Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15 min + stegetid
til 6 pers
1 helt kalkunbryst
1 bundt kruspersille
150-200 g bacon i tern
100 g soltørrede tomater – semidried
100 g revet ost
½ tsk. Cayennepeber
1 tsk. Groft salt
½ tsk. Knust peber
2 kviste frisk timian (kan undlades)
1 pakke butterdej (helst i en hel rulle) optøet
æg til pensling
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15 + 60 min. i ovn
til 4
700 g. Kalkunbryst
1 pakke flødeost
1 pakke bacon
1 lille dåse annanas
½ bundt frisk dild
salt peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
Pris: kr.Billig
Spyd. Kalkunbryst. Rød,gul,grøn peber. Coktailtomater. Champinoner. Pølser.
Ingredienser:
2 stk kalkunbryster (ca. 2 kg)
3 pk bacon i skiver
god portion hakket persille
stegemargarine
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time 15
Pris: kr.Billig
1 Kalkunbryst .1 pk. Bacon. 1 bakke Pikantost. Salt.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
1 Kalkunbryst. Hvidløg. Karry. Salt & peber.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1½ time
til ca. 4 prs.
1 kalkunbryst ca. 900 g.
1 dl. hakkede soltørrede tomater
1 dl. fetaost i tern
2 fed finthakket hvidløg
1-1½ spsk. finthakket frisk rosmarin
salt og peber
lidt smør
2 dl. hvidvin
Til sovs:
skyen, 1-2 spsk. mel og lidt fløde (evt lidt kartoffelvand)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 1 ½ time
til ca. 6 prs.
1 kalkunbryst
marinade:
½ dl. olie
1 dl. hvidvin
3 fed hakkede hvidløg
1 spsk. frisk hakket timian (gerne citrontimian)
2 spsk. frisk hakket fransk estragon(ikke russisk)
1 tsk. sennep
1 tsk. honning
salt og peber
Fyld:
ca. 100 g. champignoner skåret i tern
1 pakke bacon i tern (eller tern af en god bacon)
2 løg i tern
100 g. revet ost fx. pizzaost
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca 1 time
til ca. 4 prs.
1 fersk kalkunbryst
marinade:
½ dl. soya
½ dl. madolie
½ tsk. paprika
1 knivspids ingefær
2 fed hakket hvidløg
lidt salt og peber
lidt fedtstof til bruning
Til ovnstegning:
ca. 2 dl. hvidvin og ca. 3 dl. vand
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: Ca. 1 time
Pris: Ca. 70-80,- kr.
til Ca. 4 pers
500 gr. kalkunbryst (skåret i tern)
1-2 løg (Hakkes)
2 spsk. mango chutney (stærk)
2 spsk karry
1-2 spsk. koldpresset olivenolie
1 dåse kokosmælk
1 dåse bambusskud
1/2 dåse ananas stykker
1 dl fløde(efter behov - kokosmælken er fed nok)
Salt / Peber
Grønsager:
Rosiner
Bananer (skæres i skiver)
Solsikkekerner
Peberfrugter Grøn/Rød (skæres i mindre tern)
Baby majs (1-2 dåser)
Majs (frosne - altid frosne)
Ærter / Sukkerærter
Tomat (i tern)
Revet gulerod
1/2 Hvidløg (hakkes fint)
Bønnespirer
Grønne bønner
...og alt hvad man ellers synes passer til retten
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 25
til 2 pers.
1 kalkunbrystfilet 300-400 g.
olie til stegning
salt/peber
ca. 450 g. wok-grøntsager (kinesisk blanding)
2 spsk. olie
1/2 frisk chili, finthakket
3 spsk. sherry
1 spsk. rødvinseddike
2-3 spsk. jordnøddesmør
soja
Pynt:
glatbladet persille
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 90
til 4-6
Et flot stort kalkunbryst
50 gram smør
1 løg
1 bakke friske champingon
1 pakke bacon i tern (evt. kalkunbacon)
timian, gerne frisk
salt og peber
1 pakke bacon i skiver (evt. kalkunbacon)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time og 15 min
til 4
800g. kalkunbryst
30g.margarine
150g. feta
et bundt persille
bomuldsgarn
1½dl vand
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca.1½ time
til 6 prs.
1 kalkunbryst på 800-1000 g.
50 g. hasselnødder i flager
2 dl. hvidvin
4 dl bouillon (hønse)
½-1 dl. abrikosmarmelade
1-2 spsk. rasp
ca.2 dl fløde
lidt maizena til jævning (udrøres i koldt vand.
salt og peber
lidt fedtstof.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 4
700 gr. Kalkunbryst - skæres i tern
½ l. Cremefraiche
½ l. Piskefløde
1 bakke champignon
2 stk Rød peberfrugt - skæres i tern
Hakkede tomater
Konc. Tomatpure (bandet med hakket tomater)
1 finrevet løg
4 fed Hvidløg
8 Pølser
1 pakke bacon i tern
Løse ris
Salt/peber og lidt merian, muskatnød
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
Pris: 60 kr.
til 4
1 Kalkunbryst på ca 1100 - 1200 g.
2½ dl olie
2½ dl soya
2½ spsk. Paprika
2½ spsk. Barbeque.
2 tsk chili.
4-5 store fed hvidløg
Groft salt
Hvidløgpeber.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: 75 - 100 kr.
til til 4-6pers.
1 stk kalkunbryst (ca. 1kg.)
Marinade
½-1dl Madlavningsolie
1 tsk. Paprika
1 tsk. oregano
1 tsk. barbaucekrydderi
Andet
Hvidløg efter behag
Flødeost (pikant, eller en selvkrydderet)
Tilbehør
Bådkartofler som letkrydret, og en god grøn salat og en sovs efter eget valg.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 70
til 4
ca. 700 g helt kalkunbryst
1 rød peberfrugt
1 rødløg
3 fed hvidløg
1 pakke bacon i tern
1 pose revet ost
butterdej
lidt olie
peber ( gerne flere forskellig slags)
timian
pakrika
Ingredienser:
til 4
1 STK KALKUNBRYST
FYLD:
500G HAKKET KALKUNKØD
2 SPSK. MEL
1 1/2 TSK SALT
1 REVET LØG
PEBER
RENET MUSKAT
1 FED HVIDLØG
1 REVET SKALOTTELØG
1 DL FLØDE
250 G HAKKET CHAMPIGNONS
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 2
1 kalkunbryst
1 æble
1 løg
2 porrer
2 forårsløg
4 palmehjerter
2 gulerødder
3 store champignons
1 squash
½ dåse tomatpure
½ dåse kokosmælk
1½ tsk dijon sennep
1½ tsk paprika
1½ tsk mild karry
1/4 dl olivenolie
salt
peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 2
600 - 700 gr. kalkunbryst
25 gr. smør/margarine
2 ds. tomatpuré (á 70gr)
½ l. piskefløde
2 ½ dl. letmælk
10 cherrytomater
1 tsk. peber
2 tsk salt
1 tsk basilikum
evt. chilipeber/hvidløg efter smag
Ingredienser:
til 6 pers
500 g kalkunbryst i skiver
50 g kokosmel
2 tsk olie
150 g gulerødder i fine skiver
100 g selleri i fine skiver
300 g porrer i fine strimler
100 g hvidkål i fine strimler
200 g bønnespirer
1 spsk olie
1 tsk salt
1/4 tsk peber
40 g mango, fine tern
200 g ananas, tern
200 g fersken, dåse, tern
50 g papaya, tern
¾ spsk olie
Kryddersauce:
2,5 dl ketchup
½ dl sherry
½ dl ketchup manis
1½ spsk garam masala
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 35 min.
Pris: kr. 50-150 kr 2-4 portioner
til 2-4 portioner
1-2 stks kalkun snitzler pr. person (ca. 150 g.) Evt skåret af kalkunbryst.
1-2 modne avocado
revet mozarella ost
knust chili
pasta (100 g pr. person )
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time
til 4 portioner
500 gram kalkunbryst i store tern
2 hakkede store løg
2 finthakket grønne chilifrugt
2 spsk tomatpure
4 dl hønsebouillion
1 stor dåse ferskner
2 spsk mandelsplitter
4 spsk citronsaft
Krydderiblanding:
1/2 tsk stødt nellike
1 tsk stødt kanel
1/2 tsk stødt kardemomme
1/2 tsk stødt spidskommen
2 finthakket fed hvidløg
1 tsk finthakket ingefær
3 tsk salt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
Pris: kr.Billig
500 g Kalkunbryst. 2 Nektariner. 1 Løg. 2-3 spsk. Mel. 1-2 tsk. Karry. Salt & peber. Magarine til stegning. Broccoli i buketter. 1 1/2 dl Hvidvin. 2 dl. hønseboulion. 1 spsk. Revet ingefær.Ris
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time og 15 ca
1 pak baocn
200g smørost uden smag
1 bøtte purløg
2-3 fed hvildløg
1 løg
salt og peber efter smag
900 g kalkunbryst
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 50 min.
til ?
25 g smør
1 kalkunbryst (ca. 1 kg)
4 dl hønsebouillon
1/4 liter piskefløde
1 tsk honning
2 spsk indonesisk sojasauce
2 tsk frisk,
fintrevet ingefær
1 1/2 spsk saucejævner
Ingredienser:
Kalkunbryst
Peberkorn
salt
aspargessovs
gulerødder
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: Ca. 2 timer ialt
Pris: Ca. 140 kr.
til 6 pers.
800 g. Kalkunbryst
2 Løg
1 pk. helbladet spinat
1 bdt. Porrer
½ liter Fløde
Pikantost med krydderurter
salt og peber
Ris (Parboiled eller jasmin)
Ingredienser:
Pris: kr. 60
til 4-6
Et helt kalkunbryst (800-1000 gr.)
1 stort fed hvidløg
100 ml. soya
100 ml. Heinz tomatketchup
1 stor stegepose
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: middagsmad
Pris: kr. 100
til 4-6
1 helt kalkunbryst (1000-1200gr)
1 pakke bacon
lidt ketchup
oregano
basilikum, gerne frisk
1 stor stegepose
Ingredienser:
til 4-5
Kalkunbryst
2 kalkunbryst á 4-600 g
Marinade1:
basilikum
rosmarin
timian
salt og peper
citronaft
Marinade2:
soya
olie
karry
salt og peper
citronsaft
Sovsen:
200 g bacon i tern
150-200 g porer
4-5 soltørret tomater
salt og peper
½ l piske- el. kaffe fløde
1 boullion terning
basilikum
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: Ca. 1 1/2 time
Pris: Ca. 80-90 kr. kr.
til Ca. 4 pers.
1 kalkunbryst - ca. 1000 gr.
Soltørrede tomater
Persille
3 skiver ost
1 pakke bacon-strimler
Ca. 4-5 fed hvidløg
salt/peber
1 rulle snor
Små stegepinde
Ingredienser:
til 6
1 helt kalkunbryst (1800-2000gr)
1 pk Swartzwalder-skinke (150-200gr)
150 gr blød Feta (dén i Puk er rigtig god)
Frisk persille
1-2 fed hvidløg
Salt, peber, timian
Ingredienser:
1 kg kalkunbryst
2 Bakker champignon
6 tomater
3 løg
1 ananas (evt. Dåse )
kniv spids Chili
Salt og peber
¼ l piske fløde
Mælk
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1/2 time
til 4 port.
olivenolie
1 stort løg
3 fed hvidløg
6-8 tynde skiver kalkunbryst(schnitzler)
6-8 skiver parmaskinke el.lign.
frisk salvie
1 glas tør hvidvin
1 spsk. grøn madagascarpeber (på glas el.dåse)
1/4 l hønsebouillon
1 dl kaffefløde
maizena, salt og peber
Ingredienser:
til 4 pers.
600-800 g. kalkunbryst
Salt og peber
250 g. frossen spinat
2 porer
1 bakke Pikant ost Gul, 200 g.
2½ dl fløde + lidt mælk
Bacon skiver
Evt. hvidløg
Ingredienser:
1000 - 1200 g kalkunbryst
200 g buko - flødeost naturel eller med hvidløg
evt. 1 - 2 spsk kvark
2 gulerødder
1 porre
1 peberfrugt
1 glas champignoner
1 rødløg
salt, peber
paprika
olie
Ingredienser:
til 6
8oo gr. fersk kalkunbryst
1 pk. bacon
2 pk. coktailpølser
1 stort løg
salt og peber
paprika edelsüss
kulør
1/4 piskefløde
vand
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
Pasta. Kalkunbryst i tern. Løg. Bacon. Revet ost.Brocolli.Gulerødder. Piskefløde.Hakket tomater & konsentret tomatpure. Salt & peber..
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 135
til 4 - 5 Pers.
1. hel kalkunbryst
2. pakker bacon sliced
1/2 pk. pikant ost
2. porre
1 pose frosne helbladet spinat
1/2 L. fløde
2 knuste hvidløg
salt og peber
Ingredienser:
1 kalkunbryst
1 bæger pikant flødeost
2 porrer
1 pose frossen spinat (halvt optøet)
1 pakke bacon
½ l madlavningsfløde
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min.
til 3-4 pers.
5-700 gr. fersk kalkunbryst (skæres i tern)
1-2 løg (skæres i halve ringe)
4-5 fed hvidløg (hakkes fint)
2 spsk. mango chutney
1 spsk. soya (efter behag)
salt / peber
Mælk
Grøntsager:
2 forårsløg (Hakkes groft)
Evt. porrer
Majs (frosne - altid frosne)
Evt. wok-blanding på frys
- Bambusskud
- Baby majs (på dåse)
Og andre grøntsager man har stående i skabet/fryser
Top 10 liste over udprintede opskrifter, i Kalkunbryst opskrifter
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca 1 time
til ca. 4 prs.
til ca. 4 prs.
Kalkun
1 fersk kalkunbryst
marinade:
½ dl. soya
½ dl. madolie
½ tsk. paprika
1 knivspids ingefær
2 fed hakket hvidløg
lidt salt og peber
lidt fedtstof til bruning
Til ovnstegning:
ca. 2 dl. hvidvin og ca. 3 dl. vand
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15 min + stegetid
til 6 pers
1 helt kalkunbryst
1 bundt kruspersille
150-200 g bacon i tern
100 g soltørrede tomater – semidried
100 g revet ost
½ tsk. Cayennepeber
1 tsk. Groft salt
½ tsk. Knust peber
2 kviste frisk timian (kan undlades)
1 pakke butterdej (helst i en hel rulle) optøet
æg til pensling
Ingredienser:
til 6
8oo gr. fersk kalkunbryst
1 pk. bacon
2 pk. coktailpølser
1 stort løg
salt og peber
paprika edelsüss
kulør
1/4 piskefløde
vand
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time 15
Pris: kr.Billig
1 Kalkunbryst .1 pk. Bacon. 1 bakke Pikantost. Salt.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15 + 60 min. i ovn
til 4
700 g. Kalkunbryst
1 pakke flødeost
1 pakke bacon
1 lille dåse annanas
½ bundt frisk dild
salt peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: Ca. 1 time
Pris: Ca. 70-80,- kr.
til Ca. 4 pers
500 gr. kalkunbryst (skåret i tern)
1-2 løg (Hakkes)
2 spsk. mango chutney (stærk)
2 spsk karry
1-2 spsk. koldpresset olivenolie
1 dåse kokosmælk
1 dåse bambusskud
1/2 dåse ananas stykker
1 dl fløde(efter behov - kokosmælken er fed nok)
Salt / Peber
Grønsager:
Rosiner
Bananer (skæres i skiver)
Solsikkekerner
Peberfrugter Grøn/Rød (skæres i mindre tern)
Baby majs (1-2 dåser)
Majs (frosne - altid frosne)
Ærter / Sukkerærter
Tomat (i tern)
Revet gulerod
1/2 Hvidløg (hakkes fint)
Bønnespirer
Grønne bønner
...og alt hvad man ellers synes passer til retten
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: Ca. 2 timer ialt
Pris: Ca. 140 kr.
til 6 pers.
800 g. Kalkunbryst
2 Løg
1 pk. helbladet spinat
1 bdt. Porrer
½ liter Fløde
Pikantost med krydderurter
salt og peber
Ris (Parboiled eller jasmin)
Ingredienser:
2 stk kalkunbryster (ca. 2 kg)
3 pk bacon i skiver
god portion hakket persille
stegemargarine
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 70
til 4
ca. 700 g helt kalkunbryst
1 rød peberfrugt
1 rødløg
3 fed hvidløg
1 pakke bacon i tern
1 pose revet ost
butterdej
lidt olie
peber ( gerne flere forskellig slags)
timian
pakrika
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: 75 - 100 kr.
til til 4-6pers.
1 stk kalkunbryst (ca. 1kg.)
Marinade
½-1dl Madlavningsolie
1 tsk. Paprika
1 tsk. oregano
1 tsk. barbaucekrydderi
Andet
Hvidløg efter behag
Flødeost (pikant, eller en selvkrydderet)
Tilbehør
Bådkartofler som letkrydret, og en god grøn salat og en sovs efter eget valg.
Alle madopskrifter i kategorien Kalkunbryst opskrifter er tilføjet af brugere, hvis du syntes der mangler en opskrift på Kalkunbryst i kategorien Kalkunbryst opskrifter, så kan du oprette en bruger og tilføje en eller flere opskrifter med Kalkunbryst.