Annonce
After Eight

Nancy Andersen
Ingredienser
1 cl. Kaluha 1 cl. Creme de Menthe 1 cl. Baley`s
Fremgangsmåde
Ingredienserne hældes i overnævnte rækkefølge over bagsiden af en teske ned i shotsglasset så de ligger sig i lag.
Annonce
After Eight

Nancy Andersen
Ingredienser
Kaluha, Bailey, Menthe (fx. Bols grøn)
Fremgangsmåde
Blandes sammen med Bailey i top lag.
Servering til After Eight
I shots glasAnnonce
After Eight

Nancy Andersen
Ingredienser
Creme de Menthe (grøn bols) Creme de cacao Kaffe Flødeskum
Fremgangsmåde
Tja... Det hele hældes bare sammen i et flot kaffeglas og serveres med flødeskum
Servering til After Eight
i et flot kaffeglas med flødeskumAnnonce
After Eight

Nancy Andersen
Ingredienser
Kold kakao Evt. Sødmælk Cuba Mint Isterninger
Fremgangsmåde
Ta' et glas og fyld Cuba Mint i, efter ønske om hvor meget alkohol der skal være i din drink. Jeg anbefaler ca. 2 cm. Kom dertil en lille smule mælk i, for at opnå en blød smag. Tilsæt derefter kakao i resten af glasset. Husk plads til isterninger. Nydes kold.
Servering til After Eight
Serveres som sagt med isterninger, og evt. flødeskum på toppen :-) dette anbefales.Annoncevisning
Følg & Tilmeld
Nyhedsbrev Gratis Madplaner Dagensopskrift
Copyright © Maduniverset - cookies på Maduniverset