Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 1 time i alt.
til 4 pers.
6 stk kyllingefilet
3 porrer
1 bundt forårsløg
1 løg
4 gulerødder
1 pakke bønnespirer
1 pakke eller dåse babymajs
1 rød peberfrugt
ca. ½ kg champignon
Evt. ½ kinakål eller andet salathoved.
Ca ½ - 3/4 dl soya.
friskkværnet peber
ca. 1 tsk. Peberblanding (fra Santa Maria)
ca. 1 tsk papirika
Jordnøddeolie til stegningen.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 + trækketid
Pris: 100 kr.
til 2
2 kyllingefilet stykker
saften fra 1 lime,
½ tsk. stødt chili,
2 røde peberfrugter,
3-4 forårsløg,
2-3 fed hvidløg,
½ frisk chili,2 stilke blegselleri,
1 spsk olivenolie,
hakket koriander,
4 bløde usødede,
hvedemelspandekager fx tortillaer el. fajitaer
Ingredienser:
til 1person
1 kyllingefilet
1 løg
100 g broccoli
50 g minimajs
1 tomat
1 tsk olie
salt og peber
1 spsk tomatpurè
2 spsk smudrede cheasy salattern
2 spsk grovhakket basilikum
Ingredienser:
250 g kyllingefilet
1 grøn peber
250 g champignoner
2 tsk olivenolie
3 dl. hønsebouíllon
1½ dl. letmælk
3 spsk maizena sovsejævner (lys sovs)
2 tsk mild sennep
salt og peber.
Ingredienser:
til 4 - 6 personer
4 kyllingefileter
6-8 svesker
2 tsk saft fra evet ingefær
25g afskallede pistacienødder
4 skiver bacon
salt & peber
1/4 dl cognac
2 dl hønseouillon
50g usaltet smør
Tilbehør:
broccoli eller anden godt grønsag & små kogte kartofler.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
til 4
400 gram kyllingefilet i strimler
1 løg
1 bakke champignon
3 store gulerødder
1 squash
1 rød peberfrugt
2 spsk karry
salt
peber
1 dåse kokosmælk
1 spsk olie
½ liter vand
paprika
3 spsk brun farin
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 2-4
400-500 gr kyllingefilet, 300-400 gr nye kartofler, et glas chillimarineret hvidløg, grøn salat, tomat, agurk, rødløg, evt. feta, creme fraiche dressing.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40 min.
Pris: 100 kr.
til 4 pers.
800 g kyllingefilet,
1 hakket løg,
3 fed hakket hvidløg,
1 halv dåse ananas,
1 lille dåse kokosmælk,
1 dåse bambusskud
2 limefrugter,
1 dåse mandariner,
100 g smuttede mandler,
100 g kokos,
lidt frisk revet ingefær,
1 spsk karry,
salt og peber,
2 dl grønsags boullion,
500 ml let fraice 6%( fra Fdb kan koges uden at skille)
250 g ris
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ½ time
til 6 pers.
600 g. Kyllingefilet
2 Peberfrugter
250 g. Champignons
1-2 pk. Pikantost m. krydderier
2 ruller Butterdej
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 4o min.
til 4 pertioner
400 gram kyllingefilet i strimler
1 løg
1 bakke champignon
3 store gulerødder
1 squash
1 rød peberfrugt
2 spsk karry
salt
peber
1 dåse kokosmælk
1 spsk olie
½ liter vand
paprika
3 spsk brun farin
Ingredienser:
til 4 pers
300 g kyllingefilet
1 rød peber
1 gul peber
1 porre
fedtstof
8 dl vand
2 bouillonterninger
50 g pasta
¼ tsk hvid peber
1 tsk Rørsukker
¼ tsk cayennepeber
persille
Kvarkcreme:
1 ½ dl kvark
½ dl cremefraiche
1-2 tsk karry
¼ tsk Rørsukker
½ tsk salt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
Pris: kr. 100 ca.
til 2 personer
700 g. kyllingefilet eller bryst
En pakke bacon i skiver
Salat, tomat, agurk, løg, peberfrugt, ananas på dåse
½ l. Fromaige Frais
1-1½ tsk. Karry
1 fed knust hvidløg
en smule chili, salt og peber
Flutes
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til 2
2 gode fyldige kyllingfiletér
6 skiver røget landskinke
1 porre
3 gulerødder
1 rød peberfrugt
evt. lidt blandede rodfrugter efter egen smag.
2 dl bouilion
salt og peber
1 spsk af santa Marian östhegaards krydderi
evt. lidt fløde
Ingredienser:
250 g kyllingefilet
1 spsk olie
200 g ægnudler
2 spsk soja
salt
3 finthakkede fed hvidløg
1 spsk finthakket ingefær
2 tsk karry
2-3 spsk fiskesauce
1 finthakket løg
2 gulerøder i strimler
3-4 stilke blegselleri i strimler
100 g bønnespirer
Ingredienser:
3 gode store kyllingefilet
2 røde peberfrugter
1 grøn peberfrugt
3 løg
2 fed hvidløg
salt og peber
Timian
2 pakker friske lasangeplader
1 karton mornaysauce
150 g revet ost
Ingredienser:
De runde flade arabiske brød som ligner pandekager. ( kan købes i specialforretninger)
icebergsalat
tomatskiver
Rød/grøn peber
Kogt ell. stegt kyllingefilet i tynde skiver
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 2
til 4 filet
1,5 dl. olie
Helst citronolie - ellers brug revet citronskræl
2 spsk. mango chutney
Salt/peber
knivspids chili
2 spsk. basilikum el. lign. krydderurt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time
til 3
Til indbagt kylling:
1. Pk kyllingefilet i tern
3. æggehvider
1.Pk frosent butterdej
(man kan selv lave det, halvt smør, halvt mel, og en smule salt, også ind i køleskabet og en times tid eller 2.
1 pk bacon
1 pk spinat (frosent spinat kan også anbefales)
1. lille pakke flødeost
Salt/Peber
Pebersauce.
4. ovnbagte peberfrugter (skylles med stilk, sættes ind i en opvarmet ovn på 200 gr, og bages til at skalden er blevet sort)
2. Stk skalotteløg
Ingredienser:
til 2
2-300 g Kyllingefilet
2 modne avocadoer
1 lille hoved romainesalat
1 lime
soya
salt-peber
Ingredienser:
til 2 - 3 pers
6 kyllingefilet
2 store løg
1 rød stor chili
1 grøn stor chili
1 rød feberfrugt
1 spsk paprika
1 tsk spidskommen
1 tsk kanel
5 dl youhurt naturel
2-3 dl kyllingefond
1- 2 tsk revet citronskal
1 stort fed hvidløg
salt
groftkværnet peber
1 spsk majsstivelse
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time 15 min
broccolifyld:
1 broccoli (500 g )
½ tsk salt
2 spsk majsstivelse
salt, peber
Dej:
25 g gær
½ tsk salt
1 æg
250 g hvedemel
lidt sammenpisket æg til pensling
Kyllingefyld:
2 - 3 kyllingebrystfileter ( 500 g )
Tilbehør:
Grøn salat og evt. ristet rugbrød i bjælker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60+
Pris: 35 kr.
til 4
450g Kyllingefilet
2 ds hakkede tomater
2 Peberfrugter
2 fed Hvidløg
1 Løg
en håndfuld Oregano
1 tsk salt
1 tsk peber
smør/olie
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time
til 4 personer
4 deciliter ris, helst jasminris
6 deciliter vand
Salt
300 gram kyllingefilet
250 gram champignon
250 gram savoykål, hvidkål, sølvbede eller kinakål
1 løg
1 gulerod
2 æg
2 spiseskeer olie
1 teske ostindisk karry eller gurkemeje
3 spiseskeer ketjap manis
1 teske sambal oelek
150 gram fine frosne ærter
2 løg
1/2 agurk
1 bundt purløg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45 min
til 10 portioner
Majssuppe
2 løg
5 stængler bladselleri (125 g)
5-6 kviste timian eller 1 tsk. tørret
50 g smør
1 tsk. paprika
2 poser frosne majskerner (800 g)
11⁄2 l letmælk
1 spsk. groft salt
friskkværnet peber
400 g kyllingebryst (kyllingefilet)
Sprøde rugbrødschips
500 g rugbrød
hakket persille til drys
Drys med hakket persille.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ½ time
til 4 personer
600 g kyllingefilet
1 spsk karry
2 tsk nigellafrø
1 kg skrubbede nye kartofler
1 spsk citronsaft
4 tsk olie
1 agurk
200 g græsk yoghurt 0,1 %
1 bdt frisk koriander
1 bdt forårsløg
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
Pris: kr.Billig
Spyd. Kyllingefilet i strimler . peber frugter i forskellige farver. kogt medister . Bacon i strimler.Løg.
