opskrifter
Søg i 12.493 opskrifter fra 25.541 medlemmer
i

Flaming Ferrari

 
Forside Drinksopskrifter drinks
 
  Print opskrift Tip en ven Log ind for at gemme opskrift

Opskriftgiver:
Copyright:
Portioner/stk:
Kategori:
Hits:
Hits print:
Tilføjet:
Michael Tastesen
Simon Difford, sauceguide
1
drinks
5239
76 gang(e)
07.04.2005, 19:57


Min. 5 stemmer før karakter udregning.
Ingredienser:
1 cl Grenadine
2 cl Galliano
2 cl Sort sambuca
2 cl Grøn Chartreuse
2 cl Grand Marnier
2 cl Mørk Rom

Fremgangsmåde:
Tag et martiniglas. hæld først grenadine i. Hæld så forsigtigt (evt over en teske) ingredienser i i følgende rækkefølge: Galliano, sambuca, chartreuse, så de lægger sig i lag oven på hinanden. Grand marnier og rom skal i shotsglas ved siden af

Servering:
Man skal være 2. En til at drikke og en til at arrangere undervejs..
To LANGE sugerør gives til drikkeren og så sættes der ild til drinken. Så skal han bare drikke den fra bunden mens der er ild i og efterhånden, som der bliver plads i glasset hældes indholdet af de to shots-glas i. Advarsel! Alkohol og ild er en farlig kombination. Det er en sjov og flot drink, som dog ikke kan anbefales hvis man ønsker at huske resten af aftenen




Giv opskriften din karakter
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Kommentar

 

Skriv en Kommentar

Navn:

Kritik:
Skriv ovenstående kode (Anti spam kode):
Skriv din Kommentar:
Flaming Ferrari drink opskrift er tilføjet af brugere og bliver derfor ikke rettet for stavefejl, skriv gerne til brugeren hvis du har forslag til forbedringer.



Tilbage

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Den bedste Kylling i Karry!     Frisk pasta med laks og flødesovs     Blommetrifli     Krydder frikadeller     Nemme pølsehorn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Tunmousse      Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Røræg i ovn     Helstegt Oksestriploin     Glace til kage     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Kogning af majs     Helstegt grillet oksefilet     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Omelet m. skinke og ost     Den bedste ungarske gullasch     Marinade til kyllingfilet     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]