Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 80
Pris: kr. 70
til 4
4 økologiske tomater
Gedeost - 4 skiver fra en fast rulle
2 fed hvidløg
2 forårsløg
2 håndfulde brændenældeblade
1 rosemarinkvist
6 basilikumblade
2-3 spsk olivenolie
Salt og peber
2 tsk. sukker
4 skiver brød
1 bundt nye grønne asparges
En lille håndfuld finthakkede saltede mandler
Lidt citronsaft
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10
til 1 lille skål
100 g brændenælder/2 håndfulde (de friske skud).
½ fed hvidløg.
1 spsk. parmesanost.
4 valnødder el. 10 hasselnødder.
2 tsk. Citronsaft
½- 1 dl. Olivenolie afhængig af den ønskede konsistens.
Salt og peber.
Kogende vand
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
til 4
200g friske nye brændenældeskud
1 hakket løg
1 fed hakket hvidløg
2 bouillonterninger
10 g smør
1 liter vand
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 min
til 4 pers
150 unge skud eller topskud og blade brændenælder
1 stort finthakket løg
1 l vand
2 bouillonterninger
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 120
50 g. gær
6 dl. lunken vand
2 spsk. rapsolie
1 tsk. kryddersalt
1 tsk. rørsukker
2 spsk tørrede pulveriserede brændenældeblade
2 spsk. tørret sort tang
600 - 650 g. økologisk hvede eller speltmel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 4
1½ kg. kartofter
2 spsk. smør
1 dl. kartoffelvand
1 -1½ dl. mælk
2 store håndfulde brændenældetopskud
Salt
Og godt med peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 35
Pris: kr. 60
til 4
250 g. pappadelle (eller andet frisk båndspagetti)
Saft og skal af 1 økologisk citron
100 g. chorizopølse
3 store fed hvidløg
3 spsk. olivenolie
2 spsk. reven parmesan
2 tsk. salt
3 håndfulde brændenældeblade
1 lille håndfuld basilikumblade
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
Pris: 20 kr.
til 1
Et spiseæble
en tsk tørrede brændenælder
½ tsk fennikelfrø
1 tsk røget sydesalt
rapsolie til stegning
2 æg
2 spsk Salade de la Mer, dvs. en blanding af søl, søsalat og purpurhinde, tørret, i mindre flager
2 skiver fuldkornsrugbrød
2 skiver ost
smør til brødet
Ingredienser:
til 2 pers.
½ l brændenælder (topskud)
6 kartofler
½ løg
salt, peber
lidt olie
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: Sommer
1 porre
2 kartofler
2 gulerødder
1 ss. olie
1 l suppe/bouillon
50 g nælder (2 dl)
50 g skvalderkål (2 dl)
salt, peber
evt. 2 blødkogte æg
Ingredienser:
til 4 personer
500g brændenælder (unge skud)
350g båndspagetti
100g bacon
olie
salt og peber
100g parmesanost
Top 10 liste over udprintede opskrifter, i brændenælde opskrifter
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: Sommer
1 porre
2 kartofler
2 gulerødder
1 ss. olie
1 l suppe/bouillon
50 g nælder (2 dl)
50 g skvalderkål (2 dl)
salt, peber
evt. 2 blødkogte æg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 min
til 4 pers
til 4 pers
Børn
150 unge skud eller topskud og blade brændenælder
1 stort finthakket løg
1 l vand
2 bouillonterninger
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 80
Pris: kr. 70
til 4
4 økologiske tomater
Gedeost - 4 skiver fra en fast rulle
2 fed hvidløg
2 forårsløg
2 håndfulde brændenældeblade
1 rosemarinkvist
6 basilikumblade
2-3 spsk olivenolie
Salt og peber
2 tsk. sukker
4 skiver brød
1 bundt nye grønne asparges
En lille håndfuld finthakkede saltede mandler
Lidt citronsaft
Ingredienser:
til 4 personer
500g brændenælder (unge skud)
350g båndspagetti
100g bacon
olie
salt og peber
100g parmesanost
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 4
1½ kg. kartofter
2 spsk. smør
1 dl. kartoffelvand
1 -1½ dl. mælk
2 store håndfulde brændenældetopskud
Salt
Og godt med peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 120
50 g. gær
6 dl. lunken vand
2 spsk. rapsolie
1 tsk. kryddersalt
1 tsk. rørsukker
2 spsk tørrede pulveriserede brændenældeblade
2 spsk. tørret sort tang
600 - 650 g. økologisk hvede eller speltmel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 35
Pris: kr. 60
til 4
250 g. pappadelle (eller andet frisk båndspagetti)
Saft og skal af 1 økologisk citron
100 g. chorizopølse
3 store fed hvidløg
3 spsk. olivenolie
2 spsk. reven parmesan
2 tsk. salt
3 håndfulde brændenældeblade
1 lille håndfuld basilikumblade
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
Pris: 20 kr.
til 1
Et spiseæble
en tsk tørrede brændenælder
½ tsk fennikelfrø
1 tsk røget sydesalt
rapsolie til stegning
2 æg
2 spsk Salade de la Mer, dvs. en blanding af søl, søsalat og purpurhinde, tørret, i mindre flager
2 skiver fuldkornsrugbrød
2 skiver ost
smør til brødet
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10
til 1 lille skål
100 g brændenælder/2 håndfulde (de friske skud).
½ fed hvidløg.
1 spsk. parmesanost.
4 valnødder el. 10 hasselnødder.
2 tsk. Citronsaft
½- 1 dl. Olivenolie afhængig af den ønskede konsistens.
Salt og peber.
Kogende vand
Ingredienser:
til 2 pers.
½ l brændenælder (topskud)
6 kartofler
½ løg
salt, peber
lidt olie
Alle madopskrifter i kategorien brændenælde opskrifter er tilføjet af brugere, hvis du syntes der mangler en opskrift på brændenælde i kategorien brændenælde opskrifter, så kan du oprette en bruger og tilføje en eller flere opskrifter med brændenælde.