Annonce
Anderledes gløgg

Anderledes gløgg

susanne
susanne

Ingredienser
1 flaske medium hvidvin 1 dl. lys portvin 1 dl. vand 2 cm frisk ingefær 2 stænger kanel 6 hele kardemommer 2 - 3 spsk akaciehonning 150 g valnødder 100 g lyse rosiner

Fremgangsmåde
Kom vand, hakket ingefær, kanel og kardemommer i en gryde, lad det koge i ca. 15 min. Lad det trække natten over. Si det. Kom denne ekstrakt i resten af vinen, med honning og portvin. Varm op til kogepunktet. Server med rosiner og valnødder.


Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt