Ingredienser:
til 17 stk.
Bunde:
3 dl. hvedemel
1 dl. sukker
100 g. smør
Flødebolleskum:
50 g. vand
150 g. sukker
70 g. glukose
Vanilje fra en ½ vaniljestang
100 g. æggehvider, past.
10. g sukker (til æggehvide skum)
800 gram mørk chokolade til overtræk
Ingredienser:
til ca 15 stk
Bunde:
1,5 dl hvedemel eller speltmel
50 g smør
0,5 dl rørsukker
Skumfyld:
3 past. æggehvider
1,5 dl rørsukker
1 tsk eddike
Overtræk:
Hvid eller mørk chokolade med højt kakaoindhold.
Kokos.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 8-10 stk
Bunde:
60 g minarine eller anden fedtfattig smør.
125 g mel (brug gerne hvid hvedemel som er fuldkornsmel)
1 spsk perfect fit
1 knsp. salt
1 æggeblomme
1 spsk. vand
Fyld:
6 stk æggehvider
6-8 spsk perfect fit (alt efter hvor sødt du kan lide det)
Evt 1 tsk vaniljesukker
Overtræk:
200 g mørk chokolade (70%)
1 tsk flydende sød
Evt. kokosmel
Ingredienser:
Bunde:
75 g smør
125 g mel
1 spsk. sukker
1 knsp. salt
1 æggeblomme
1 spsk. vand
Fyld:
2 bægre past. æggehvider (3 æggehvider)
125 g sukker
1 tsk. vaniljesukker
Overtræk:
125 g mørk chokolade
15 g palmin
kokosmel
Ingredienser:
Pris: kr.Rimelig
til ca. 30 stk
1 Rulle ren rå marcipan. 300 g Sukker. 1 dl. Vand. 150 g Pasteuriserede æggehvider. 250 g Overtrækschokolade. Kokos til drys..
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ??
til 30 stk
500 g ren rå marcipan
300 g sukker
1 dl vand
150 g past æggehvider
250 g mørk overtræk chokolade
Ingredienser:
til 8
BUND:
1 dl hvedemel
1/2 tsk. bagepulver
Kornene af 1/2 vaniliestang
1 æg delt i blomme og hvide
1-11/2 dl mælk
20 g smør
FYLD:
4 pasteuriserede æggehvider
200 g sukker
125 g mørk chokolade
Top 10 liste over udprintede opskrifter, i Flødeboller opskrifter
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ??
til 30 stk
500 g ren rå marcipan
300 g sukker
1 dl vand
150 g past æggehvider
250 g mørk overtræk chokolade
Ingredienser:
Pris: kr.Rimelig
til ca. 30 stk
1 Rulle ren rå marcipan. 300 g Sukker. 1 dl. Vand. 150 g Pasteuriserede æggehvider. 250 g Overtrækschokolade. Kokos til drys..
Ingredienser:
til ca 15 stk
til ca 15 stk
Slik
Bunde:
1,5 dl hvedemel eller speltmel
50 g smør
0,5 dl rørsukker
Skumfyld:
3 past. æggehvider
1,5 dl rørsukker
1 tsk eddike
Overtræk:
Hvid eller mørk chokolade med højt kakaoindhold.
Kokos.
Ingredienser:
Bunde:
75 g smør
125 g mel
1 spsk. sukker
1 knsp. salt
1 æggeblomme
1 spsk. vand
Fyld:
2 bægre past. æggehvider (3 æggehvider)
125 g sukker
1 tsk. vaniljesukker
Overtræk:
125 g mørk chokolade
15 g palmin
kokosmel
Ingredienser:
til 8
BUND:
1 dl hvedemel
1/2 tsk. bagepulver
Kornene af 1/2 vaniliestang
1 æg delt i blomme og hvide
1-11/2 dl mælk
20 g smør
FYLD:
4 pasteuriserede æggehvider
200 g sukker
125 g mørk chokolade
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 8-10 stk
Bunde:
60 g minarine eller anden fedtfattig smør.
125 g mel (brug gerne hvid hvedemel som er fuldkornsmel)
1 spsk perfect fit
1 knsp. salt
1 æggeblomme
1 spsk. vand
Fyld:
6 stk æggehvider
6-8 spsk perfect fit (alt efter hvor sødt du kan lide det)
Evt 1 tsk vaniljesukker
Overtræk:
200 g mørk chokolade (70%)
1 tsk flydende sød
Evt. kokosmel
Ingredienser:
til 17 stk.
Bunde:
3 dl. hvedemel
1 dl. sukker
100 g. smør
Flødebolleskum:
50 g. vand
150 g. sukker
70 g. glukose
Vanilje fra en ½ vaniljestang
100 g. æggehvider, past.
10. g sukker (til æggehvide skum)
800 gram mørk chokolade til overtræk
Alle madopskrifter i kategorien Flødeboller opskrifter er tilføjet af brugere, hvis du syntes der mangler en opskrift på Flødeboller i kategorien Flødeboller opskrifter, så kan du oprette en bruger og tilføje en eller flere opskrifter med Flødeboller.