opskrifter
Søg i 12.556 opskrifter
i
Forum   > diabetiker   > Flormelis erstatning?

Flormelis erstatning?

Hej

Findes der noget produkt som er ligesom flormelis bare uden sukker?
20.06.2002, 00:48 Visninger : 22355 Points : 0 Tanja Stryhn
Hej Tanja
Har spurgt min diætist ang flormelis; svaret var et nej det gør der ikke.Men at jeg der har diabetes ll godt må bruge en lille smule en gang i mellem

julehilsen Annalise
Dato : 26.12.2002, 09:37 skrevet af : Annalise Cassell
Hejsa. Hvis man f.eks. gerne vil have strø sukker på sine jordbær kan jeg anbefale Atwel som er et sukker ligende pulver som ikke får dit blodsukket til at stige. Men om man kan lave glasur eller ligende med det ved jeg ikke.
Hvad er det lige du gerne vil lave, hvor man normalt bruger flormelis ?
Eller prøv at gå ind på www.diabetes.dk de har en masse om kunstige sødestoffer og de ved hvad de snakker om..

Knus Mette
Dato : 26.07.2003, 12:47 Kommentar af :
Hej Tanja

Har du prøve bager Kims hjemmeside. Evt. kan du spørge der. Der er bla. bagværk til diabetikkere.

Adressen er: www.bagerkim.dk

mvh.
Erik
Dato : 04.08.2003, 20:28 Kommentar af : Hansens Opskriftservice
jeg tror ikke der er noget lignende flormelis. men der er da altid sødemiddel som du kan bruge istedet for sukker.
Dato : 26.03.2005, 13:58 Kommentar af : Sofie
Jeg har på apoteket set at de har flourmelis til diabetikere, men om det kan bruges til glasur ved jeg ikke, men det kan da bruges til at sigte på om ikke andet:-)

Susana
Dato : 27.09.2005, 16:50 Kommentar af : Susana Wojtczak
Jeg har på apoteket set at de har flourmelis til diabetikere, men om det kan bruges til glasur ved jeg ikke, men det kan da bruges til at sigte på om ikke andet:-)

Susana
Dato : 27.09.2005, 16:53 Kommentar af : Susana Wojtczak
Hej Tanja. Rigtigt godt indlæg. Jeg har selv en datter med sukkersyge, og vi prøvede sæd en aften til en børnefødselsdag - det tog kegler, også hos de små!

Håber det kan bruges.

Med venlig hilsen

Morten
Dato : 20.10.2011, 00:19 Kommentar af : Morten Larsen
Det var da et sødemiddel vi bør prøve - sukker bør vi jo ikke have så meget af :-)
Dato : 11.02.2012, 17:42 Kommentar af : Hanne
Hej!
Jeg er ernæringskonsulent og har samtidig en søster med diabetes.
Når jeg laver mad til min blog eller andet, hvor flormelos indgår, bruger jeg Sukrin Melis. Det er 100% naturligt og ingen tilsætningsstoffer. Jeg køber det i Matas :)
Dato : 21.11.2014, 11:53 Kommentar af : Therese Louigia
;.)
Dato : 13.12.2017, 08:51 Kommentar af : Sanne1978



Opret nyt forum Spørgsmål eller besvar spørgsmål, login kræves.
  Tilbage til oversigt

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Ribssaft     Hamburgerryg m. grønlangkål, hvide og brunede kartofler     Brunkål med røget flæsk, rugbrød med smør & sennep     Omelet m. skinke og ost     Svampet kanelkage     Marinade til kyllingfilet     Grillspyd     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Solbærlikør     Tunmousse      Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Marinerede flanksteak     Fiskeruller med peberfrugtcreme og sauterede grønsager     Mælkesnitter     Gulerodskage (Rå)     Helstegt Oksestriploin     Frisk myntete     Frikadeller med havregryn     Den bedste Kylling i Karry!     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]