Annonce
Anderledes gløgg

susanne
Ingredienser
1 flaske medium hvidvin 1 dl. lys portvin 1 dl. vand 2 cm frisk ingefær 2 stænger kanel 6 hele kardemommer 2 - 3 spsk akaciehonning 150 g valnødder 100 g lyse rosiner
Fremgangsmåde
Kom vand, hakket ingefær, kanel og kardemommer i en gryde, lad det koge i ca. 15 min. Lad det trække natten over. Si det. Kom denne ekstrakt i resten af vinen, med honning og portvin. Varm op til kogepunktet. Server med rosiner og valnødder.
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2023 cookies på Maduniverset