opskrifter
Søg i 12.493 opskrifter fra 25.541 medlemmer
i

Sticks og sushi menu med opskrifter



Nigiri og maki (sushi) samt sticks (Yakitori) er mange danskers favorit take away, men det er meget let at lave selv og det er sjovt at lave plus det koster ca. 1/5 af prisen at lave det selv.

Nigiri og maki Sushi

er den friske del med, fisk, skaldyr og grøntsager samt den kolde ris.

SUSHI (MAKI RULLER)



NIGIRI SUSHI MED KOGTE REJER

Sticks (Yakitori, okse, fisk, svin og skaldyr)

er den varme og mere tunge del som passer godt sammen med sushi

KYLLINGESTICKS MED TERIYAKISAUCE A LA STICKS N SUSHI



STICKS AF KALV/SVINE FARS MED TERIYAKISAUCE



Som tilbehør til Sticks og sushi har man japansk soya sovs som er lavet af vand, sojabønner, salt og korn:


Ud over soya sovs så har man Wasabi som er en stærk grønmasse som er lavet af Wasabi planten som er i kålfamilien og minder om peberrod



Drikkelse til Sushi og sticks kan være Sake (japansk risvin), Øl (søde og bitre evt. Lys japansk øl), Rødvin (frisk og frugtig)



Selv nytårsaften i Danmark er Sushi på højde med Torsk: https://www.maduniverset.dk/se-afstemning.php?id=18



Sticks og sushi menu med opskrifter, tilføjet af : | 15.05.2017




LÆS OGSÅ
 


Medlemmers Kommentarer







Log ind øverst til højre eller opret dig som bruger gratis på Maduniverset.dk for at skrive en kommentar


 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Den bedste Kylling i Karry!     Frisk pasta med laks og flødesovs     Blommetrifli     Krydder frikadeller     Nemme pølsehorn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Tunmousse      Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Røræg i ovn     Helstegt Oksestriploin     Glace til kage     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Kogning af majs     Helstegt grillet oksefilet     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Den bedste ungarske gullasch     Omelet m. skinke og ost     Nachos m/kylling     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]