Annonce
After Eight

After Eight

Nancy Andersen
Nancy Andersen

Ingredienser
1 cl. Kaluha 1 cl. Creme de Menthe 1 cl. Baley`s

Fremgangsmåde
Ingredienserne hældes i overnævnte rækkefølge over bagsiden af en teske ned i shotsglasset så de ligger sig i lag.


Annonce
After Eight

After Eight

Nancy Andersen
Nancy Andersen

Ingredienser
Kaluha, Bailey, Menthe (fx. Bols grøn)

Fremgangsmåde
Blandes sammen med Bailey i top lag.

Servering til After Eight

I shots glas



Annonce
After Eight

After Eight

Nancy Andersen
Nancy Andersen

Ingredienser
Creme de Menthe (grøn bols) Creme de cacao Kaffe Flødeskum

Fremgangsmåde
Tja... Det hele hældes bare sammen i et flot kaffeglas og serveres med flødeskum

Servering til After Eight

i et flot kaffeglas med flødeskum



Annonce
After Eight

After Eight

Nancy Andersen
Nancy Andersen

Ingredienser
Kold kakao Evt. Sødmælk Cuba Mint Isterninger

Fremgangsmåde
Ta' et glas og fyld Cuba Mint i, efter ønske om hvor meget alkohol der skal være i din drink. Jeg anbefaler ca. 2 cm. Kom dertil en lille smule mælk i, for at opnå en blød smag. Tilsæt derefter kakao i resten af glasset. Husk plads til isterninger. Nydes kold.

Servering til After Eight

Serveres som sagt med isterninger, og evt. flødeskum på toppen :-) dette anbefales.



Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt