opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 08.04.19 vi er nu ca. 65% færdig med den nye hjemmeside :)

Muslinger til alle



Det er nok de færreste danskere, der ofte spiser muslinger. Det er mest, når vi spiser ude, på udlandsrejser eller til andre specielle lejligheder, at der kommer muslinger på middagsbordet. Men nu skal det være anderledes. I hvert fald hvis det står til Amanda Seafoods, der er en af landets førende producenter af fiskekonserves. Amanda Seafoods lancerer nu fire nye muslingeprodukter på dåse: I vand, i olie, i den spansk inspirerede escabeche-sauce og som røgede.
Alle produkterne er lige så tilgængelige at gå til som ethvert andet fiskekonservesprodukt. Derfor håber Amanda Seafoods, at muslinger nu bliver en større del af danskernes menu, når der skal spises fisk.



- Muslinger er lidt overset hjemme i vores køkkener, da det jo er de færreste, der en onsdag aften kaster sig over en pose friske blåmuslinger fra fiskehandleren. Men det er egentlig synd, da muslinger er sunde og nærende, og i øvrigt også smager rigtig godt i mange forskellige sammenhænge. Derfor tror vi, at der er et marked for muslinger på en meget lettere og mere varieret måde, end man ellers er vant til fra fiskehandleren, siger Jesper Kold Sørensen, der er adm. direktør i Amanda Seafoods.



Rig på Omega-3

Det er første gang, man nu kan få så lettilgængelige muslinger i Danmark. Tidligere har Amanda Seafoods præsenteret en ny måde at spise tun på i form af Tun i Tern, der har fået flere danskere til at spise tun. På samme måde håber Amanda Seafoods, at de nye muslingeprodukter betyder, at flere af os får øjnene op for muslinger, der er rige på omega-3 fedtstyrer og passer fint ind de anbefalede fiskekvoter.

- Det kan stadig være svært at leve op til rådet om, at vi skal spise fisk to gange om ugen. Men udover fiskefrikadeller, tun eller torskerogn kan det med muslinger være anderledes og inspirerende. Forhåbentlig vil danskerne nu opdage, at muslinger også kan være hverdagsmad på en god og enkel måde, siger Jesper Kold Sørensen.

De nye muslingeprodukter kommer fra store flotte blåmuslinger fra Chile og er tilmed fri for sandkorn, da muslinger fra Chile i modsætning til muslinger fra mange andre lande, ikke dyrkes og fiskes på selve havbunden.


Muslinger til alle, tilføjet af : | 22.04.2010




LÆS OGSÅ
 


Medlemmers Kommentarer







Log ind øverst til højre eller opret dig som bruger gratis på Maduniverset.dk for at skrive en kommentar


 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Fars Dag: Dagen hvor far skal forkæles med mad!
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Anderledes Kylling Parmesan     Mornay sauce     Culottesteg     Tunmousse      Ananasfromage     Rabarberkage     Asparges og krabbe salat     Frisk pasta med laks og flødesovs     Myntelikør     Spaghetti med rodfrugter     Brunkager med nelliker      Kyllingeravioli med balsamisk limedressing     Boller i karry af medisterpølse     Svinemørbrad med bløde løg og rosmarin     Grillespyd med kalvekød & kartoffelsalat med pesto     Chokolade daimkage     Marinade til kyllingfilet     Karbonader i fløde/porre sauce     mørbrad med fyld     Kagecreme nem     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]