opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.

Verdens yndlingsjuice – ganske simpelt



I de senere år har danskerne fået øjnene op for, at de kan forlange højere kvalitet af varerne i indkøbskurven, når det fx gælder kaffe og øl. Nu er turen kommet til juice, hvor koncentrat-juice nu for alvor får konkurrence.

Der er to ting, der afgør, hvor god en juice er: Kvaliteten af frugten, og måden den behandles på.

Tropicana er håndplukket solmoden frugt, som presses umiddelbart efter plukning og fragtes i nedkølet tilstand. Intet tilsættes, intet fjernes. Den enkle opskrift giver en helt ren juicesmag, og det har gjort Tropicana til verdens mest populære Premium juice.

De fleste andre typer juice på det danske marked er lavet af koncentrat, hvor juicen tørres ud før transport og senere tilsættes vand.

Jord, klima og transport

”Ligesom med vin er juice dybt afhængig af den jord og det klima, frugten kommer fra. Tropicanas appelsinjuice kommer fra Brasilien, hvor jorden, klimaet og dyrkningsmetoden er perfekt for appelsiner. Når man så presser den friske frugt og fragter den nedkølet, bevares den naturlige smag,” siger Marketing Manager Henrik Pasgaard.

I Danmark er det foreløbig de tre mest populære varianter Appelsin, Æble og Mandarin Morning med blandet frugt, som er i detailhandelen. Tropicana er i butikkerne nu og forhandles af COOP, Dansk Supermarked og SuperBest. Tropicana findes i køledisken.

Der er ingen tvivl hos Henrik Pasgaard om, hvad der skal få folk til at købe Tropicana. Det er smagen: ”Det har været en fornøjelse at få Tropicana blindtestet mod de store konkurrenter og lokale producenter. Jeg bliver både stolt og glad, når jeg hører reaktionerne. Stort set alle foretrækker Tropicana, og det er tydeligt, at folk bliver overraskede over, hvor frisk smagen er,” slutter Henrik Pasgaard.


Verdens yndlingsjuice – ganske simpelt, tilføjet af : | 28.10.2007




LÆS OGSÅ
 


Medlemmers Kommentarer







Log ind øverst til højre eller opret dig som bruger gratis på Maduniverset.dk for at skrive en kommentar


 
 

Påske opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Fransk lagkagestang     klassens time chokoladekage     Gyros brød med fyld (Græsk pita brød)     Den bedste ungarske gullasch     Pirogger med oksekød     Hakket Oksekød med Hvidkål     Penne med kylling og champignon     Nem softice     Glaserede løg.     Banankage uden æg     Hummersuppe     Gulerødder stegt med løg & rosmarin     Frugttærte med merengs og bær     Wok sovs     Græsk rejetærte     Kanelsnegle kagemand     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Havretern med nougat     Skinke, porre tærte     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]