Annonce
Chilifan chilifestival 2011.

Chilifan chilifestival 2011.

avatar
Henrik Olsen


Lørdag den 10. september 2011 fra kl 10.00 - 16.00 Adresse: Bjarne's frø og planter Frifeltvej 1, Rimmerhus 6920 Videbæk [email protected] Tlf: 2149 9913 (Ligger mellem Videbæk og Herning i Vestjylland) Udstillere/Demo: Gartneri Toftegaard Chilihouse Bjarne's frø og planter Zinkbakken.dk Stærke Bolsjer - Tom har lovet at de er stærke i år TM Hydroponics supply Anja Egeriis Fjelstervang Havekreds sørger for kaffe og kage, og nogen af landets bedste BBQ folk sørger for frokosten. Det er gratis at deltage og alle er velkomne!
Kommentarer


Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt