Annonce
FIJI WATER - THE TASTE OF FIJI WATER IS AS UNIQUE AS ITS CREATION

FIJI WATER - THE TASTE OF FIJI WATER IS AS UNIQUE AS ITS CREATION

avatar
maduniverset.dk


FIJI Water er artesisk vand fra de fjerntliggende Fiji-øer. Begyndende som nedbør filtreres FIJI Water gennem lag af vulkanske sten igennem hundredvis af år, og endelig akkumuleres vandet i et underjordisk grundvandsmagasin isoleret fra eksterne urenheder. Herefter puttes vandet på flaske ved selve kilden i et forseglet fyldningssystem. FIJI Water er således helt uberørt af mennesker – indtil du skruer hætten af. På sin vej til grundvandsmagasinet opsamler FIJI Water nærende mineraler som silica, fluorid og elektrolytter. Denne unikke mineralsammensætning giver vandet dets karakteristiske smag og blødhed. • FIJI Water er den mest sælgende premium flaske vand i USA. • FIJI Water bliver solgt i mere end 40 lande verden over. • FIJI Water er en af de 5 største virksomheder i organisationen ”1 % for the planet”, som støtter globale miljøprojekter til bevarelse af vores planet.
Kommentarer


Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt