opskrifter
Søg i 12.595 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)

Gør noget særligt ud af tilbehøret til din grill-aften





Grillsæsonen er for alvor i gang, og det er tid til at
imponere ved grillen. En god grillaften kræver godt
tilbehør, hvis det hele skal gå op i en højere
enhed. Det behøver dog langt fra at være
kompliceret eller tidskrævende at skabe tilbehør,
der imponerer gæsterne. Prøv fx med grillede
majs eller hjemmesyltede løg med et twist af Jack
Daniel’s samt en frisk drink til gæsterne, mens I
venter på maden.

Solen skinner, vennerne samles om grillen, og der er
lagt op til en hyggelig aften med god mad og ægte
dansk sommerhygge. Og hvis alt skal gå op i en højere
enhed, er tilbehøret til grillaftenen mindst lige så vigtig,
som det, der lægges på grillen.
Det behøver dog hverken at være tidskrævende eller svært at diske op med det perfekte tilbehør til
grillaftenen.

”Team Smoke it All”, der er både danske og nordiske mestre i BBQ, og har vundet internationale
priser ved bl.a. Jack Daniel’s World Championship Invitational Barbeque, har udviklet et par
opskrifter til det lette, smagfulde tilbehør til grillmaden, som spiller på alle sanser og kilder
smagsløgene med et lille twist af Jack Daniel’s.
Og mens kød og grønt griller færdigt og spreder en liflig duft, er det oplagt et nyde en forfriskende
drink i godt selskab.



Majs a’la Jack (4 personer)
Søde og saftige majs er altid et hit, når menuen står på BBQ. Prøv at
marinere dem i honning og Jack Daniel’s for en ekstra lækker
oplevelse.
Du skal bruge:
4 majskolber med blade
40 g smeltet smør
2 spsk. honning
2 spsk. Jack Daniel’s Old no 7
Et drys havsalt
Sådan gør du:
Start med at trække bladene tilbage på majskolberne. Bland dernæst
blødt smør, honning og Jack Daniel’s, og pensl det på kolberne. Træk
bladene tilbage igen, og snør toppen let sammen med en snor.
Majskolberne tilberedes på grill ved cirka 180-200 grader i direkte varme. Når bladene er sorte, er majsen
færdig. Server til de sultne gæster med et drys havsalt, og sørg for en ekstra serviet til de fedtede fingre.


Jack-syltede løg
Uanset om burgeren er med okse, kylling eller svampe, så kan den
meget nemt opgraderes med ”Jack-syltede løg” med masser af
syrlighed. Det samme gælder den grønne salat.
Du skal bruge:
2-3 rødløg
2 dl. æbleeddikek
1 dl. Jack Daniel’s Old no. 7
3 dl. sukker
Sådan gør du:
Rør æbleeddike, Jack Daniel’s og sukker sammen, til sukkeret er
opløst. Snit så løg i tynde skiver, og mariner dem i minimum 30
minutter, mens de står på køl. Server til burger, eller brug de Jacksyltede løg som lækkert tilbehør til fx salat.
Et ekstra lækkert burgertip: Smør burgerbollen med BBQ-sovs indvendigt, inden bollen ristes på grillen eller
en pande.


De perfekte sommerdrinks (til voksne) til grillmaden
Til en perfekt grillaften er det oplagt med en lækker drink. Og når nu solen skinner, og varmen bølger i
sommerluften, så må den gerne være det perfekte miks af syrligt, sødt og forfriskende. Prøv evt. klassikeren
Lynchburg Lemonade, som serveres i et limonadeglas med masser af is, eller en Ginger Bee, som passer
perfekt til en lun sommeraften. Nyd drinken, mens der grilles eller som drink til grillmaden.


Lynchburg Lemonade (voksen drik)
3 cl. Jack Daniel’s Old no 7
1 cl. Grand Marnier
1/2 cl. citronsaft
15 cl. lemonade, lime-/lemonsodavand
Masser af isklumper
En skive citron på toppen
Bland alle ingredienser sammen, gerne i et lemonadeglas med hank, og husk
masser af is samt en skive citron.


Ginger Bee (voksen drik)
3 cl. Jack Daniel’s Tennessee Honey
15 cl. ginger beer
1 cl. limesaft
Masser af isklumper
En limebåd på toppen
Bland alle ingredienser sammen, server evt. i et marmeladeglas, og husk
masser af is samt en limebåd.


Gør noget særligt ud af tilbehøret til din grill-aften, tilføjet af : | 14.08.2019




LÆS OGSÅ
 


Medlemmers Kommentarer







Log ind øverst til højre eller opret dig som bruger gratis på Maduniverset.dk for at skrive en kommentar


 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Julekonfekt prøv fx. Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækre opskrifter på Lucia brød til den 13 december
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Stegt flæsk m. persillesovs     Indbagte rejer     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Solsikkekerner, græskarkerner - ristede og saltede     Fars i fad med hvidkål     Bounty kugler     Hjemmelavet nutella      Mandarin kage     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Oldes Kokoskranse     Børnenes kokoskugler     Ovnstegt røget medister     Mormors Stegte sild i eddike     Svampet kanelkage     Spaghetti med kødsovs     Ritas Mønske Klejner     Brownie med saltkaramel midte     Nemme æbleskiver     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Oldemors sirupskage - nem og lækker     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]