opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)

Romtopf

 
Forside Drinksopskrifter Bowls
 
  Print opskrift Tip en ven Log ind for at gemme opskrift

Opskriftgiver:
Copyright:
Portioner/stk:
Kategori:
Hits:
Hits print:
Tilføjet:
Cato
Cato

Bowls
21571
143 gang(e)
09.06.2004, 21:21


Min. 5 stemmer før karakter udregning.
Ingredienser:
Jordbær, hindbær, ribs, brombær, solbær, pærer, blommer, sukker og 54% rom.

Fremgangsmåde:
Rengør frugten og kom den i en stor krukke med tæt låg.
Kom halvt så meget sukker i (efter vægt), dæk med rom.
Efterfyld med flere frugter, mere sukker og mere rom.
Når de sidste frugter er kommet i, skal den stå i 4-6 uger.

Servering:
Smager bedst som tilbehør til vanillie-is.




Giv opskriften din karakter
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Kommentar

 

Skriv en Kommentar

Navn:

Kritik:
Skriv ovenstående kode (Anti spam kode):
Skriv din Kommentar:
Romtopf drink opskrift er tilføjet af brugere og bliver derfor ikke rettet for stavefejl, skriv gerne til brugeren hvis du har forslag til forbedringer.



Tilbage

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Shredded kylling til burritos og taco     Myntelikør     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Blommetrifli     Kogning af majs     Grov go'e boller     Pirogger med oksekød     Omelet m. skinke og ost     Svampet kanelkage     Grillspyd     Kanelsnegle kagemand     Fersken suppe (den er genial)     Rejeroulade med spinat.     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Frisk pasta med laks og flødesovs     Mandel-macipan småkager     Blommemarmelade med lime og frisk vanilje     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Piment sauce     Gulerodskage (Rå)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]