Marinaden : Babecue eler hvad man kan lide.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45 min.
til 2 pers.
250 g. kyllingefilet
50 g. (1 håndfuld) tørrede tranebær eller rosiner
150 g. knoldselleri
1 fed hvidløg
1 rød chilipeber (kan udelades/reduceres)
4 persillekviste og mere hakket til pynt
2 dl. hvidvin ( champagne eller dessertvin)
salt
Sauce:
3 spsk. sesamfrø, 2 dl. yoghurt naturel, 1 fed hvidløg (kan udelades), salt, friskkværnet peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 2
2 kyllingefileter skåret i i mindrestykker, 50 g pinjekerner, 100 g tørrede abrikos skåret i mindre stykker, 4 forårsløg delt i 4, 1 spsk. chilipasta, 1dl. tomatketchup, 1 spsl olie, 200 g ris
Evt. hvidløg og ingefærd
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 -40
til 4
1 hel kylling 1300 g. delt i 12 stk. el 800 g. kyllingefilet
4 spiseske rød karrypasta
2 stk finthakket hvidløg
1 spiseske finthakket galanga
2 stilke fintsnittet citrongræs
5 hele kaffir blade
4 hele nelliker ( stødt i morter )
2 dåser kokosmælk
2 løg skåret i smalle både
2 gullerødder skåret i tynde skrå skiver
1 stor porre skåret cylienne
1 dl. aubergineærter uden stilke
1 spsk. konsentreret tomatpure
2 spsk. fiskesauce
1 spsk. sukker
5 spsk. jordnødolie til stegning
friske basilikumblade til pynt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
200 g kyllingefilet
½ tsk oregano
½ tsk timian
1 spsk olivenolie
salt, peber
½ løg
200 g kantareller eller champignon
100 g knoldselleri
100 g gulerod
1 dåse flåede, hakkede tomater
1/4 hønsebouillonterning
1 dl vand
1 laurbærblad
Tilbehør:
1½ dl ris
150 g broccoli
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 - 40
til 4
200 g kyllingefilet / bryst) i strimler
2 spsk. olie
1 stort løg - snittes fint
1-2 fed hvidløg - knuses
evt. frisk chili i tynde skiver
1 spsk. Sherwood Tandoori karrypasta ( mellemstærk)
4 dl bouillon
1 ds. Kokosmælk
1 porre eller 2 forårsløg skåret i tynde skiver.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 50 - 60
til 3 - 4
500 g Kyllingefilet
1 spsk. Becel flydende
150 g squash
1 pk knorr Lasagnette
3 dl minimælk
6 dl vand
50 g oliven
150 g feta salattern 3 %
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 60
Pris: kr. 150
til 4 prs
250 g. frisk pasta
4 stk kyllingefilet
1 pakke landskinke eller lign.
1/2 dl olivenolie
1 løg, grofthakket
2 fed hvidløg, grofthakket
8 tomater, store tern
1 lille squash i tern
1 potte basilikum, grofthakket
1 spsk balsamicoedike
1 tsk sukker (valgfrit)
salt og peber
100 g friskrevet parmasan ost
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
Kyllingefilet 1 stk pr. pers.
Bacon i skiver
Bøf tomater
Gul-,grøn- og rødpeber
Løg
Revet ost
Oregano eller andre krydderier
evt. ananas
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
til 4 stk
4 Kyllingefileter
2,5 dl. Madlavningsfløde (becel til madlavning)
2 dåser hakkede tomater
1 brev Knorr – Mix til mørbradgryde
Ris
Flutes eller madbrød
1 bøtte Tzatziki (færdigkøbt)
Sat/peber/ evt. paprika
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 4 portioner
4 stk. kyllingefilet
250g - 300g bacon i skiver, 2 - 3 skiver pr. filet
100g - 125g gorgonzola eller danablue i tynde skiver
4 - 8 stk soltørrede tomater i olie skåret i mindre stykker
groft peber
groft salt
Tomatsauce:
1 stort løg i tern
2 - 4 fed knust hvidløg
2 ds. hakket flået sherry tomater. 2 dl. rødvin
2 stk. lauerbærblade
4 hele nelliker
1/4 stang kanel
1 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. stødt koriander
2 tsk. paprika
lidt stødt chili
2 spks. farin
salt & peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 75
til 4
500 gr. Kyllingefilet
1 dåse flåede tomater
1/4 L. Madlavningsfløde
2 Løg
1 Porre
1 pk. bacon i skiver
Salt
Peber
Ingredienser:
brune ris ( alt efter hvor mange man er til spisning)
4 hårdkogte æg
4 stk. kyllingefilet
grøn salat ( iceberg eller krølsalat)
tomater
agurk
Ingredienser:
Pris: 50-60 kr.
Mængde afhængig af personer
Spagetti
Kyllingefilet el. kyllingebryst
Grøn Pesto (m. Basilikum)
Feta ost
Cherry Tomater
Ingredienser:
til 4
2 stk. kyllingefilet
1 pk. bacontern
1. pk. cocktailpølser (ej dåse)
2 tsk. paprika
1. ds. hakkede tomater
1 løg
1 lille dåse majs
1/4 madlavningsfløde
Pasta el. spagetti
Ingredienser:
til 4-6
800 gr kyllingefilet
2 rødløg i både
2 porrer i grove skiver
4-6 gulerødder i skrå skiver
1 ds. flåede hakkede tomater
1/2 l. madfløde
2 spsk. "touch and taste" kyllingefond
suppler med vand
salt - peber
1-2 tsk Blandingskrydderi til tacokød, se opskrift
En stor håndfuld friskhakket basilikum
cocktalpølser
Basmati- eller jasmin ris
Ingredienser:
•750 g kyllingefilet
•10 træpinde/grillspyd
•Salt
•Peber
•Olie
Marinade:
•2spsk NoMu Oriental Rub
•2½ dl Solsikkeolie
•2½ dl SoGo Soya Sauce
•2 stk forårsløg, finthakket
•4 fed hvidløg, finthakket
•8 cm ingefær, skrællet og revet
•4 spsk SoGo Sweet Chilli Sauce
•2 lime, saft og skal af
NoMU og So!go produkter kan findes hos: http://www.smagmere.dk
Ingredienser:
til 4
4 kyllingefileter
Marinade:
3 spsk olivenolie
2 spsk oregano
2 spsk soja
1 spsk citronsaft
salt og peber
Tilbehør:
300 g kogt pasta - gerne penne
1 dl mælk
3-4 spsk hakkede oliven (kan evt. udelades)
2-3 spsk hakkede soltørrede tomater
peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45 - 50
til 4
4 stk kyllingefilet (natural marineret er de bedste),
1 -2 poser bøf mozarella,
1 pk. bacon,
1 glas pesto eller lav det selv. Se evt. Pesto ala Mette-Lais, under andet.
Frisk pasta
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
til 4
500g kyllingfilet
2 friske rosmarinkviste
smør el. olie til stegning
salt & peber
Ingredienser:
til 4 portioner
4 kyllingefileter
Marinade:
3 spsk olivenolie
2 spsk oregano
2 spsk soja
1 spsk citronsaft
salt og peber
Tilbehør:
300 g kogt pasta - gerne penne
1 dl mælk
3-4 spsk hakkede oliven (kan evt. udelades)
2-3 spsk hakkede soltørrede tomater
peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min
Pris: billig
til 1 pers.
En af mine absolutte favoritter!!! Det smager tæske godt og er virkelig hurtigt og nemt at lave!!
170 g kyllingefilet
et glas champignon (ca. 170 g)
50 g løg
5 g olie til stegning
125 g ananas + 2 spiseskefulde saft (i egen saft på dåse)
salt og peber
karry
62,5 g græsk yoghurt 10%
100 g fintrevet gulerod
75 g kogte ris
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 1 time
til 3
1/2 kg kylling (kyllingefilet er at foretrække da der ikke er ben i)
100 ml. løg (pasta)
50 ml yoghurt
1 tsk korianderpulver
3 tsk salt
1/4 tsk gurkemeje
1 tsk rød chilipulver
1 tsk hvidløgspasta (svarer til to fed)
1 tsk ingefærpasta (svare til den øverste del af lillefinger)
100 ml olie
100ml tomater -
2 grønne chili med kerner
1 tsk garam masala (kan fås i alle pakistanske eller indiske kolonialbutikker eller grønthandlere)
2 grønne kardemomme
1 stang kanel (ikke den man typisk køber i supermarkedet, men den flade som findes i den umalede garam masala blanding)
10 sorte peberkorn
7 nelliker
1/4 tsk spidskommenpulver
Pynt: friskhakket koriander
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 2 personer
1 pakke frisk pasta
1 glas soltørede tomater
1 glas chilipesto (kan købes i fakta)
1 pakke bacon
3 stk. kyllingefilet
1 stk. rød peber
1 stk. rødløg
1 pakke ruculosalat
Paprika/salt/peber
Ingredienser:
2 rødløg, finthakkede
2 solo hvidløg, finthakkede
500 gr. kyllingefilet, skåret i gode tern
2-3 forårsløg, fintskivet
2 ds. flåede hakkede tomater, neutral
5 dl. kyllingebouillon
1 go spsk. sweat chilisauce
godt med kværnet peber
250 gr. Tortellini med ost
1 courgette i tern
2-3 forårsløg
3 dl. kyllingebouillon
2 store håndfulde revet ost
Mini Hvidløgscroutoner
Ristet Groft brød med hvidløgssmør
Ingredienser:
300 g Pasta skruer
2 pk Kyllingefilet
1-2 pk bacon i tern
1-1½ pk Karoline mornaysauce
1 Chili
1 stor ds Tomatpuré
Babecue og peber samt salt
1-2 dl Mælk
Ingredienser:
Pris: ca. 90-120kr.
100 gram Broccoli, rå
5 stk Gulerod, rå
1 stk Løg, rå
100 gram rød Peberfrugt, rå
1 knivsspids Peber, sort
1 knivsspids Salt
1 terning grøntsags bouillon
ca. 1/3 dl. soya
500 gram Kyllingefilet naturel
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
til 4
4 kyllingefileter
salt
peber
Rosmarin
olie
Ingredienser:
til 5-6 pers
800 gr. kyllingefilet, fersk
olie til stegning
150 gr. bacontern
1 bk. frisk spinat
3/4 blomkål
5-6 gulerødder
1 1/2 L. kogt vand
med 3 spsk. konc. kyllingefond (coop)
2 spsk. soya
1 spsk. friskrevet ingefær
1 revet solohvidløg ( eller 3-4 fed)
250 gr. kinesiske æggenudler
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 25
Pris: 150kr.
til 4
450g kyllingefilet
1 spsk lys sojasauce
1½spsk sherry eller risvin
1 tsk sukker
1 tsk sesamolie
2 tsk majsmel
2 spsk jordnøddeolie
1 spsk finthakket frisk ingefær
1½ spsk hakket hvidløg
2 spsk finthakket skalotteløg
3½ spsk finthakket forårsløg
2½ spsk grofthakkede salte sorte bønner el.
1 spsk Black bean & garlic sauce fra en kinesisk butik
150-200 ml hønsefond eller bouillon.
250g ris.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 45 min
til 2 pers.
1 pk.Kyllingefiletter
1 pk. Güroskrydderi
1 pk. Bacon
HvidløgsGulerødder:
6 gulerødder skåret i skiver
6 fed hvidløg skåret i skiver
2 tsk olie
1 tsk groft salt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
til 4
800g kyllingefilet
1 ds. flåede tomater
2 skalotteløg eller et alm. løg
3 fed hvidløg
1 ds. kidneybønner
250g grønne bønner
1½ dl soyafløde el. madlavningsfløde.
½ bundt persille
lidt frisk eller tørret chili efter smag
olivenolie
salt & peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 4
Wokretten:
- 1-2 dåser kokosmælk
- 1 pose wokblanding fra frost (kan både være udelukkende med grønne grøntsager eller med blandede slags)
- Evt. 400-450 g. kyllingefilet eller inderfilet
Krydderier:
- Karry
- Salt
- Peber
- Olie
Tilbehør:
- Ris
- Evt. Naanbrød
Redskaber:
- Wok eller stor pande
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 90
til 4-6
2 kyllinge eller grøntsags bouillonterninger
1l. vand
800-900 g. kyllingefilet
2 rødløg
5 fed hvidløg
2 dl. sherryeddike
1-2 spsk. finthakket jalapenos på glas
spidskommen
frisk koriander
3-4 peberfrugter
3 spsk. mel
1,5 dl. Vand
Ingredienser:
Raclette Menu
Spyd m. 2 store rejer 1/4 ananas cayennepeber og bacon
Spyd m. pangasus filet marineret med chiligrillmarinade
Spyd med frankfurter skåret i ca. 2 cm. stykker, 3 stk. på hver spyd
Spyd m. kyllingefilet m. barbequekrydderi, havde lagt i køleskab hele dagen
Mørbrad stykker marineret 1 døgn i barbequesauce kanel revet limeskal soya og lidt flydende honning
Cocktailpølser
Bacon i tern
Pisket æggemasse
Emmenthaler og cedarost i skiver
8 store skivedede kartofler kogt møre i 2 dl fløde og 1 dl bouillon smagt til med salt og peber. Put en skefuld i raclettebakken læg ost på og gratiner. Det var en succes
Rösti kartofler
Broccoli, blomkål, peberfrugt og squash til at grille eller gratinerer
Hvidløgs dip og persilledip
Hvidkåls æblesalat m. mormordressing og pyntet med valnødder og knust bacon
Gulerods mandarinsalat
agurkestave og cherrytomater
Dessert: viewtopic.php?f=43&p=206425#p206425
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 50
til 4
3 stk kyllingefilet.
1 pose blomkålsblanding
2 fed hvidløg
2,5 dl fløde
250g pastapenne
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 6-7 personer
750 g kyllingefilet
4 tsk karry
1 spsk tørret basilikum
3 tsk sukker
1 tsk salt
4-5 spsk creme fraiche 9 %
1 stor rød peberfrugt
1 stort løg
1 stort fed hvidløg
1 pakke bacontern
1 håndfuld peanuts
1 spsk kokosolie til stegning
Olie til stegning
1 bouillonterning (høns eller klar)
Maizena mel til jævning (evt den færdige sovsejævning til hvid sovs)
500 g pennepasta
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 2
Kyllingefilet (400 g)
Mælk (1 dl)
Soja
Honning (flydende)
Sesamfrø
Smør
Courgette (1 stort stk, ikke for krum)
Parmesanost
Hvidvin
Olivenolie
Nudler
Østerssovs
Cashewnødder
Salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 90
til 4 personer
500 g Kyllingefilet, 1 bakke bacontern, 1 stort løg, 1 dåse hakkede flået tomater, ½ madlavningsfløde, 1 bundt forårsløg, 1 dåse majs, 1 rød peberfrugt, 2 dl frosne ærter, 1 tsk paprika, 1 bakke cocktailpølser
Ingredienser:
til 4 personer
Pastaskruer 250gram
Kyllingefilet 500gram
Bacon i tern 150 gram
Piskefløde 2.5 dl.
Mornaysauce 5 dl.
Salt
Peber
Paprika
Karry
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 12
175 g mel
1 æg, sammenpisket
100 g smør i små stykker
1 tsk fint salt
250-300 g kyllingefilet, skåret i mindre stykker
200 g champignon i små stykker
lidt timian
1-2 spsk stærk, god sennep (dijon)
2 æg
2 dl fløde
100 g revet ost
2 dl creme fraiche
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 4
600g kyllingebryst
150 g bacon
En pakke Ruccola
4 tomater
2 avocado
1 rødløg
2 spsk mayonnaise
2 spsk creme fraiche
1 spsk citronsaft
Ketchup
En pose ciabatta boller
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 40
til 4
6 kylling filer
1 pakke bacon
6 stykker frisk salvie (ikke et krav)
Sennep
Steget snor eller en madnål