opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej

Salvie opskrifter

Salvie (Salvia officinalis) har en kraftig, krydret og ret gennemtrængende smag. Bruges den med måde i madlavningen, tilfører den retten kant og karrakter. Salvie indgår ofte i det franske og italienske køkken. Prøv f.eks. at stege frisk salvie sprød i olie, og fordel det over din pastaret eller svitsede grøntsager. Salvie er en halvbusk, der bliver 50-70 cm høj. De sølvgrå, vintergrønne blade er dækket af små fine hår, der giver planten det sølvgrå og elegante look. I juni-juli blomstrer den med flotte blå-violette blomster, der tiltrækker mange bier og bestøvende insekter.

Har du fået lyst til at dyrke din egen salvie, så kig her på Grønne Rum, hvor du finder inspiration til hvilke andre krydderurter, der er nemme at dyrke. God fornøjelse!


       

Top 10 liste over udprintede opskrifter, i Salvie opskrifter




Alle madopskrifter i kategorien Salvie opskrifter er tilføjet af brugere, hvis du syntes der mangler en opskrift på Salvie i kategorien Salvie opskrifter, så kan du oprette en bruger og tilføje en eller flere opskrifter med Salvie.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Fastelavnsboller med creme og citronglasur     Svinemørbrad fyldt med soltørrede tranebær, bacon, æble og v     Vandbakkelser med daim skum     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     God Kartoffelsalat     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Abehjerne     Vandbakkelser Med Hindbærskum & Chokolade     Brunsviger kagemand nordjysk     FastelavnsBoller (fedtfattige)     Kage med kondenseret mælk (uden æg)     Arme Riddere - Sprøde, Karamel-agtig french toast     Kranskageglasur/pynteglasur     Bradepandekage med æbler     Perfekte Mørbradbøffer med bløde løg     Tunmousse med rød kaviar.     Marmorkage uden æg     Abemad - frugtsalat med råcreme     Fastelavnsboller med flødeskum     Syltede gulerødder     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]