opskrifter
Søg i 12.556 opskrifter
i

Kir Royal

 
Forside Drinksopskrifter drinks
 
  Print opskrift Tip en ven Log ind for at gemme opskrift

Opskriftgiver:
Copyright:
Portioner/stk:
Kategori:
Hits:
Hits print:
Tilføjet:
Ida
Velkomst drinks
1
drinks
21618
296 gang(e)
22.03.2007, 12:14


Min. 5 stemmer før karakter udregning.
Ingredienser:
3 cl Laurent - perrier Champagne
1 cl Rose`s Black Currant

Fremgangsmåde:
Hæld Rose´s Black Currant op i et champagneglas og hæld derefter champange i glasset.

Servering:




Giv opskriften din karakter
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Kommentar

 

Skrevet af : Lone E.
Dato : 13.09.2012, 19:33
mûre = morbær, mûre sauvage = brombær

Skrevet af : Martin
Dato : 25.05.2009, 22:21
Den er helt gal!!! Her opskriften på en ægte kir royal:

Kir royal er envariant af Bourgogne's kendte cocktail med crème de cassis og tør hvidvin (kir). Til den "royale" indgår mousserende hvidvin, i reglen Crémant (fra Bourgogne, ´naturligvis) eller Champagne og crème de Framboise, hindbærlikør.

Man ser dog også varianter med andre frugtlikører, mest Mûre (brombær) og Cassis (solbær).



Skriv en Kommentar

Navn:

Kritik:
Skriv ovenstående kode (Anti spam kode):
Skriv din Kommentar:
Kir Royal drink opskrift er tilføjet af brugere og bliver derfor ikke rettet for stavefejl, skriv gerne til brugeren hvis du har forslag til forbedringer.



Tilbage

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Gammeldaws æbleflæsk.     Grov go'e boller     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Blommetrifli     Kyllingesticks med Teriyakisauce a la Sticks n Sushi     Tunmousse      Svampet kanelkage     Gulerodskage (Rå)     Nemme pølsehorn     Den bedste Kylling i Karry!     Frisk pasta med laks og flødesovs     Abrikos-Chokolade lagkage.     Tunmousse med rød kaviar.     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Pirogger med oksekød     Kanelsnegle kagemand     Blommelikør     Havkat i fad med grønsager og bacon     Forloren hare m ribs-flødesovs     Koteletter i Fad med paprika     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]