Annonce
Bech's vintersnaps 2

Bech's vintersnaps 2

Peter Hertzum Bech
Peter Hertzum Bech

Ingredienser
1 Flaske Brøndum klar snaps eller 1 flaske 40% vodka. 6-8 stk. stjerne-anis 10 hele nelliker 2 stænger lakridsrod 2 stænger hel kanel 1 hel ingefær (alle ingredienserne er tørrede krydderier som findes i poser i supermarkederne)

Fremgangsmåde
Hæld Brøndum/vodka op i et syltetøjglas stort nok til at indeholde alle ingredienserne. Knæk lakridsrødderne i 4-8 mindre stykker og kom alle ingredienserne op i syltetøjglasset sammen med Brøndum/Vodkaen. Lad snapsen trække i ca. 2-4 døgn indtil den ønskede smag opnås, men pas på med at lade det trække for længe da spiritussen vil trække de bitre stoffer ud af krydderierne. Filtrer væsken et par gange gennem et kaffefilter og hæld den klare væske på en flot flaske eller karaffel.

Servering til Bech's vintersnaps 2

Serveres som traditionel snaps i snapseglas til f.eks. smørebrød. Det er ligeledes godt at have med i lommelærken på jagt/fisketure.Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt