opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.

JesperAgermose

Send besked[log ind] Følg [log ind]
 
Favoritret:
Favoritdrink: Brazilian Sunset
Tilføjet madopskrifter: Se opskrifter (38)
Tilføjet drinks: Se drinks (1)
Favorit madopskrifter: Se opskrifter (1)
brugere vist: 31526 gang(e)
Følgere: 0
Bruger sidst online: 05.04.2013, 19:48
brugere oprettet: 05.03.2013, 14:20
Køn: mand
Født: 1986
brugere Point: 800

Diverse:
www.jesperagermose.dk

Favorit køkkenprodukter:

Madvenner
Ansøg
Ingen på listen endnu!
     

JesperAgermose's nyeste opskrifter

Granatæblelikør

Med sin specielle smag er granatæble et glimrende valg til likør. Granatæblekerner giver en frisk, sød og lettere syrlig smag som er fantastisk som velkomstdrink, hvis den blandes med champagne/crémant. Eller bland den med appelsinjuice og få en tropisk cocktail.


Grøn basilikumlikør

En lækker og mild salvielikør med et strejf af basilikum. Denne basilikumlikør er velegnet i danskvand, tonic eller champagne.


Æblelikør

Æblelikør afhænger meget af æblernes kvalitet. Æblelikør kan laves helt uden sukker, hvis sorten er sød. Nogle kan dog godt lide en mere syrlig æblelikør, og det handler derfor om hvilken sort man vælger at bruge. Denne æblelikør kan laves med et strejf af enten vanille eller kanel. Der kan også tilsættes nelliker efter temperament.


Verbenalikør

Verbena, også kaldet Kæmpe-Jernurt, findes oftest i danske haver, altankasser m.v. om sommeren. Verbena blade har en syrlig og ofte varieret smag. Verbenalikør er glimrende til kaffen eller til desserten.


Vanillelikør

Vanillelikør er en klassisker. Den kun bruges i et utal af cocktails, og er en sikker vinder til f.eks. isdessert. Den mest kendte vanillelikør, Galliano, kommer fra Italien og bruges bla. i drinks som Harvey Wallbanger og Screaming Orgasm.


Blog

Indlæg som er skrevet af JesperAgermose

Spisesteder som JesperAgermose har tilføjet til Spishos.dk

En del af Maduniverset.dk


 
 

Fastelavnboller
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Fersken suppe (den er genial)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Gulerodskage (Rå)     Omelet m. skinke og ost     Raclette med det hele     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Trylledej (ikke spiseligt)     Tartelet med høns i noget helt tredje     Røræg i ovn     Morgenbirkes - fryseegnede     Indbagte rejer     Pirogger med oksekød     Hurtig boller (skal ikke hæve)     irsk stuvning med svinekød     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]