opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.

Anderledes gløgg

 
Forside Drinksopskrifter Højtider
 
  Print opskrift Tip en ven Log ind for at gemme opskrift

Opskriftgiver:
Copyright:
Portioner/stk:
Kategori:
Hits:
Hits print:
Tilføjet:
susanne

6
Højtider
21761
164 gang(e)
25.08.2003, 23:18


Min. 5 stemmer før karakter udregning.
Ingredienser:
1 flaske medium hvidvin
1 dl. lys portvin
1 dl. vand
2 cm frisk ingefær
2 stænger kanel
6 hele kardemommer
2 - 3 spsk akaciehonning
150 g valnødder
100 g lyse rosiner

Fremgangsmåde:
Kom vand, hakket ingefær, kanel og kardemommer i en gryde, lad det koge i ca. 15 min.
Lad det trække natten over. Si det. Kom denne ekstrakt i resten af vinen, med honning og portvin. Varm op til kogepunktet. Server med rosiner og valnødder.

Servering:




Giv opskriften din karakter
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Kommentar

 

Skriv en Kommentar

Navn:

Kritik:
Skriv ovenstående kode (Anti spam kode):
Skriv din Kommentar:
Anderledes gløgg drink opskrift er tilføjet af brugere og bliver derfor ikke rettet for stavefejl, skriv gerne til brugeren hvis du har forslag til forbedringer.



Tilbage

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: Fersken suppe (den er genial)     Røræg i ovn     Nedfrosset hjerne med døde fluer og blod     nem ris a la mande     Halloween menu     Kvædemarmelade     Morgenbirkes - fryseegnede     Frisk pasta med laks og flødesovs     Marengs spøgelser     Færøsk æblekage     Lagkagebund     Mormors citronfromage     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Suppekuren     Mormors Stegte sild i eddike     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Raclette med det hele     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Omelet m. skinke og ost     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]