Annonce
Skønne retter med hvid fisk

Skønne retter med hvid fisk

avatar
maduniverset.dk


Sponsoreret artikel

Man kan lave et væld af fiskeretter, der indholder både den ene og den anden type fisk. Især er laks et populært valg i de danske hjem og køkkener, og det er da også en suveræn spisefisk. Dog bliver den hurtigt overfisket og priserne bliver sat op til en vanvidspris, som ingen har lyst til at betale for et stykke fisk. Derfor kan du med fordel lede efter andre typer. Hvid fisk er en fælles betegnelse for flere forskellige fisk, som har et flot, hvidt kød. Her taler vi især om atlantisk torsk, kuller, hvilling, kulmule og andre lignende fisk. Fisk er også en populær fisk blandt danskerne, som ofte laver den til nytår, da dette har været en tradition i mange, mange år, og fordi den netop er i sæson i vintermånederne. Hvorfor ikke give sig i kast med og prøve nogle af de andre gode fiskearter, der findes ud i vores egne farvande, når nu de kan give samme gode smag og oplevelse, som nogle af de mest overfiskede og dyre fisk kan. Du kan med fordel skifte din torsk ud med både kuller, kulmule og hvilling, der alle er en hvid fisk, som minder meget om torsken. Du kan med hvid fisk lave alverdens retter, der både er velsmagende og nemme at lave. Ofte bliver folk afskrækket af, at fisk er en skrøbelig type protein, der kan gå i stykker, hvis man rør for meget ved den under tilberedning. Men vælger man at panere fiske eller dyppe den i dej, kan du indkapsle fisken, dens safter og gode smag, så fisken ikke lige så nemt går i stykker. Et godt eksempel på dette er fish and chips, der også er lavet på hvid fisk, ofte torsk. Her kan du med fordel skifte torsken ud med en anden fisk, der minder om den - eksempelvis kuller. Ofte bruger man også torsk i den sydamerikanske ret ceviche. Her kan du også med fordel vælge en anden fisk i samme kategori, eksempelvis en hvilling, som vil smage lige så godt. Har du ikke mod på selv at hoppe i køkkenet, kan du jo med fordel se, om du kan finde en god deal på en lækker fiskerestaurant hos mooly.
Kommentarer


Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt