opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej

Jespers Julepunch

 
Forside Drinksopskrifter Højtider
 
  Print opskrift Tip en ven Log ind for at gemme opskrift

Opskriftgiver:
Copyright:
Portioner/stk:
Kategori:
Hits:
Hits print:
Tilføjet:
Hansens Opskriftservice
Hansens Opskirftservice
10 - 12 pe
Højtider
21523
122 gang(e)
17.10.2002, 13:39


Min. 5 stemmer før karakter udregning.
Ingredienser:
½ liter vand.
½ kg. sukker.
1 lille stk. kanel.
5 hel nelliker.
Skallen af 1 appelsin.
Skallen af 1 citron.
3 lasker rødvin.
saften af 2 appelsinger.
Saften af 2 citroner.
Cognac eller rom.

Fremgangsmåde:
Vand koges med sukker, kanel, nelliker, skal af appelsin og citron.
Lad det stå og blive koldt. Sies og kommes tilbage i gryden. Varmes med 3 flasker rødvin. Må ikke koge.
Herefter kommes appelsin- og citronsaft i og smages til med cognac eller rom.

Servering:




Giv opskriften din karakter
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Kommentar

 

Skriv en Kommentar

Navn:

Kritik:
Skriv ovenstående kode (Anti spam kode):
Skriv din Kommentar:
Jespers Julepunch drink opskrift er tilføjet af brugere og bliver derfor ikke rettet for stavefejl, skriv gerne til brugeren hvis du har forslag til forbedringer.



Tilbage

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: pommes anna     Svampet kanelkage     Mexicansk kyllingelasagne     Tunmousse      Kanelsnegle kagemand     Nemme pølsehorn     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Varm kartoffelsalat.     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Den bedste Kylling i Karry!     Grov go'e boller     Porrer i fad med oksekød     Hakket Oksekød med Hvidkål     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Frisk pasta med laks og flødesovs     Omelet m. skinke og ost     Fersken suppe (den er genial)     Karbonader i fløde/porre sauce     Gulerodskage (Rå)     irsk stuvning med svinekød     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]