opskrifter
Søg i 12.594 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)

Ismaskine vinder BODUM® DESIGN AWARD 2011



Vinderne af Skandinaviens største designkonkurrence BODUM® DESIGN AWARD,
indstiftet af BODUM® i samarbejde med Louisiana Museum of Modern Art, Bo Bedre
og Danske Designere, er nu fundet. Førstepræmien på 250.000 kr. blev tildelt designerne
Line Depping og Jakob Jørgensen. De fem præmier på hver 50.000 kr. gik til Friis & Moltke
Design, Mikkel Bahr og Kasper Mose; designer Elisabetta Coccioni; designerne Kathrine Lønstad og
Cosmin Cioroiu; designerne Karl Skogsberg & Mari Watn; designerne Charlotte Skak
og Josefine Bentzen.

Temaet for designkonkurrencen BODUM® DESIGN AWARD 2011 handlede om sund livsstil - gerne
i kombination med nye, overraskende løsninger.
Interessen for konkurrencen var stor – der blev indleveret 161 forslag. Nu foreligger vinderresultatet, udvalgt
af dommerkomitéen bestående af flg. medlemmer: Jørgen Bodum, CEO, formand for dommerkomitéen; Tina
Jørstian, Creative Manager, Louisiana; Erik Rimmer, chefredaktør, Bo Bedre; Cecilie Manz, designer mDD;
Mads Kjøller Damkjær, designer mDD; Paul Cunningham, chef og ejer af restaurant The Paul; Alain
Grossenbacher, Creative Manager, BODUM® samt Priska Scherer, Manager, BODUM® Design Group.

Tildelt 1. prisen på kr. 250.000 og vinder af BODUM® DESIGN AWARD 2011:

Ice Cream er en To Go ismaskine. Den betjenes manuelt uden brug af el og er beregnet til at lave is på
skovturen, picnic’en og stranden – et sundt alternativ til købeis – især hvis man laver isen på frugter og bær.
Ice Cream genintroducerer en gammel frysemetode fra før fryseren og køleskabet. Dengang frøs man ved
hjælp af en kuldeblanding bestående af salt og knust is hentet fra søer og vandløb. En sådan kuldeblanding
kan køle ned til minus 21 grader. Formen på Ice Cream er inspireret af en traditionel mælkejunge. Den
cylinderformede beholder indeholder tre kamre: ét til isterninger, ét til salt og ét til selve isblandingen, der
skal fryses. Salt, isterninger og isblanding kommes i beholderen hjemmefra. Cylinderen har et termoomslag,
der sikrer, at isterningerne kan holdes frosne i op til 7 timer. Når der skal laves is, blandes isterninger og salt.
Efter få minutter virker kuldeblandingen, og isblandingen omrøres med jævne mellemrum ved hjælp af
mikseren, der er monteret i toplåget. Beholder og termoomslag er i mat rustfrit stål. Låg og hank er i
sprøjtestøbt plast med gummicoat. Mikseren er i rustfrit stål og sprøjtestøbt plast med gummicoat.
Juryen fremhæver: Det er sympatisk, at Ice Cream genoptager en historisk fremstillingsmetode, som
samtidig er energibesparende og muliggør fremstilling af hjemmelavet is i det fri. Den formmæssige
association til mælkejungen er humoristisk, og produktet er let at forstå og bruge, også for børn.


Ismaskine vinder BODUM® DESIGN AWARD 2011 , tilføjet af : | 24.06.2011




LÆS OGSÅ
 


Medlemmers Kommentarer







Log ind øverst til højre eller opret dig som bruger gratis på Maduniverset.dk for at skrive en kommentar


 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Færøsk æblekage     Fersken suppe (den er genial)     Oldes Kokoskranse     Raclette med det hele     Blommetrifli     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Svampet kanelkage     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Gode Råd - Sønderjysk specialitet     Waldorfsalat - Gammeldags     Andebryst i ovn til mange     Tunmousse      Orange sauce     Omelet m. skinke og ost     Fars hjemmelavet nougatis     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Kvædemarmelade     Spagetti carbonara     Røræg i ovn     Marineret kalkunbryst- helstegt     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]