opskrifter
Søg i 12.595 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Forum   > drinks Forum   > Blandeforhold

Blandeforhold

Jeg står og skal bruge blandeforholdet til en sommerbowle/velkomstdrink.

Den er med hvidvin, hyldeblomstsagt og danskvand?? Nogen forslag??

Jeg har søgt nettet tyndt, men det nærmeste jeg kommer et blandingsforhold er i henhold til smag.
16.06.2005, 21:55 Visninger : 5333 Points : 0 RJensen
jeg vil sige 1/3 af hvert. måske lidt mere hvidvin
Dato : 18.06.2005, 01:43 Kommentar af : joan
Hejsa

Jeg lavede netop den blanding sidste sommer, med stor succes. Jeg måtte lave den om efter at have heldt for meget hvidvin i, da det fik det til at smage lidt for underligt!

Det perfekte blandingsforhold var:
1/5 hvidvin (gerne en sød en)
2/5 hyldeblomst, ikke koncentreret
2/5 vand

Den er dejlig frisk :)

http://www.dadle.dk/
Dato : 02.04.2008, 08:49 Kommentar af : Styxx


Opret nyt forum Spørgsmål eller besvar spørgsmål, login kræves.
  Tilbage til oversigt

 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Julekonfekt prøv fx. Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækre opskrifter på Lucia brød til den 13 december
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Oldes Kokoskranse     Børnenes kokoskugler     Andebryst i ovn til mange     Svampet kanelkage     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Mormors Stegte sild i eddike     Røræg i ovn     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Knasende chokolade cornflakes     Indbagte rejer     Fars i fad med hvidkål     Frisk pasta med laks og flødesovs     Rutebiler     Marcipan kokoskugler med rom - julekonfekt     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Ris a' la mande - den bedste!     Trylledej (ikke spiseligt)     Stegt flæsk m. persillesovs     Hjemmelavet nutella      


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]