Annonce
ØKOLOGI & høstmarked 4 steder i Helsingør 11 sept.

ØKOLOGI & høstmarked 4 steder i Helsingør 11 sept.

avatar
Thor Nørregaard


Det årlige Økologisk Marked i Helsingør finder sted lørdag den 11. september mellem klokken 10 til 14 i Toldkammergården, Kulturhuset Toldkammeret i Helsingør. Som vanligt kan kunderne se, smage og købe økologiske fødevarer fra lokale forhandlere og producenter. Men som en nyhed, er der i år også økologi på Axeltorv, for her vil Den Økologiske Madkaravane stille et stort telt og en bålgryde op. Formålet med madkaravanen er at give en masse mennesker en oplevelse med økologi og kvalitetsråvarer. Ideen er at deltagerne tilbereder et måltid mad, som de så bagefter indtager i fællesskab. Og madkaravanen vil være på Axeltorv både fredag den 10. og lørdag den 11. september. - De to økologi-steder skal jo ikke konkurrere mod hinanden, men være et dobbelt-tilbud til kunderne. Og vi tror da på at rigtig mange mennesker har lyst til at besøge begge steder, siger Grøn Guide Carsten Birket Andersen. Han står i spidsen for Økologisk Marked i Toldkammergården, og blandt udstillerne kan nævnes Kvickly, landmand Kurt Larsen, Toftevang-landbruget, Thisted Bryghus, Strandgades Vinhandel, Den Sunde Købmand og Thorshøjgaard. Der er også tænkt på de mindste, for de kan opleve levende kaniner og høns, og bagefter er der mulighed for ganske gratis at tegne og male dyrene i Børnekulturcentret. Den økologiske café Kammercafeen serverer lækker økologisk mad til en rimelig penge, og den musikalske underholdning står elever fra Musikskolen for. Kom også og tegn levende høns og kaniner i Børnekulturcentret Flynderupgård Museet høstmarked den 11 sept. 12-16 er der høstmarked på Flynderupgård Museet, hvor man fx. kan køre i hestevogn, købe lækker mad og meget mere. gratis indgang Aktivitetscentret Hamlet holder høstmarked Her kan man købe forskellige ting samt få inspiration til gaver.
Kommentarer


Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt