Ingredienser:
til 2 pers
400 g hakket oksesmåkød
2 stk skiver skinke
1 stk tomat i skiver
2 stk spejlæg
salt og peber
smør til stegning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 90
til 4 personer
800 g. oksesmåkød (gullaschkød)
2 kg. kartofler
(1 gulerod) - kan undlades
(1 porrer) - kan undlades
2 store løg
3 laurbærblade
10 hele peberkorn
1 boulionterning
salt, peber (bruges til at smage til med til sidst)
6 dl. vand
Ingredienser:
til 6-8 - Sultne
250-400 g magert oksesmåkød
2 spsk. olie
200 g porrer
600 g gulerødder
800 g kartofler
600 g hvidkål
250 g selleri
1-2 spsk. karry
2-3 tsk. salt
½ tsk. peber
1 syrligt æble
ca. 1½ l. okse- el. grøntsagsbouillon
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 120
Pris: kr.ca. 40
til 8
Denne opskrift har intet med traditionel dansk brunkål at gøre.Men hvis du kan lide smagen af brunkål, vil du elske dette.
ca. 200 gram bacon
500 g. oksesmåkød
2 store løg
1 dåse hakkede tomater
1 dåse champigon
1 lille hvidkål
1 ssf tørret merian
salt- peber+ krydderier efter egen smag
(selv bruger jeg chili, ingefær, spidskommen og hvidløg)