opskrifter
Søg i 12.493 opskrifter fra 25.541 medlemmer
i

Ferskenbowle

 
Forside Drinksopskrifter Bowls
 
  Print opskrift Tip en ven Log ind for at gemme opskrift

Opskriftgiver:
Copyright:
Portioner/stk:
Kategori:
Hits:
Hits print:
Tilføjet:
Torben Tofteskov
tofteskov
ca 10 pers
Bowls
6689
167 gang(e)
09.07.2002, 08:48


Min. 5 stemmer før karakter udregning.
Ingredienser:
500 g modne ferskner
100 g sukker
3 spsk vand
2 fl moselvin
1 fl champagne

Fremgangsmåde:
skyl fersknerne del dem i kvarte og fjern stenen, skær kødet ud i mindre stykker. Varm sukkeret og vand op i en gryde, til sukkeret er smeltet afkøl let og bland ferskenerne i hæld en ½ flaske vin på og lad det trække i mindst 2 timer i køleskab, tilsæt derefter det sidste vin og lige før serveringen hældet champagnen i

Servering:




Giv opskriften din karakter
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Kommentar

 

Skriv en Kommentar

Navn:

Kritik:
Skriv ovenstående kode (Anti spam kode):
Skriv din Kommentar:
Ferskenbowle drink opskrift er tilføjet af brugere og bliver derfor ikke rettet for stavefejl, skriv gerne til brugeren hvis du har forslag til forbedringer.



Tilbage

 
 

Opskrifter med frugt
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Blommetrifli     Den bedste Kylling i Karry!     Krydder frikadeller     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Nemme pølsehorn     Kogning af majs     Tunmousse      Helstegt grillet oksefilet     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Røræg i ovn     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Marinade til kyllingfilet     Absolut bedste BBQ marinade     Helstegt Oksestriploin     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Omelet m. skinke og ost     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Honningmarinade     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]