Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
Pris: kr.Billig
3 Æg. 150 g Sukker. 75 g Smeltet smør. 1 tsk. vanilie. 200 g Mel. 2 tsk. Bagepulver. 1/2 dl. Mælk. 1/2 dl. Appelsinsaft. 1 tsk. Revet skal af en økologisk appelsin.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 35 min
til 16 store
2 æg
1½ dl sukker
1 dl sirup
2 dl fromage frais
5 dl hvedemel
1 spsk. bagepulver
75 gr. smeltet smør
2 store bananer
75 gr. mørk chokolade
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 29 minuter ved 180 grader
til 10
2 stk. æg
3-5 dl rørsukker
5 dl bageulver
1 tsk. kardemomme
2 vanille stænger
2 mosede banan
skal revet fra 2 ubehandlet appelsiner/og safteb fra det samme.
5 dl hvedemel
1 dl cheasy 38
1 dl skummetmælk
lidt mørk chokolade med højt kakaoindhold
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
Pris: kr.Billig
3 Bananer. 250 g Sukker. 2 Æg. 250 g Mel. 1 Nip salt. 70 g Smeltet smør. 2 1/2 tsk. Bagepulver. 1/2 Vaniljestang. 90 g Kokosmel. 100 g Hakket chokolade...
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
Pris: kr.Billig
2 Æg. 150 g Sukker. 200 g Mel. 2 tsk Bagepulver. 100 g Mørk chokolade. 2 Modne bananer. 100 g Smeltet smør.
Ingredienser:
til 8-10 stk.
125 gr mel
75 gr. sukker
1/4 tsk. kardemomme
1/4 tsk. nelliker
1½ tsk. bagepulver
75 gr. fintrevet gulerod
75 gr. moden banan
50 gr. smeltet smør
1 æg
Ingredienser:
til 12 stk
2 æg
150 g sukker
1 tsk vaniljesukker
200 g mel
2 tsk stødt kanel
2 tsk bagepulver
125 g smør
2 modne bananer
100 g mørk chokolade
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min.
til 20 stk
2 æg
50 gr. sukker
60 gr. Atwell sødemiddel eller 100 mere gr. sukker
75 gr. smeltet smør
180 gr. hvedemel
1 tsk. bagepulver
0.8 dl. mælk
150 gr. blåbær
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Pris: kr.Billig
250 g Mel. 1 tsk. Natron. 225 g Sukker. 50 g Kakao. 1 tsk. Vaniliesukker. 1 1/4 dl Mælk. 1 dl. Oliemagarine. 2 1/2 dl. Youghurt. 1 Æg. 100 g Hakket chokolade. Muffinsforme...
Ingredienser:
til 20 stk.
150 g. magarine
200 g. sukker
3 æg
200 g. mel
50 g. hk. mandler
200 g. grofthakket mørk chokolade
2 tsk. bagepulver
1 tsk. vanillesukker
Ingredienser:
100 gr. smør eller margarine
2 æg
2 1/2 dl. melis
1 1/2 tsk. vanilisukker
4 spsk. cacao
2 dl. mel
1 tsk. bagepulver
hakket chokolade
hakkede nødder
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 25-30 min
100 gr. margerine
2 æg
2 1/2 dl. melis
1 1/2 tsk. vanilisukker
4 spsk. cacao
2 dl. mel
1/2 tsk. bagepulver
hakket chokolade
hakkede nødder
Ingredienser:
til 10
100 Gram mel
50 Gram kokosmel
1 tsk vanillesukker
200 Gram rørsukker
100 Gram blød margarine eller smør
50 Gram hakket marcipan
3 økologiske æg
2 små økologiske citroner (eller 1 stor)
Øvrigt:
Flormelis til glasur
Muffinforme
Ingredienser:
til 22
300 g sukker
125 g makroner
125 g hvedemel
125 g smeltet afkølet smør
3 æg
Chokoladestykker
Lakrids snørebånd (farve op til en selv)
Slik som ligner øjne fx. dem fra pingvin planding
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15+ ovntid
til 12
200g fint malede mandler
4 æg
3 store spsk. kokosolie
1½ moset banan
6 blendede dadler
1 stort skrællet og revet æble
1 dl rosiner
1 spsk. kanel
1 tsk. vanilje pulver (ikke vanilje sukker)
1 tsk. bagepulver uden hvede
12 frosne hindbær til pynt.
Ingredienser:
2 æg
150 gr. sukker
75 gr. smeltet smør
180 gr. hvedemel
1 tsk. bagepulver
0.8 dl. mælk
Orange muffins forme
evt. chokolade linser/stykker
Pynt:
Flormelis
Chokolade pulver
vand
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
Pris: kr.Billig
til ca.20 stk.
125 g Blødt smør. 125 g Sukker. 1 Æg. 3 dl. Cremefraise. 250 g Mel. 2 1/2 tsk. Bagepulver. 1/2 tsk. Natron. Jordbær i skiver.Muffinsforme lidt flourmelis til drys.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min
til 30 stk.
125g smør
2 æg
2 dl sukker
1 spsk. vanillesukker
60g hakkede hasselnødder
120g hakket chokolade(mørk)
3/4 dl. mel
4 dl. kokos
Ingredienser:
til 12-20 stk
2 æg
1½dl sukker
2 tsk vanillie
125 gr smeltet magarine
3/4 dl mel
50 gr hakket hasselnødder
4 dl kokos
100 gr chokolade
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til 25
100 gram kokos
4 æggehvider
40 gram sukker
½ tsk. salt
pynt:
80 gram chokolade mørk eller hvid
40 små chokolade påskeæg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
til 10
2 bananer
1.5 dl. sukker
1 æg
5og smør
1 tsk bagepulver
1 tsk vanilie
2.5 dl mel
evt. chokolade og hakket nødder
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ½ time
til 6 store-12 små
8 dl hvedemel
1 spsk. bagepulver
2 tsk. Rørsukker
1/2 tsk. salt
100 g smør
4 dl mælk
2 dl reven, lagret ost
Fyld
3 dl fintsnittede porrer
100 g salami i strimler
eller:
1 dl hakkede, soltørrede tomater
100 g fetaost i tern
1/2 dl hakket, frisk basilikum
eller:
100 g røget skinke i tern
1/2 rød peberfrugt i tern
1 spsk. frisk oregano
Ingredienser:
til ca. 40 stk
300 g margarine
300 g sukker
4 æg
350 g mel
2 tsk. Bagepulver
Fyld med marcipan og chokolade:
100 g hakket chokolade
2 tsk. vanillesukker
50 g revet marcipan
Fyld med mocca/chokolade:
100 g hakket chokolade
saft og skal af 2 citroner
Fyld med banan/chokolade:
100 g hakket chokolade
2 tsk. Vanillesukker
2 mosede bananer
Fyld med citron/mandler
100 g hakkede mandler
2 tsk. instant kaffepulver
Ingredienser:
til 15
200g mandler
25 stk dadler
1½ dl kakao
3 øko. appelsiner
6 æg
½ tsk vaniliepulver (ikke sukke)
1 tsk. kanel
lidt salt
½ dl kokos
1 tsk bagepulver (uden hvede)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 45 min.
til 12 stk.
300 g. mel
150 g. sukker (gerne rørsukker)
1 tsk. vanille
2 tsk. bagepulver.
1 æg
2 1/4 dl. mælk
50 g. smeltet margarine
Fyld:
8-12 blommer udstenede og skåret i mindre stykker
50-100 g. marcipan skåret i små tern
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 30 min
til ca. 15 stk.
2 æg
160 g. sukker
2 tsk. vanillesukker
125 g. smeltet margarine
50 g. mel
125 g. kokosmel
100 g. mørk chokolade
50 g. hasselnødder
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
Pris: kr.Billig
2 Æg.175 g Sukker. 2 tsk.Vaniliesukker. 125 g smelted Smør. 45 g Mel. 140 g Kokos. 50 g Hakket Hasselnødder. 100 g Mørk chokolade.200 Grader i ovnen uden varmluft i ca. 15 min.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 40 min.
100 g. hvedeklid
375 ml. mælk
185 g hvedemel
2 tsk bagepulver
100 g demarara sukker
2 tsk kanel
90 g smeltet smør
1 æg
100 g hakket tørret frugt, fx dadler, abrikoser, rosiner, tranebær, blåbær etc.
50 hakkede pekannødder.
Ingredienser:
3 æg
150 gr. sukker
75 gr. smeltet smør
1 go tsk. vanillesukker
200 gr. mel
1 go tsk. bagepulver
1/2 dl. mælk
0,75 dl. appelsinsaft
1 spsk. citronsaft
100-175 gr. finthakket mørk kogechokolade, alt efter chokoladesmag:-)
Ingredienser:
Dej
75 g smør
¾ dl honning
¾ dl. sirup
1½ æg
110g mel (ca 2 dl)
2 tsk. bagepulver
50 g valnødder
2 mellemstore mosede bananer
Pynt
50 g mørk chokolade til overtræk.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 10 stk.
2 æg
150 g sukker
100 g moden banan
4 spsk. olie
1 tsk. bagepulver
100 g mel
Fedtstof til formene
3-4 dl. Kelloggs Coco Krispies eller Kelloggs Rice Krispies plus 1 tsk. kanel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 25 minuter på 200 grader varmt
til 12 muffins
250 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
75 g pecannødder el. valnødder
125 g rørsukker
1 stk. æg
½ dl sirup (lys)
½ 2 dl letmælk
½ dl flydende fedtstof
100 g mørk chokolade
1 stk. banan
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 25-30 min
til 12 stk
250 g mel
1 tsk bagepulver
75 g pecannødder el . valnødder
125 g rørsukker
1 æg
½ dl lys sirup
2½ dl letmælk
½ dl flydende fedtstof
100 g mørk chokolade
1 banan
Ingredienser:
til 12
250 g mel
1 tsk bagepulver
75 g pecannødder el. Valnødder
125 g rørsukker
1 æg
1/2 dl lys sirup
2 1/2 dl letmælk
1/2 dl flydende fedtstof
100 g mørk chokolade
1 banan
Ingredienser:
til 16
2 bananer
0,5 dl appelsinjuice
1 håndfuld mandler (ca. 50 g)
Lidt chokolade (ca. 25 g)
100 g blødt smør
150 g sukker
1 - 2 æg
1 tsk vanillesukker
175 g mel
1 tsk natron
0,5 tsk salt
0,5 dl creme fraiche (9% eller 18 %)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min.
170 g margarine
2 1/2 dl sukker
2 dl mælk
1 æg
4 1/2 dl mel
2 1/2 tsk. bagepulver
1/2 tsk. salt
2 1/2 dl blåbær
1 spsk. mel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 17 stk
175 g blødt smør (lurpak/kærgården el.l.),
200 g sukker,
2 tsk vanillesukker,
3 mellemstore æg,
350 g hvedemel,
½ tsk salt,
2 tsk bagepulver,
1½ dl mælk
100 g blåbær (frosne kan godt bruges, men skal tages op ca. 30 min før brug),
ca. 34 ekstra bær til at lægge i kagerne inden bagning!
Andet:
Bagevægt, decilitermål, skåle, håndmixer, muffinsforme ( Køb ikke de tynde med mindre du har nogle silikoneforme de kan stå i, de vælter nemli), en saks, dejskraber og en frysepose.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 10 stk
Dej:
100 g hvedemel,
25 g kakao,
150 g sukker,
1 tsk vanillesukker,
2 tsk bagepulver,
50 g blødt smør (lurpak/kærgården el.l.)
125 ml mælk,
1 æg (str. M/L),
50 g chokolade, groft hakket.
Topping:
250 g flormelis,
25 g kakao,
75 g smør,
ca. 2 spsk mælk.
Andet:
Skåle, bagevægt, decilitermål, ske, theske, håndmixer, en frysepose, en strøjtepose m/tyl, en saks og muffinsforme ( lad være med at købe de tynde med mindre du har nogle siliconeforme de kan stå i. De vælter)!
Ingredienser:
til 12-18 stk
200 gr. mørk kogechokolade
250 gr. Hvedemel
225 gr. Sukker
50 gr. Mørk kakao
1 tsk. Natron
2 tsk. Vanillesukker
1 1/4 dl. Mælk
1 dl. Flydende margarine
2.5 dl. A38
1 æg
1/2 skrabet Vanillestang
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60 min
til 12 stk.
200 g mørk chokolade
60 g smør
1 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
½ tsk salt
2 æg
135 g sukker
1 stang vanilie
1 spsk stærk kaffe
60 g mørk chokolade
60 g valdnødder
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 25
til 16
100g blødt smør (lurpak/kærgården osv),
4 dl sukker,
4 mellemstore æg,
5½ dl hvedemel,
3 tsk bagepulver,
3 tsk vanillesukker,
2 spsk kakao,
50g groft hakket chokolade,
100 g hindbær (frosne kan godt bruges, men skal tages op 30 min før brug),
ca. 20 stk hindbær ekstra.
Andet:
Muffinsforme (lad være med at købe de tynde medmindre du har nogle siliconeforme de kan stå i. De vælter)!
håndmixer, skåle, dejskraber, en saks og en frysepose!!
Ingredienser:
til 15-20 stk.
175 g. smør
150 g. sukker
100 g. hakkede valnøddekerner
85 g. mel
2 hele æg
2 tsk. vaniliesukker
50 g. hakket, mørk chokolade
½ tsk. bagepulver
Ingredienser:
250 gr. smør
250 gr. mørk kogechokolade, mindst 55 % kakao indhold
4 past.æg + 4 past. æggeblommer
100 gr. sukker
1 dl. hvedemel
1 go tsk. vanillesukker
Ingredienser:
100 gr. sukker
1 go tsk. vanillesukker
2 æg str.M
2 dl. mælk
250 gr. mel
1 go tsk. bagepulver
200 gr. grofthakket chokolade
Ingredienser:
125 g blødt smør
170 g sukker (ca. 1¾ dl)
2 æg
250 g mel (ca. 4½ dl)
1½ tsk bagepulver
2 tsk revet appelsinskal
100 g hakket, mørk chokolade
50 g hakkede nøddekerner
1½ dl piskefløde
Glasur
150 g flormelis (ca 1½dl)
2½ spsk appelsinsaft
Pynt
Små appelsintrekanter
eller lidt krymmel
Tips: Pynt kagerne med 200g smeltet overtrækschokolade i stedet for appelsinglasur
Ingredienser:
til 20 stk
75g sukker
2 æg
30g kærgården
175g mel
2 spsk havregryn
2 tsk bagepulver
50 g hakket mørk chokolade
Pynt: sigtet flormelis
20 papir forme
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
til ca. 20 stk.
4 Daim bar
75 g. valnødder
2 tsk. bagepulver
1 dl. sukker
1 æg.
50 g. margarine
3 dl. mel
2 tsk. vanillesukker
1 dl. mælk
Ingredienser:
til ca. 20 stk.
50 g smør/margarine
1 dl sukker
1 æg
75 g valnødder
4 Daimbar
2 tsk bagepulver
2 tsk vanillesukker
3 dl mel
1 dl mælk
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 minuter ved 180 grader
til 12 stk.
dej:
250 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
100 g sukker
2 æg
2 dl mælk
100 g chokolade i stykker
5 spsk flydende fedtstof
glasur:
100 g chokolade
1 spsk flydendefedtstof
pynt:
lakridsstænger
chokoladelinser
Ingredienser:
12 kager
Muffins
250 g hvedemel
2 tsk bagepulver
75 g sukker
2 æg
2 dl mælk
75 g smeltet chokolade
50 g smør
Glasur
100 g chokolade
15 g smør
Pynt
lakridsbånd
mini m&m's
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 45 min.
til ca. 24 stk.
100 g. margarine
2 dl. sirup
2 æg
½ dl. appelsinmarmelade
3 spsk. kold stærk kaffe
½ dl. hakkede mandler eller nødder
2oo g. mel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. stødt kanel
1 dl. fløde
Ingredienser:
til ca 20 stk
2 poser Dr. Oetker choco chips
2 poser Dr. Oetker valnøddekerner
4 æg
200g blød smør
250g mel
2 tsk bagepulver
1 tsk Dr. Oetker brunkagepulver
1,25 dl glögg eller tør rødvin
papirforme
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ½ time
til 12 stk
1 tsk . stødt spidskommen
175 g mellemfint revet gulerod
50 g hørfrø
150 g pizzamel
100 g mild hvedemel
2 tsk bagepulver
1 tsk salt
1 tsk natron
2½ dl kærnemælk
1 æg
4 spsk olie
smør til formen
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ½ time
2 æg
225 g sukker
200 g hvedemel
150 g revne gulerødder
saft og reven skal af 1 appelsin
1 spsk. tørrede randblomster af tagetes eller 1 spsk. hakkede blade af lakridstagetes.
2 tsk. bagepulver
2 tsk. stødt ingefær
1 tsk. salt
Ingredienser:
til ca. 20 stk
175 g havregryn
4½ dl kærnemælk
100 g margarine
85 g sukker
2 æg
200 g hvedemel
1 spsk bagepulver
½ tsk natron
1 tsk vanillesukker
½ tsk salt
Evt. pynt
cacaoglasur og mini m&m
Ingredienser:
til 20 stk
175 g smør/margarine
175 g sukker
100 g marcipan
reven skal af 1 appelsin
2 æg
225 g mel
1 tsk. bagepulver
50 g chokolade
50 g rosiner
Ingredienser:
til ca. 20 stk.
175 g blødt smør
175 g sukker
2 æg
1 tsk. bagepulver
100 g mel
100 g kokosmel
1/2 dl klementinsaft
Glasur:
Flormelis
klementinsaft
Glaserede klementin skiver:
3 dl vand
2 dl sukker
1-2 klementiner i skiver
Ingredienser:
til 20
200 g kokosmel
90 g sukker ( 1 dl )
1 groftrevet æble ( 100 g )
1 dl rosiner
90 g hvedemel ( 1½ dl )
1 spsk olie
2 tsk bagepulver
½ dl letmælk
½ dl æblejuice
2 æggehvider
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
til 24
325 gr. mel
3 tsk. bagebulver
½ tsk. natron
½ tsk. salt
150 sukker (alternativt rør sukker eller farin evt. blandet)
125 gr. smeltet smør
2 æg
2½ dl. yoghurt natural
100 gr. kokosmel
Glasur:
50 gr. mørk chokolade
25 gr. smør
½ dl fløde eller mælk
150 gr. flourmelis
kokosmel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ½ time
til 12 - 15 stk
75 g smør eller margarine
2 1/2 dl Kanelsukker
2 æg
2 dl ymer
3 dl hvedemel
1 tsk stødte kryddernelliker
1 tsk stødt ingefær
1 tsk bagepulver
125 g blåskimmelost i tern