Annoncering | Mobil/tablet version | 109 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.468 opskrifter fra 25.330 medlemmer
i

Klassisk gløgg

 
Forside Drinksopskrifter Højtider
 
  Print opskrift Tip en ven Log ind for at gemme opskrift

Opskriftgiver:
Copyright:
Portioner/stk:
Kategori:
Hits:
Hits print:
Tilføjet:
susanne

6
Højtider
5202
178 gang(e)
25.08.2003, 23:14


Min. 5 stemmer før karakter udregning.
Ingredienser:
1 flaske kraftig fransk ell. spansk rødvin
1 dl. rosiner
1 dl. mandelsplitter
2 stænger hel kanel
2 hele nelliker
4 hele kardemommer
2 - 3 spsk. brunt rørsukker

Fremgangsmåde:
Kom 1 dl. vin i en gryde med kanel, kardemomme og nellikker. Bring det i kog, og lad det simre i ½ time.
Lad det trække natten over i køleskabet.
Si det. Kom denne eksrakt i resten af vinen, som varmes op.
Tilsættes rosiner, mandler og smages til med rørsukker.

Servering:




Giv opskriften din karakter
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Kommentar

 

Skriv en Kommentar

Navn:

Kritik:
Skriv ovenstående kode (Anti spam kode):
Skriv din Kommentar:
Klassisk gløgg drink er tilføjet af brugere og bliver derfor ikke rettet for stavefejl, skriv gerne til brugeren hvis du har forslag til forbedringer.



Tilbage

 
 

De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Nemme pølsehorn     Frisk pasta med laks og flødesovs     Koteletter i Fad med paprika     Hakket Oksekød med Hvidkål     Mælkesnitter     Den bedste ungarske gullasch     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Fulkornsdurum Burgerboller med krydderurter      Gullasch med kartoffelmos     Mørbradgryde m. ris     Frikadeller med havregryn     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Græske frikadeller     Svampet kanelkage     Spagetti carbonara     Frikadellefars     Porrer i fad med oksekød     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com