opskrifter
Søg i 12.524 opskrifter fra 25.811 medlemmer
i

Vinguide

Vin guide

Køb bogen : 249,95 kr.

Når man skal serverer vin til maden er det vigtigt, at man serverer det rigtige og at det har den rigtige temperatur.

Her kan du læse om hvilke vin du skal bruge og om hvilke temperatur den skal have.

Hvilken vin skal du bruge til maden?

Skalddyr

Tør hvidvin, rosévin og champagne.

Stegt fisk

Tør hvidvin & rosévin, lette rødvine og champagne.

Lyst kød,
stegt fjerkræ:

Tør hvidvin & rosévin, let rødvin og champagne.

Rødt kød, stegt:

Let rødvin & fyldig rødvin.

Fugle vildt

Let rødvin & fyldig rødvin.

Dyre vildt

En Fyldig rødvin.

Desserter

En Sød hvidvin, en halvtør rosevin, champagne, hedvin og likørvin.

Mild ost

Tør hvidvin & rosevin, let rødvin, mousserende  vin og champagne.

Stærk oste

Sød hvidvin, fyldig rødvin & portvin.

Hvilken temperatur skal en vin have?

Det er vigtigt at din vin har den rigtige temperatur, for at man kan nyde vinen fuldt ud.

8 - 9°

Let hvidvin og mousserende vin.

10 - 11°

Tungere hvidvin, mousserende vin & Champagne

12 - 13°

Fyldige hvidvine, søde dessertvine.

14 - 15°

Lette unge rødvine.

16 - 17°

Unge rødvine.

18 - 19°

Tunge, fyldige og modne rødvine.

Links til vin sider hvor der er endnu mere information.

Her har vi lavet en lille samling af links til danske vin sider.

Snakvin.dk
Diskussionsforum om vin. Medlemmerne kan oprette indlæg om vinspørgsmål, om vin og mad kombinationer, om vinsmagninger m.m.

Vinforum.dk
Nyheder, links til vinfirmaer og private hjemmesider, auktion, vintest, vinens abc og kalender.

Vinavisen.dk
Ugentlige nyheder fra vinens verden, oversigt over importører, vin ABC, kalender over vinaktiviteter.
Vinperlen.dk
Dansk vinproducent der giver tips til selv at komme i gang med vindyrkning i Danmark og links relateret til emnet.

Hvis du syntes at der mangler noget må du meget gerne sende informationen til os: Kontakt os her

 

Alt til vinelskeren kan købes her -> Vin Butikken

 

Tilbage til oversigt


 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Mormors pandekager     Habanerõ amarillo salsa     Den bedste Kylling i Karry!     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Hakket Oksekød med Hvidkål     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Marengsdrøm Med Friske Bær     Mælkesnitter     Karbonader i fløde/porre sauce     kagecreme - yderst bagefast     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Peberrodssovs     Omelet m. skinke og ost     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Raclette med det hele     Frikadeller med havregryn     Ribbensandwich     Pastaret i fad     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]