Annonce
SuperGros lancerer ny grøn produktserie

SuperGros lancerer ny grøn produktserie

avatar
maduniverset.dk


Tendensen går i stadig stigende grad mod økologiske dagligvarer, og flere og flere vælger at erstatte de dyre mærkevarer med sunde no-nonsense produkter. Grøn Balance er en ny serie af økologiske produkter, der gør det lettere at købe ind med omtanke for både miljø og sundhed – og til en fast lav pris. Køb Grøn Balance i SuperBest, Spar og Kiwi. I næsten 750 dagligvarebutikker i hele landet vil 2011 begynde med en nyhed, som er til at få øje på. Med sloganet ”Ha’ en grøn dag” kommer den nye produktserie Grøn Balance til at præge hylderne i SuperBest, Spar og Kiwi. Efteråret er blevet brugt på at forberede lanceringen ved at få udvalgt og udviklet produkter, der både er effektive og skånsomme og få dem certificeret inden for de mest ambitiøse og troværdige mærkningsordninger. Derfor bærer Grøn Balance mærker som Svanen, Ø-mærket og Astma-Allergi Danmarks mærke. I mange tilfælde har produkterne fået flere af mærkerne, fordi der fx både tages hensyn til allergi og miljø. Lettere for forbrugerne på tre måder Alligevel forbliver prisen lavere end for de kendte mærker i butikken, fortæller Indkøbs- og Kategoridirektør for SuperGros Per Thau: ”Filosofien med Grøn Balance er, at vi vil gøre det let for vores kunder at købe ind med omtanke. Dels ved at Grøn Balance er nem at genkende på hylderne. Dels ved at kunderne skal føle sig trygge ved, at Grøn Balance er lig med omtanke. Og endelig skal det være let at vælge Grøn Balance, fordi det ikke koster ekstra. Vi kan få hensynene til kvalitet, pris, miljø og sundhed til at balancere, fordi Grøn Balance er vores eget mærke.” Kunderne finder Grøn Balance inden for forskellige områder som fødevareprodukter, vask og rengøring, og senere vil flere kategorier følge efter. Fælles for dem er, at der er tale om produkter, vi alle bruger i hverdagen, og hvor omtanke gør en stor forskel. ”At Grøn Balance dækker forskellige typer af produkter vil være en stor fordel for de travle forbrugere. De kan fx være sikre på, at fødevarerne er økologiske, og at vaskemidlerne har et minimalt indhold af skadelige stoffer uden at skulle studere produkterne nærmere. Derfor håber og tror vi på, at Grøn Balance bliver det naturlige valg for mange af vores kunder.” I første omgang kommer der 25 produkter på hylderne, men allerede i løbet af foråret kommer der flere til. Det er planen, at Grøn Balance skal vokse i de kommende år og være med til at få flere kunder til at handle i SuperBest, Spar og Kiwi.
Kommentarer


Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt