opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)

Debat: Nordisk mad – 10 år med succes?



Gennem de sidste 10 år er udtrykket ”nordisk mad” for alvor kommet på
menukortet. Fra Noma til børnefamilien er indtoget af gourmethavregrød,
hjemmebagt brød på surdej og danske kartofler blevet en essentiel del af
sproget omkring måltidet. Men hvad er det egentligt for en udvikling? Teori og
Praksis løfter grydelåget og tager temperaturen på det nordiske køkken.

PANEL:
I panelet sidder Christian Ingemann,
ledelseskonsulent for Cofocorestauranterne,
Anders Holst
Markussen, madandmelder fra
Weekendavisen samt Emil Blauert,
projektleder i Meyers Madhus. De vil
sammen med publikum forsøge at
skære ind til benet og definere,
hvilken udvikling begrebet ”nordisk
mad” har gennemgået de sidste 10
år. Debatten vil handle om de
aspekter af kulturen, som er med til
at drive en sådan udvikling frem. For
20 år siden, var der ikke nogen, som
talte om nordisk mad med stolthed i
stemmen, men i dag får det
mundvandet til at løbe hos de fleste.
Men hvad er der sket på de 10 år?
Hvad er udviklingen er udtryk for? Er
de danske kokke blevet mere
selvbevidste? Er restaurantgæsterne
blevet mere kræsne?

SMAG:
Alle de spørgsmål samt mere vil
forsøgt besvaret, når Teori og
Praksis dækker op til en kritisk
diskussion om nordisk mad.
Samtidig vil der være smagsprøver
fra den nordiske madkultur, så
debatten om det danske køkken kan
glide lettere ned.
Tid og sted
Arrangementet finder sted tirsdag d.
28. September 2010 kl. 19.00 i
projekthuset KPH, Enghavevej 80-
82, 2450 København SV
Se mere her.
http://theoryandpractice.dk/seminar
s/8139-kurateret-torsdag-3-nynordisk-
mad-flyttet-28-9


Debat: Nordisk mad – 10 år med succes?, tilføjet af : | 23.09.2010




LÆS OGSÅ
 


Medlemmers Kommentarer







Log ind øverst til højre eller opret dig som bruger gratis på Maduniverset.dk for at skrive en kommentar


 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Grillspyd     Svampet kanelkage     Kogning af majs     Bagte Kartofler på Grill     Helstegt grillet oksefilet     Grillet kyllingefilet     Raclette med det hele     Grillet vildt dyrekølle     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Helstegt Oksestriploin     Hjemmelavet Stikkelsbærkompot     Spagetti carbonara     Omelet m. skinke og ost     Pasta Cabonara uden æg     Tunmousse      Ribssaft     Gulerodskage (Rå)     Marinade til kyllingfilet     Stikkelsbærgrød     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]