Annonce
Verdens bedste brownie

Verdens bedste brownie

avatar
maduniverset.dk


Sponsoreret artikel

Står du og skal bage en kage til en bestemt lejlighed eller har du bare umådeligt meget lyst til noget sødt? Så må du bare prøve denne opskrift på brownies. Disse brownies er både bløde indeni og har en dejligt skorpe udenpå. Brownien er især god, hvis den serveres sammen med vaniljeis og årstidens bær. Så får man altså ikke en bedre dessert! Nedenfor kan du se opskriften, på den lækre omtalte kage. Fremgangsmåde: Først skal du starte med at smelte 250 gram smør eller margarine i en gryde sammen med 100-150 gram chokolade. Til denne brownie smager det bedst, hvis du benytter mørk chokolade. Imens disse to ingredienser køler af, pisker du nu 4 æg sammen med 250 gram sukker. Det er nemmest, hvis du benytter en elpisker til dette, da det skal piskes indtil det skummer og bliver dejligt luftigt. Du blander nu 3 spiseskeer mørk kakao til bagning sammen med 150 gram hvedemel i skålen med æg og sukker. Derudover hælder du din smør-chokoladeblanding i og vender det forsigtigt. Til sidst tilsættes enten hakkede valnødder eller hasselnødder. Mængden kan du variere, som du lyster, men cirka 200 gram passer godt til denne opskrift. Dejen passer bedst i en form, som er omkring 30 x 20 centimeter. Derudover er det en god ide at putte bagepapir i formen, eller smøre den grundigt med fedtstof, så kagen ikke sidder fast i bunden af formen. Kagen skal bages i almindelig ovn ved 175 grader i omkring 25 minutter. Når du har taget kagen ud, skal du lade den køle af, inden du skærer den og du skal ikke blive nervøs, hvis kagen ser lidt at have fået lidt for lidt. Du er nu klar til at servere den lækreste brownie for dine gæster, eller nyde hele kagen for dig selv. Chokolade har positive indvirkninger på dit helbred Vidste du, at du faktisk kan spise chokolade med god samvittighed? Mørk chokolade har nemlig en positiv indvirkning på dit humør, da det indeholder mange sunde antioxidanter. Med godt humør følger mindre stress og denne sygdom er noget, som der skal ses yderst seriøst på i vores samfund, da det rammer flere og flere mennesker. Stress kan forårsages af utrolig mange ting, men for mange mennesker er områder såsom rod i økonomien noget af det, som medvirker til forøget stress. Hvis du ikke har styr på de primære og bærende områder i din dagligdag, vil dit stressniveau stige. Mange mennesker går med tanker om at optage et lån, men det kan være svært at gennemskue, hvilke lån der er de bedste. En god ide er derfor at benytte en lånesammenligningsside såsom www.lån.dk . Her får du nemt og overskueligt et overblik over, hvem de bedste låneudbydere er og du har derved ikke længere dette at stresse over i hverdagen.
Kommentarer


Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt