opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)

Charles Dickens' punch

 
Forside Drinksopskrifter varme drikke
 
  Print opskrift Tip en ven Log ind for at gemme opskrift

Opskriftgiver:
Copyright:
Portioner/stk:
Kategori:
Hits:
Hits print:
Tilføjet:
Gudrun Sørensen
Viggo Christensens Drinks
ca 1½ lite
varme drikke
21658
82 gang(e)
16.05.2006, 00:41


Min. 5 stemmer før karakter udregning.
Ingredienser:
3 citroner
2 håndfulde hugget sukker
½ liter rom
1 rødvinsglas cognac
1 liter kogende vand

Fremgangsmåde:
Skallen af 3 citroner, med det hvide skåret fra, lægges i en ildfast skål. 2 håndfulde hugget sukker tilsættes sammen med ½ liter rom og et rødvinsglas cognac. Sæt ild til en opvarmet sølvske, fyldt med spiritus'en og antænd skålens indhold med den brændende væske.
Lad det flamme i 3-4 minutter mens der nu og da røres let. Ilden slukkes, ved at der lægges låg over skålen. Tilsæt så saften af de tre citroner og 1 liter kogende vand. Rør det hele godt sammen. Lad det så stå under låg i 5 minutter. Nu fjernes citronkernerne med en ske,og der smages til. Hvis punchen ikke er sød nok, så tilsæt mere sukker efter smag, men bemærk, at den senere vil blive sødere.
Hæld det hele i en stor kande, bind et stykke klæde godt om, så der ikke kan komme luft til, og lad den stå 10 minutter i en varm ovn.

Servering:
Opbevar punchen på et varmt sted nær ilden, inden den sættes på bordet og serveres i krus.
Den samme punch, afkølet gradvist og tilsat is, er delikat med mindre sukker.
Altså en drik både vinter og sommer - og så er den, som Dickens selv kunne lide den.(citat)




Giv opskriften din karakter
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Kommentar

 

Skriv en Kommentar

Navn:

Kritik:
Skriv ovenstående kode (Anti spam kode):
Skriv din Kommentar:
Charles Dickens' punch drink opskrift er tilføjet af brugere og bliver derfor ikke rettet for stavefejl, skriv gerne til brugeren hvis du har forslag til forbedringer.



Tilbage

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Lækre varme supper
Se opskrifter her
hvid streg 2
P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
Næste
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Raclette med det hele     Svampet kanelkage     Mormors citronfromage     Røræg i ovn     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Fersken suppe (den er genial)     Sprækkringler (Rugkringler)     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Helstegt Oksestriploin     Frisk pasta med laks og flødesovs     Hannes vafler.     Helstegt grillet oksefilet     Tunmousse      Nemme pølsehorn     Fondue     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Kanelsnegle kagemand     Trylledej (ikke spiseligt)     Gulerodskage (Rå)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]