Annonce
Bedste spillemaskiner med mad som tema

Bedste spillemaskiner med mad som tema

avatar
maduniverset.dk


Sponsoreret artikel

Har du lyst til at krydre din oplevelse med spillemaskiner, så kan det varmt anbefales, at prøve nogle af de spillemaskiner, som har køkkenet som tema. Ligesom der findes et hav af spillemaskiner med musik, sport osv., som tema, så findes der også masser af spillemaskiner med mad som tema. Nedenfor kan du læse om nogle af de bedste: Mamma Mia: Findes der noget bedre end en pizza og et glas rødvin? Det skulle da lige være, at blive underholdt af en spillemaskine taget direkte ud fra det italienske køkken: Baseret på et klassisk italiensk køkken er Mamma Mia en af de mere populære online spillemaskiner med mad som tema. En ægte italiensk kok styrer køkkenet og spillemaskinen, som har symboler af pizzaer, spaghettiretter, rødvin aviser, og meget andet, som bidrager til underholdningen i Mamma Mia. Spillemaskinen har 5 hjul, en udbetalingsprocent på 95 %, mens jackpotten giver 500 gange igen. Spillemaskinen anbefales hovedsagligt på baggrund af sin underholdningsværdi, hvor man får følelsen af et ægte italiensk køkken med dertilhørende kok, og alt hvad det indebærer. Picnic Panic: Findes der noget bedre end en picnic udflugt? Hvis det lige er sagen, så er Picnic Panic måske lige noget for dig. Picnic Panic er en underholdende spillemaskine, hvor et par er på udflugt med deres madkurv, indtil de bliver angrebet af blå myrer. Den har symboler som sandwiches, chips, kage, madkurv, vandmelon mm. Indskuddet går fra 0.01$ til 20$, eller fra 7 øre til 130 kroner, pr. spin. Det mest attraktive ved denne spillemaskine er, at jackpotten udbetaler 7.500 gange igen, hvilket vil sige der er en jackpot på 150.000$, som rundt regnet er en lille million danske kroner. Spillemaskinen er farverig og underholdende, og det giver en stemning af sommer og sol. Win Sum Dim Sum: I Win Sum Dim Sum bliver du inviteret ind i det kinesiske køkken af lækre herligheder, hvor blandt andet dumplings er et af symbolerne. I baggrunden af spillemaskinen kan du lytte til kinesiske melodier, mens du jagter jackpotten, som lyder på 1.222 gange indsatsen. Med indsatser liggende far 75 øre til ca. 187 DKK pr. spin, er der en jackpot på ca. 228.000 danske kroner. Tekanden udgør scatter symbolet, og det er netop her nøglen til den jackpotten ligger: 3 tekande symboler vilkårligt placeret på hjulet udløser gratis spins, og det er netop tingene kan tage fart. Win Sum Dim Sum er en ganske udmærket spillemaskine, som bestemt ikke udløser gevinster under gennemsnittet. Den har også en ganske fin jackpot og tilmed er den underholdende med noder fra Asien. Når du spiller på spillemaskiner med mad som tema, får du en unik oplevelse – de er ikke blot underholdende, du bliver taget med ind i en helt anden kultur, samtidig med du spiller på en spillemaskine, som udbetaler nogle ganske acceptable præmier. Du kan finde masser af casinoer, som har spillemaskiner med mad som tema. Find ud af mere her.
Kommentarer


Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt