opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)

Opskrifter med Kommen


 
Anvendes mest til bagning. Histori: kommen ( og spidskommen). mange mennesker bryder sig ikke om kommen, selv om alle kender den fra brød og ost. Det er synd og skam. Spidskommen menes at stamme fra Syrien og Egypten, hvor man har fundet den i de tidlige faraoners grave. Man ved, at både egyptere og hebræere solgte hele planter på deres urtemarkeder. Biblen fortæller, at den blev brugt til supper, ragouter og brød. Spidskommen har den fineste smag af de to slags kommen, den er stærkt aromatisk, krydret, skarp og bitter. Duften minder efter min mening meget om fenikel. Spidskommen er glimrende til supper og alt det andet, Biblen siger. Den anden type kommen er et lille halvmåneformet frø, som skulle stamme fra neolitiske grave. Den kommer altså fra et køliger klima og findes også vildt i Frankrig, hvor den vokser i Vogeserne og Alperne. Det siges, at den endda findes her i landet. Historien siger også, at romerne tyggede kommenfrø for at fjerne dårlig ånde, man mener, at de fik dem fra Gallien, hvor de blev brugt som pølsekrydderi. Det bruges de stadig til. Kilde: Kirkfood (Nikolaj Kirk)

Tilbage
corner left
Opskrift navn
Karakter
Printet
Kommentar
Billede
corner right
Çilbir
Maduniverset

Tilbage

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kogning af majs     Helstegt Oksestriploin     Helstegt grillet oksefilet     Grillspyd     Grillet vildt dyrekølle     Svampet kanelkage     Bagte Kartofler på Grill     Spagetti carbonara     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gulerodskage (Rå)     Ribssaft     Stikkelsbærgrød     Stikkelsbærtærte     Frisk pasta med laks og flødesovs     Solbærlikør     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Verdens bedst grillede oksemørbrad     Grillet kyllingefilet     Absolut bedste BBQ marinade     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]