opskrifter
Søg i 12.570 opskrifter
i
OPRET BRUGER (Pt. ikke muligt, ny hjemmeside er på vej)

Vinguide

Vin guide

Køb bogen : 249,95 kr.

Når man skal serverer vin til maden er det vigtigt, at man serverer det rigtige og at det har den rigtige temperatur.

Her kan du læse om hvilke vin du skal bruge og om hvilke temperatur den skal have.

Hvilken vin skal du bruge til maden?

Skalddyr

Tør hvidvin, rosévin og champagne.

Stegt fisk

Tør hvidvin & rosévin, lette rødvine og champagne.

Lyst kød,
stegt fjerkræ:

Tør hvidvin & rosévin, let rødvin og champagne.

Rødt kød, stegt:

Let rødvin & fyldig rødvin.

Fugle vildt

Let rødvin & fyldig rødvin.

Dyre vildt

En Fyldig rødvin.

Desserter

En Sød hvidvin, en halvtør rosevin, champagne, hedvin og likørvin.

Mild ost

Tør hvidvin & rosevin, let rødvin, mousserende  vin og champagne.

Stærk oste

Sød hvidvin, fyldig rødvin & portvin.

Hvilken temperatur skal en vin have?

Det er vigtigt at din vin har den rigtige temperatur, for at man kan nyde vinen fuldt ud.

8 - 9°

Let hvidvin og mousserende vin.

10 - 11°

Tungere hvidvin, mousserende vin & Champagne

12 - 13°

Fyldige hvidvine, søde dessertvine.

14 - 15°

Lette unge rødvine.

16 - 17°

Unge rødvine.

18 - 19°

Tunge, fyldige og modne rødvine.

Links til vin sider hvor der er endnu mere information.

Her har vi lavet en lille samling af links til danske vin sider.

Snakvin.dk
Diskussionsforum om vin. Medlemmerne kan oprette indlæg om vinspørgsmål, om vin og mad kombinationer, om vinsmagninger m.m.

Vinforum.dk
Nyheder, links til vinfirmaer og private hjemmesider, auktion, vintest, vinens abc og kalender.

Vinavisen.dk
Ugentlige nyheder fra vinens verden, oversigt over importører, vin ABC, kalender over vinaktiviteter.
Vinperlen.dk
Dansk vinproducent der giver tips til selv at komme i gang med vindyrkning i Danmark og links relateret til emnet.

Hvis du syntes at der mangler noget må du meget gerne sende informationen til os: Kontakt os her

 

Alt til vinelskeren kan købes her -> Vin Butikken

 

Tilbage til oversigt


 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Røræg i ovn     Nemme æbleskiver     Glace til kage     Svampet kanelkage     Ølbraiseret Svineklump     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Hamburgerryg m. grønlangkål, hvide og brunede kartofler     Biscotti, sprøde julesmåkager     Børnenes kokoskugler     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Kvædemarmelade     Mormors Stegte sild i eddike     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Hurtige gule ærter m. Bacon & medister     Oldes Kokoskranse     Daim konfekt     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Frisk pasta med laks og flødesovs     Marinade til kyllingfilet     Mælkesnitter     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]