Ingredienser:
til 1 lagkage
Kakaobunde:
100 g blød smør
250 g sukker (3 dl)
2 æg
225 g mel (3 ¾ dl)
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vanille
2 spsk. kakao
2 dl mælk
Banan-abrikos fyld:
¼ l piskefløde
2 dl abrikosmarmelade
3 bananer i skiver
Ingredienser:
Bund:
70 g magarine
100 g melis
150 g mel
2 tsk bagepulver
1 tsk vaniliesukker
4 æggeblommer
5 spsk. mælk
Marengs:
4 æggehvider
2 kopper melis
Fyld:
En halv liter fløde
1 dåse ananas
1 plade chokolade
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
125g smør
½ kop sukker (thekop)
3 æggeblommer
5 spskf. kaffefløde
1½ teskf. bagepulver
1 kop mel
3 hvider
9 spskf. sukker
Ingredienser:
til 8
3 lagkagebunde (hjemmelavet)
½ liter piskefløde
2 past. æggebommer
1 past. æggehvide
3 spsk. sukker
250 gr. friske jordbær
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10
Bund:
1 pakke TUC
100g hasselnødder
2 dl sukker
3 piskede æggehvider
1 teskef. bagepulver
Fyld:
2 æggeblommer
3 teskef. vanilje
1/4 l piskefløde
3 skefulde flourmelis
Ingredienser:
til 1 lagkage
Fyld:
½ liter piske fløde
500 g. friske jordbær
250 g. marcipan
Evt. Knuste Makroner
Lagkage creme:
2 æg
2 spsk sukker
1 spsk maizena
2½ dl mælk
½ tsk vanillesukker
Lagkagebunde:
100 g blød smør
100 g. mørkchokolade (20g. Til pynt)
250 g sukker
2 æg
2 dl mælk
225 g mel
1 tsk. bagepulver
2 spsk. kakao
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
Pris: kr.Billig
til 1 stor
1 pk. lagkage bunde
bananer
ananas
kagecreme:
Sødmælk
Piskefløde
Pålægschokolade
Chokoladespåner eller andet pynt
lys & flag
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 dag+½ time
Marengsbunde:
4 æggehvider
180 g sukker
125 g mandler
Mousse til fyld
200 g mørk chokolade(toms guldbarre er en o.k. kvalitet uden kunstige smagsstoffer og en rimelig kakaoprocent)
4 pasteuriserede æggeblommer
3 spsk sukker
reven skal og saft af 1 usprøjtet appelsin
2 pasteuriserede æggehvider
2½ dl flødeskum
frugt til pynt:
250 g jordbær
2 appelsiner i fileter
Ingredienser:
Hvid brownie:
250 g smør
400 g Hvid Chokolade
6 æg
600 g sukker
kornene af en vaniljestang
300 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
150 g valnødder groft hakkede
evt. 50 g friske hindbær (blandes i sammen med valnødderne)
KARAMELMOUSSE
5 blade husblas
5 dl piskefløde
110 g sukker
60 g vand
4 stk. pasteuriserede æggeblommer
Lakridslag
1 blad husblas
1 dl fløde
4 tsk. lakridspulver
Pynt:
Glaceret valnødder
Små Hvid chokolade stykker
Karamelpynt (sukker varmes op i en tykbundet gryde og når det er karamel farve laves pynt med en ske på bagsiden af bagepapir)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ?
til 6-8
3 Lagkagebunde(kan evt laves selv)
Fyld:
300-350g friske Jordbær
3 bananer
100g chokolade
Råcreme:
3 dl Fløde
3 æggeblommer
1 1/2 dl sukker
1/2 tsk vanilie sukker
Pynt:
et par store flotte jordbær
ca.3 dl pisket fløde
Lidt råcreme
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 25 min.
Pris: Billigt
til 4 bunde
4 æg
3 dl sukker
1,5 dl mel
1,5 dl kartoffelmel
1 dl vand
2 tsk. vanillie
2 tsk bagepulver
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 5-6 pers/ 12 pers
5-6 pers:
150g mel
150g smør
150g sukker
3 æg
½ tsk bagepulver
½ tsk vanillesukker
12 pers.
350g mel
350g smør
350g sukker
7 æg
1 stor tsk bagepulver
1 stor tsk. vanilie
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
Lagkagebund:
2 æg
100g sukker
75g nøddekerner
1 spskf. kartoffelmel
1 spskf. mel
1 teskf. bagepulver
Fyld:
4 dl piskefløde
1 dåse mandariner
50-75g mørk chokolade
Pynt:
ca. 200g marcipan
kakao
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 2 timer
til 10
BUNDE
100 g pasteuriserede æggeblommer
70 g sukker
1 tsk. bagepulver
100 g mel
200 pasteuriserede æggehvider
50 g mandler
HINDBÆRFROMAGE
200 g hindbær vælg mellem friske bær eller optøede
50 g flormelis
5 dl piskefløde
1/2 stk. vaniljestang
5 blade husblas
Chokolademousse:
2 blade husblas
200 g mælkechokolade
2 pasteuriserede æggeblommer
3 dl piskefløde
¼ tsk. salt
Pynt:
50 stk mini Kitkat (2 ps med 18 stk dobbeltkitkat i hver, fås i Lidl og måske Føtex og Kvickly)
5 poser M&Ms chokolade pastiller eller kopi M&Ms pastiller lagt farvesorteret som en målskive i farverve: Brun, rød,gul, blå og grøn.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min
til 1 kage
6 æg, delte
250 g sukker
180 g mel, sigtet
1½ tsk. Bagepulver
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15min
til 1
3 lagkage bunde
FYLD:
2,5dl piskeflæde
4 ananas ringe
Pynt:
flødeskum
ananas
Ingredienser:
til 8-10 personer
Kakaobunde:
100 g blødt smør
250 g sukker (ca. 3 dl)
2 æg
225 g hvedemel (ca. 3¾ dl)
1 tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker
2 spsk kakao
2 dl mælk
Bananfyld:
¼ liter piskefløde
2 dl abrikosmarmelade
3 bananer i skiver
Pynt: Revet chokolade.
Bagetid: ca. 50 min. ved 175°.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
Pris: ca 50 kr.
3 stk lyse lagkage bunde
1/2 l Piskefløde
1/2 bøtte Nutella (eller bare smørrechokolade)
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
Pris: 60 kr.
til 8-10
1 pk chokolade lagkagebunde
120 gr brun farin
½ l piskefløde
3 spsk kakao
Nødder (hassel- Valnød efter ønske)
100 gr mørk Chokolade
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
Pris: kr.Billig
! pk. Chokolade bunde. 1/2 L piskefløde. Flourmelis. bage Kakao.Kokos
Ingredienser:
Dej:
100g hvedemel
2 spsk kakao
4 æg
150g sukker
fyld:
1/4 L piskefløde
100g god chokolade
Ingredienser:
til 8-12
125 g. blødt smør
125 g. sukker
2 æg
125 g. mel
2 spsk. cacao
50 g. hakket chokolade
1 tsk. bagepulver
2 spsk. mælk
1/2 l. fløde
4 stk. Toms cremeskildpadder
Ingredienser:
til 8
Bunde:
4 æg
100 g sukker
50 g malede mandler
50 g malede hasselnødder
5½ spsk mel
Fyld:
100 g chokolade
3 dl piskefløde
Låg:
500 g marcipan
Rød frugtfarve
Flormelis
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 1 time
Bunde:
200 g nøddekerner
½ tsk bagepulver
4 æggehvider
2½ dl sukker
Fyld og pynt:
3 dl piskefløde
1 glas kirsebær i sukkerlage eller frosne, sukrede brombær
Ingredienser:
Bunden:4 æggehvider
140 g florsukker
140 g kokosmel
Cremen:4 æggeblommer
60 g florsukker
100 g blødt smør
100 g smeltet chokolade
Ingredienser:
til 6
3 hvide lagkagebunde
Fyld:
250 g frosne jordbær
2,50 dl piskefløde
2 spsk flormelis
lidt vaniljesukker
evt. knuste makroner
evt. friske bær
Glasur:
ca 250 g flormelis evt. med jordbærsmag
saft fra bærrene og evt. lidt vand
Pynt:
Lidt af fyldet, evt. friske bær
Ingredienser:
1 æg
2 spsk. sukker
2 spsk. mel
2 dl. mælk
1 go tsk. vanillesukker
Ingredienser:
1pk brune lagkagebunde
1pk "rutebiler" brune aflange marenges - fås i de fleste supermarkeder
½ l piskefløde
evt. lidt whisky
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
1 liter hvedemel
4 spsk bagepulver
2 spsk natron
1/3 pakke smør
3 dl sukker
6 dl kærnemælk
Ingredienser:
150 gr. sukker
150 gr. blød smør
3 æg
150 gr. hvedemel
1 go tsk. bagepulver
revet skal af 1/2 citron, økologisk
3 spsk. citronsaft
Ingredienser:
til 8
275 g sukker
6 stk æg
150 g kartoffelmel
50 g maizenamel
3 tsk mel
3/4 tsk bagepulver
Ingredienser:
til 10-12 stykker
Bunde:
5 æg
175g sukker
100g nøddekerner eller mandler
75g kartoffelmel
½ tsk bagepulver
Creme:
200g smør
50g flormelis
1 æggeblomme
100g chokolade
1 spsk pulverkaffe
2 spsk rom
Desuden:
saft af 1 appelsin
3/4 dl rom
3 dåser mandariner á 300g
1 lille klase blå druer
100g ribsgele
1½ dl mandarinlage
2 spsk rom
3 ´blade husblas
50g chokoladespåner og citronmelisse til pynt.
Ingredienser:
til 10-12 stykker
Bunde:
5 æg
175g sukker
100g nøddekerner eller mandler
75g kartoffelmel
½ tsk bagepulver
Creme:
200g smør
50g flormelis
1 æggeblomme
100g chokolade
1 spsk pulverkaffe
2 spsk rom
Desuden:
saft af 1 appelsin
3/4 dl rom
3 dåser mandariner á 300g
1 lille klase blå druer
100g ribsgele
1½ dl mandarinlage
2 spsk rom
3 ´blade husblas
50g chokoladespåner og citronmelisse til pynt.
Ingredienser:
4 æggehvider
250 g sukker
1 tsk st. kanel
125 g hakket hasselnødder
CREME
100 g blødt smør
1 spsk flormelis
1 pasteuriseret æg
25 g blød nougat
25 g smeltet mørk chokolade
OVERTRÆK
50 g mørk chokolade
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 1 ½ time
til 6-8 prs.
6 æggeblommer
200 g. sukker
1 spsk. kartoffelmel
1 spsk. kakao
1½ tsk. bagepulver
250 g. revet rugbrød (uden kerner)
6 æggehvider
Til fyld:
½ l. piskefløde pisket til skum
ca. 100 g. grovhakkede nødder
ca. 100 g. grovhakket chokolade
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 8 minuter på 200 grader
til 12-16 stk.
3 æg
125 g sukker
125 g hvedemel
½ tsk. bagepulver
½ dl flydende fedtstof
pynt:
50 g mandelflager
fyld:
500 g frugtgrød
2 ½ dl piskefløde
Ingredienser:
til 12 - 16 kager
3 æg
125 g sukker
125 g hvedemel
1/2 tsk bagepulver
1/2 dl flydende fedtstof
Pynt:
50 g mandelflager
Fyld:
500 g frugtgrød
2 1/2 dl piskefløde
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 1 time
til ca. 6 prs.
4 æg
160 g. sukker
100 g. mel
1 tsk. bagepulver
Mokkacreme:
Røres sammen af:
75 g. margarine
75 g. flormelis
1 spsk. kakao
2 tsk. pulverkaffe
Glasur:
150 g. flormelis
ca. 2 spsk. stærk kaffe
2 tsk. blødt smør
Ingredienser:
3 bunde:
175,00 g margarine
4,00 æg
3,75 dl sukker
6,75 dl mel
2,50 spsk siet kakao
1,50 tsk natron
0,50 tsk hjortetaksalt
3,00 dl kærnemælk
Remonce
125,00 g margarine
125,00 g flormelis
1,00 æg str. M
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca.10 min samt 30 min bag
3 æg
125 g sukker
75 g mel
1 tsk.bagepulver
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: højst 30
Pris: kr.?
til 1 stk lagkage
1 pk gode lgkage bunde
1/2 l. piskefløde
1/2-3/4 glas nutella
Ingredienser:
Bund:
4 æg
190 g sukker
kornene af 1/2 vaniliestang
130 g mel
35 g katoffelmel
3/4 tsk. bagepulver
Fyld:
250 g mosede jordbær
80 g sukker
10 letknuste makroner
Creme:
2 æg
2 spsk. sukker
kornene af 1/2 vaniliestang
1 spsk majsstivelse
2 dl sødmælk
Pynt:
200 g florsukker
1 spsk. kogende vand
12 jordbær i skiver
1 1/2 dl fløde pisket til skum
35 g hasselnøddeflager
Ingredienser:
3 æg
175 g sukker
125 g revet rugbrød
1 spsk hvedemel
1 spsk kartoffelmel
1 spsk mørk kakao
1 tsk bagepulver
75-100 g hakkede nødder
Fyld:
175 g dybfrosne bær, fx hindbær
eller 1 ds ananas i stykker
½ liter piskefløde
100 g reven mørk chokolade eller chokoladeknapper i forskellige farver
Ingredienser:
til 8 - 10
3 lagkagebunde
1 pakke rutebiler
1 - 2 bananer
3/4 l. piskefløde
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: Ca1½time
til 8-10 pers
Bunde: 125 g sukker,(2½ dl) 3 æg, 50 g hvedemel, 1 tsk bagepulver, 50 g kartoffelmel.
Marengs : 3 æggehvider, 120 g sukker.
Creme : 3 dl mælk, 3 æggeblommer, 5 spsk sukker, 1 spsk maizenamel, 2 tsk vanillesukker.
Abrikosmasse : 200 g tørrede abrikoser sukker og vand 3 dl fløde.
Pynt : brun glasur eller smeltet chokolade flødeskum banan, kiwifrugter , hindbær, chokoladepinde.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ½ time
Bunde:
150 g valnøddekerner
4 æg
200 g sukker (ca. 2 1/2 dl)
2 spsk kartoffelmel
2 tsk bagepulver
Mokkacreme:
4 blade husblas
4 dl fløde 13%
3 æggeblommer
3 spsk sukker
1 spsk kaffepulver
1 spsk kakao
2 dl piskefløde
Pynt:
125-150 g flormelis (2 1/2 -3 dl)
stærk kaffe
flødeskum
valnødder
Ingredienser:
til 6-8 personer
50 g smør
50 g sukker
3 æggeblommer
1 spsk mælk
75 g mel
1 tsk bagepulver
Marengs:
3 æggehvider
200 g sukker
Pynt:
2½ dl fløde
friske bær, grød eller marmelade
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ?
til 1 Lagkage
1 pk. Karen Volf Nøddelagkagebunde
4 stk. Æbler
Creme:
2 stk. Æggeblommer
2 spsk. Sukker
2 dl. Mælk
2 tsk. Maizena
½ st. Vanille
Pynt:
200 gr. Ribsgelé
2½ dl. Piskefløde
Top 10 liste over udprintede opskrifter, i Lagkage opskrifter
Ingredienser:
til 1 lagkage
til 1 lagkage
Bagværk
Fyld:
½ liter piske fløde
500 g. friske jordbær
250 g. marcipan
Evt. Knuste Makroner
Lagkage creme:
2 æg
2 spsk sukker
1 spsk maizena
2½ dl mælk
½ tsk vanillesukker
Lagkagebunde:
100 g blød smør
100 g. mørkchokolade (20g. Til pynt)
250 g sukker
2 æg
2 dl mælk
225 g mel
1 tsk. bagepulver
2 spsk. kakao
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min
til 1 kage
6 æg, delte
250 g sukker
180 g mel, sigtet
1½ tsk. Bagepulver
Ingredienser:
til 1 lagkage
Kakaobunde:
100 g blød smør
250 g sukker (3 dl)
2 æg
225 g mel (3 ¾ dl)
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vanille
2 spsk. kakao
2 dl mælk
Banan-abrikos fyld:
¼ l piskefløde
2 dl abrikosmarmelade
3 bananer i skiver
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 25 min.
Pris: Billigt
til 4 bunde
4 æg
3 dl sukker
1,5 dl mel
1,5 dl kartoffelmel
1 dl vand
2 tsk. vanillie
2 tsk bagepulver
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ?
til 6-8
3 Lagkagebunde(kan evt laves selv)
Fyld:
300-350g friske Jordbær
3 bananer
100g chokolade
Råcreme:
3 dl Fløde
3 æggeblommer
1 1/2 dl sukker
1/2 tsk vanilie sukker
Pynt:
et par store flotte jordbær
ca.3 dl pisket fløde
Lidt råcreme
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 1 ½ time
til 6-8 prs.
6 æggeblommer
200 g. sukker
1 spsk. kartoffelmel
1 spsk. kakao
1½ tsk. bagepulver
250 g. revet rugbrød (uden kerner)
6 æggehvider
Til fyld:
½ l. piskefløde pisket til skum
ca. 100 g. grovhakkede nødder
ca. 100 g. grovhakket chokolade
Ingredienser:
3 æg
175 g sukker
125 g revet rugbrød
1 spsk hvedemel
1 spsk kartoffelmel
1 spsk mørk kakao
1 tsk bagepulver
75-100 g hakkede nødder
Fyld:
175 g dybfrosne bær, fx hindbær
eller 1 ds ananas i stykker
½ liter piskefløde
100 g reven mørk chokolade eller chokoladeknapper i forskellige farver
Ingredienser:
til 8 - 10
3 lagkagebunde
1 pakke rutebiler
1 - 2 bananer
3/4 l. piskefløde
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca.10 min samt 30 min bag
3 æg
125 g sukker
75 g mel
1 tsk.bagepulver
Ingredienser:
til 6
3 hvide lagkagebunde
Fyld:
250 g frosne jordbær
2,50 dl piskefløde
2 spsk flormelis
lidt vaniljesukker
evt. knuste makroner
evt. friske bær
Glasur:
ca 250 g flormelis evt. med jordbærsmag
saft fra bærrene og evt. lidt vand
Pynt:
Lidt af fyldet, evt. friske bær
Alle madopskrifter i kategorien Lagkage opskrifter er tilføjet af brugere, hvis du syntes der mangler en opskrift på Lagkage i kategorien Lagkage opskrifter, så kan du oprette en bruger og tilføje en eller flere opskrifter med Lagkage.