
til 4-6
Citroncreme:
Saft og skal af 2 økologiske citroner
70 g. rørsukker
1 blad husblas
2½ dl. piskefløde
2 dl. kokosmel
3 lagkagebunde
2 dl. hyldeblomstsaft (ufortyndet)
2½ dl. piskefløde
Ingredienser:
20 hyldeblomster
2 spsk citronsyre udrørt i lidt vand
1 kg sukker (evt. halv farin)
saft og den yderste gule skal af to citroner
1 liter vand
1 tsk. atamon
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
10 hyldeblomstklaser
500 g økologisk rørsukker
Reven skal af en appelsin
Reven skal af en citron (husk økologisk)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 5
til 1
1/4 dl. Hyldeblomst saft
2 skiver citron
3 skiver ingefær
Kogende vand
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
til 4
15 hyldeblomsskærme
100 g mel
2 æg
1 tsk sukker
ca 3 dl mælk
olie
flormelis
TILBEHØR :
flormelig
jordbærsyltetøj
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
til 2 stik
100g smør
4 store æg
350g rørsukker
350g mel
4 tsk. bagepulver (små)
revet skal og saft af 2 citroner
1½ dl hyldeblomstsaft (ingen vand)
Glasur:
Flourmelis samt citronsaft
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min + køletid
Pris: 50 kr.
til 4
3 dl Rynkeby Hyldeblomstdrik
( koncentrat),
2.3 blade husblas,
200 g Fromage blanc,
1 dl piskefløde,
1 stang vanilie
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 dag+½ time
Bunde:
150 g sukker
4 små æg
75 g mel
75 g kartoffelmel
¾ tsk natron
Creme:
375 g græsk yoghurt (10%)
140 g flødeost naturel, gerne en ”light” version
6 spsk flormelis
6 spsk koncentreret hyldeblomst
2 blade husblas
Glasur:
100 g flormelis
2-3 spsk koncentreret hyldeblomst
Evt. en dråbe gul frugtfarve
Lidt koncentreret hyldeblomst til at stænke bundene med.
Ingredienser:
til 12 stk
3 æg
3 dl mel
4½ dl vand ell mælk
½ dl olie
1/4 tsk salt
2 spsk sukker
evt friskplukkede bær ell hyldeblomster
Top 10 liste over udprintede opskrifter, i Hyldeblomst opskrifter
Ingredienser:
Frugt
20-40 store hyldeblomstskærme
500 g brun farin (kan erstattes af alm. sukker)
500 g sukker
2 tsk citronsyre
4 citroner
1 tsk atamon
2 l kogende vand
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10
til 5
Friske Brombær 50gr.
1 æble øko
2 stk. Hjertesalat
1 tsk. Honning
2 spsk. Raps olie koldpresset
1 spsk. Hyldeblomst eddike
1 knsp. Læsø salt
Lidt Peber
Hasselnødder 50 gr.
Ingredienser:
til 4 pers.
4 past. æggeblommer
1 dl. sukker ( ca. )
1 dl. konc. hyldeblomstsaft
5 dl. piskefløde
Ingredienser:
20 hyldeblomster
2 spsk citronsyre udrørt i lidt vand
1 kg sukker (evt. halv farin)
saft og den yderste gule skal af to citroner
1 liter vand
1 tsk. atamon
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min + køletid
Pris: 50 kr.
til 4
3 dl Rynkeby Hyldeblomstdrik
( koncentrat),
2.3 blade husblas,
200 g Fromage blanc,
1 dl piskefløde,
1 stang vanilie
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr. 50
til 4-6
Citroncreme:
Saft og skal af 2 økologiske citroner
70 g. rørsukker
1 blad husblas
2½ dl. piskefløde
2 dl. kokosmel
3 lagkagebunde
2 dl. hyldeblomstsaft (ufortyndet)
2½ dl. piskefløde
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
til 4
15 hyldeblomsskærme
100 g mel
2 æg
1 tsk sukker
ca 3 dl mælk
olie
flormelis
TILBEHØR :
flormelig
jordbærsyltetøj
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 dag+½ time
Bunde:
150 g sukker
4 små æg
75 g mel
75 g kartoffelmel
¾ tsk natron
Creme:
375 g græsk yoghurt (10%)
140 g flødeost naturel, gerne en ”light” version
6 spsk flormelis
6 spsk koncentreret hyldeblomst
2 blade husblas
Glasur:
100 g flormelis
2-3 spsk koncentreret hyldeblomst
Evt. en dråbe gul frugtfarve
Lidt koncentreret hyldeblomst til at stænke bundene med.
Ingredienser:
til 12 stk
3 æg
3 dl mel
4½ dl vand ell mælk
½ dl olie
1/4 tsk salt
2 spsk sukker
evt friskplukkede bær ell hyldeblomster
Ingredienser:
til 1 liter
15 stk. hyldeblomst "skærme"
4 dl. vand
700 gr. sukker
½ stk. citron
20 g. citronsyre
Atamon til at skylle flaskerne med
Alle madopskrifter i kategorien Hyldeblomst opskrifter er tilføjet af brugere, hvis du syntes der mangler en opskrift på Hyldeblomst i kategorien Hyldeblomst opskrifter, så kan du oprette en bruger og tilføje en eller flere opskrifter med Hyldeblomst.